Jako, że jestem nowy z miłą chęcią wybrał bym się na jakiś spot 7er na Śląsku, żeby poznać kolegów z klubu, co wy na to?
Wersja do druku
Jako, że jestem nowy z miłą chęcią wybrał bym się na jakiś spot 7er na Śląsku, żeby poznać kolegów z klubu, co wy na to?
ja jestem za tylko uzgodnic termin i miejsce i dzialamy proponuje albo
sportowa doline
albo wisla/ustron
albo katowice ponderosa
co reszta ferajny na to??
ja jestem za wisla ustron : ) ... czarcia chata kielbaski ; )
Byle nie 5 kwietnia bo jestem na torze Fiata w Tychach. I ogólnie najkorzystniej w niedzielę bo sobotami to do 16-17 w pracy siedzę. Ale tak poza tym to jestem bardzo chętny :)
a co ty JAY na tym torze robisz jest tam cosik ciekawwego??
termin do ustalenia ja sie dostosuje do ogolu
A będę się ścigał w II Rundzie Samochodowych Mistrzostw Tychów
no prosze to moze pokibicujemy a co za autka tam lataja?
Wszystkie :D Malczany, seiciaki, Clio 16V i williams, 306 S16, Astry GSI, a w klasie turbo to wiadomo cała plejada STI i EVO, część z nich przygotowana przez firmę 4turbo.pl, więc jest na co popatrzeć :) Jakby ktoś miał wolną chwilę to zapraszam
to ok moze wpadne dogadamy sie jeszcze co i jak
a wracajac do spociku to co z reszta slaska ????spicie panowie???wiosna idzie :P
Wisla czy Ustron to dobry pomysl ale wiadomo ze raczej wekend wchodzi w gre. A w tygodniu wieczorem mozna zmontowac spota gdzies pod centrum handlowym zeby chwilke pogadac. Auchan Katowice czy SCC piszcie co komu i kiedy pasuje. Mysle ze kolo 20-21 godziny to kazdy znajdzie chwilke zeby podjechac i troche pospotowac ;)
dokladnie ja proponuje 28 lub 29 marca oczywiscie jak pogoda dopisze
jesli macie jakies inne terminy tez piszcie i ciekawe miejsca ewentualnie hotele bo przeciez zawsze mozna 2 dniowy spot zrobic :P
Katowice?! To ja tez sie pisze!
No to Panowie slazacy pisac kiedy konkretnie pasuje Wam jakis spocik pod Auchanem w Katowicach. Byloby fajnie sie spotkac ale zeby tak min z 5 aut bylo chociaz. Co do godziny to proponuje ok 20-21.
Witam chodzi o tego auchana na srednicowce? Jak tak to się pisze tylko jaki dzien i godzina :cool:
dajcie znac co i jak : > tez bym sie pisal
ja tez sie pisze . Jestem z wodzislawia
Dobra bo widze ze paru chetnych jest. Jako ze ten wekend mam zajety mocno proponuje spotkanie w piatek tj 03 kwietnia o godz 21 pod auchan Katowice ( parking dolny od strony NorAuto ) wpisujcie sie Panowie kto sie pisze na taki termin i ustalimy cos konkretnie juz.
Może tym razem zaprosimy do Rybnika ?
panowie ten spot to w week i o godzinie 18 19 bo potem ciemno i ani zdjec ani nic nie porobimy i moze jakies miejsce fajniejsze z jakas knajpa zeby mozna bylo usiasc pogadac zdjecia fajne porobic bo pod auchanem to co najwyzej nam wozkami auta porysuja albo halogeny pokradna :razz:
to moze Wisła równica knajpa czarcie kopyto ? Czy za daleko ?
w ten weekend odpadam niestety
tak Równica jest ok jestem jak najbardziej za tylko jak juz zima odpusci zeby sie nie okazala ze na letnich pojade a tam zonk hihihi
Tyle ze moim zdaniem to na rownicy trzeba by zarezerwowac stoliki bo tam w wekend to jest zawsze full.
kri100s w czarcim kopycie jest luz ; ) siadziemy sobie przy ognichu . Tam jest takie palenisko . Usmażymy kiełbase i miejsce się zawsze znajdzie : )
Dosc czesto jestem w wekendy w Ustroniu czy Wisle i to co sie tam w wekendy dzieje czasem mnie przeraza zeby wjechac wogole na rownice to juz nie lada wyczyn bo zawsze jest tam pol miliona aut.
Panowie ,spotkajmy sie gdzieś koło Katowic i pomyślimy gdzie pojechać ,ja w sobote mogę :cool:
Jest ktos kto zajmie sie konkretna organizacja?
proponuje zeby np spotkac sie w katowicach stacja bp przy a4 wylot na wrocław kolo 16 pomyslimy pogadamy i gdzies wypadniemy ;D
Z tego co czytam widzę że chyba żaden spot sie njie odbył, wiem że późno piszę, ale może by tak dziś pod wieczór umówić się gdzieś na parkingu pod supermarketem np. 3 Stawy Katowice??
No a jak Panowie z frekwencją w tym temacie ?? http://forum.7er.pl/ii-zlot-bmw-team...7100.htm#90891
Obadamy co będzie w lipcu.
PANOWIE jako ze ustalamy tego spota jak kaleki tzn piszemy proponujemy i krotko mowiac g... z tego jest WIEC musimy cos ustalic konkretnie!!
dzis rozmawialem z ELVISEM i ustalilismy ze jak wiekszosc slaskich spotkan zrobimy to w bytomiu w SPORTOWEJ DOLINIE spotkanie odbedzie sie w majowy week (dzien do wyboru) ja osobiscie proponuje sobote godzina kolo 17 przewidziany jest gril dla chetnych no i oczywiscie napoje ... bezalkoholowe TEZ :D
jako ze niektorzy jada na spocik do TORUNIA inni jeszcze gdzie indziej wiec spot bedzie mial chyba charakter lokalny tzn uczestnikami beda raczej mieszkancy slaska
jesli ktos jest chetny poprosze o wpisywanie sie na liste
pozdrawiam
1.ADASIO ;D
1. ADASIO ;D
2. Chester
3. ELVISCytat:
Zamieszczone przez chester
Hmmmmm hanysy dalej sie nie spotkaly ;)
Ano dalej. Najbliższy prawdopodobny termin to chyba ta BMW
Mania. No chyba że coś wcześniej się sklei.
Mania OK ale mozna by jakies mini-spotkanie ogarnac w tygodniu. Nie musi byc 30 aut i konkursow na miss mokrego podkoszulka ;) juz kiedys proponowalem spotkania pod jakims centrum handlowym powiedzmy w Katowicach.
zapraszamy do krakowa :D