Moze ktos ogladal i cos wie na temat tego auta bo ja mam troche km do przejechania by ja obejrzec i nie chcem jechac w ciemno :)
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...id_at=18609247
Wersja do druku
Moze ktos ogladal i cos wie na temat tego auta bo ja mam troche km do przejechania by ja obejrzec i nie chcem jechac w ciemno :)
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...id_at=18609247
No faktycznie 130km to straszna odległość... z dwa dni drogi
wole zapytac na forum moze ktos ogladal to auto i zaoszczedzi mi czasu i pieniedzy by jechac tam i zobaczyc trupa nie wartego kupna
Ładna, z zewnątrz taka typowa BORówka. 16" koła i nic więcej, podoba mi się. Jedź oglądaj, daleko nie ma...
Wszystko Ciaci :D tylko te wydechy niedługo będą szorować po asfalcie :))
Ale to ogladaliscie i tak stwierdzacie czy po zdjeciach takia opinia auta :)
Tak, wszyscy jechaliśmy obejrzeć. Ku*wa chłopie, wsiądz w samochód czy PKS i jedź zobacz, nikt z fusów nie wróży.
Kolego z tego samego powiatu, proszę zmień sobie w profilu z "chcem e38" na "chcę e38". Nie licz też na to że kupisz auto i nie będziesz musiał nic dołożyć, jak ktoś ma taką e38 to jej nie sprzeda. Pozdrawiam
PS czy to jest na pewno wersja poliftowa ?
polift, przecież 2000r
To może od razu dopytam, jakie był zewnętrzne oznaki lifitingu ?
reflektory z zaokrąglonymi dołami i listwą, wypukłe nerki, nakładki progowe plastikowe i inne bardziej wystające listwy zgarniające drzwi, dodatkowo tylne lampy kryształki.
Ok, dzięki wszystko jasne, gdzieś widocznie przeczytałem jakąś głupotę o żółtych kierunkach itp.
ABW - Absolutny Brak Wyposażenia. A sprzedający, żeby nie wyglądało to tak źle, pisze że auto ma np. alufelgę na zapasie, czy wspomaganie kierownicy! Dobrze, że szmacianych foteli nie ma.
Może i ładna, ale zejdźmy na ziemię. Przy 740i bym jeszcze przebolał, że to golas. Nie mówię, że auto musi być mega full i kosztować 10 000 zł bo takich okazji nie ma, ale jakiś taki standard dla 7-emki powinien być zachowany. A tu ani silnika, ani felgi, ani wyposażenia. Może i ok, ale nie za 18 500 zł.