Pika w E38 że drzwi są otwarte a są zamknięte. Co ciekawe lampka wnętrza też gaśnie i drzwi normalnie się zamykają z pilota.
Jakieś koncepcje ?
Wersja do druku
Pika w E38 że drzwi są otwarte a są zamknięte. Co ciekawe lampka wnętrza też gaśnie i drzwi normalnie się zamykają z pilota.
Jakieś koncepcje ?
Jakies bledy odczytales ?
Jeszcze nie. Muszę zerknąc - mam nadzieje, że inpa poda które drzwi
a może maska?
hmm ale chodzi o E38
No e38, pod maską masz włącznik alarmu i jak nie jest domknięty to pika, chyba że wyświetla ci konkretne drzwi? a w ogóle to kiedy pika, podczas jazdy przy włączaniu alarmu czy jak, co pika, gong czy alarm.
pika gong na liczniku. Tylko jak rusze.
Aldik u mnie w ex e38 mialem podobnie. Przyczyna to jakas awaria krancowki czy czegos takiego. Jest to element zamka w drzwiach. Dochodzi do niego kosta elektryczna. Po zdjeciu boczka nie mialem za wiele cierpliwosci i wymienilem caly kompletny zamek. Problem nie wrocil.
Pozdro.
No tak tylko które drzwi :) Nie wiem czy inpa pokaże - ciagle nie mam się kiedy tym zająć :
Wyswietla ci jakis komunikat na desce rozdzielczej ?
Tak - że drzwi otwarte.
No nie godej ,że Ci piksele świecą ? :bump2:
Weź na początek wd40 i napie..ol ile wlezie do zamków. Musi odpuścić. Mikrostyk pewnie brudny. Możesz klamki wymontować żeby było lepsze dojście. To jest 5 min roboty
Miro ale chodzi o E38 :)
A pixele świecą aż miło, niestety na radiu już średnio :)
WD już psikałem. Muszę chyba drzwi rozebrać po raz enty, bo juz to robilem aby zmienić mechanizm szyb - mówie o drzwiach kierowcy, hm może jakiś kabelek czy cus !?
Wiem ,ze o e38 . No to nie zostaje Ci nic więcej jak rozbieranie tapicerek i demontaż zamków.
Dziwi mnie tylko ,ze światło wewnątrz gaśnie :faint2:
No własnie mnie też eh
haha ale nie lubię tak - mimo że auto do sprzedania to wolałbym jednak aby wszystko grało. Tak już mam :)