Jestem ciekaw Waszej opinii -->
http://www.gieldaklasykow.pl/bmw-735...9900-pln-zary/
Wersja do druku
Jestem ciekaw Waszej opinii -->
http://www.gieldaklasykow.pl/bmw-735...9900-pln-zary/
Ciągnie wilka do lasu :D Nie podobają mi się koła (wielkość i wzór) oraz to drewno jest jakieś dziwne na tych fotkach, ale fgotki mocno podkręcone, więc nie ma co się nimi sugerować. Dywaniki nówki, więc nic nam nie powiedzą, jednak patrząc na kierownicę i lewarek to chyba jednak nie przywiązaywałbym się do przebiegu. Tak czy siak - warto ją z bliska obadać, bo na tych zdjęciach wygląda ładnie, a zestwaienie kolorystyczne jest naprawdę fajne. No i ten silnik... :medit:
Nie miałem nigdy E32 ale... trochę ciągnie :) już od dłuższego czasu przeglądam E32 i E38 .... jak się jakaś perła znajdzie to kto wie :)
Koła faktycznie całkowicie " nie w klimacie " ale to akurat najmniejszy problem ;)
Kawał drogi mam do tego auta...może ktoś już ją na żywca widział ?
No ładna sztuka
a koła hmmm inne niz wiekszość i dobrze jak dla mnie
BOSS Ty to masz jakiś popsuty monitor i ciągle widzisz różne odcienie lakieru :)
Ja jedynie zauważyłem źle spasowaną tylną klapę...od prawej strony co mogłoby sugerować, że prawy bok faktycznie coś przeszedł ;)
Może zlecę oględziny u rzeczoznawcy i zobaczymy co wyjdzie ;)
Ja myślę że za takie pieniądze kupisz jakąś fajną 750i w de....
No właśnie Dzuda ciężko w DE coś wyrwać za tą kasę. Przeglądałem ogłoszenia i ceny mnie trochę przybiły :)
Dochodzi transport, akcyza , rejestracja itd. Nie śpieszy mi się z zakupem , spokojnie przeglądam ogłoszenia ale coraz bardziej się przekonuje do E32 :D
Potraktuj transport z de jako przygodę/wycieczkę i wtedy będziesz mógł przymknąć oko na koszta a psychicznie będziesz miał świadomość że mniej dałeś :D
Ten egzemplarz już odrzuciłem :)
Szukam dalej ;)
Budżet na e32 jest bardzo przyzwoity i na spokojnie na pewno coś znajdziesz. Celował bym w coś więcej niż m30
. Mimo że silniki dobre co ostatnio udowodniła moja e32 ale m30 zostawia pewnien niedosyt. Celuj w 750 :-)
A ta z Żar faktycznie nic ciekawego za tą kase i lewy bok tez widać po fotkach ze malowany a przy tej cenie chciało by się tego ori jak najwięcej.
Nie wiem skąd ta "moda" na robienie zdjęć niczym rozkładówka Playboya.
Co do klapy, może być źle wyregulowana.
Ogólnie ze zdjęć niby fajnie, a tak na prawdę na żywo tylko oglądać.
Osobiście gdybym szukał i miał budżet, to tylko samemu sprowadzić :)
Kurczę jak za 735ia chcą 30k to ja swoje wycenie na 60 i wystawie :-)
Myślę że silnik w e32 juz schodzi ma drugi plan a liczy się stan faktyczny auta. Jak by myśleć w perspektywie czasu to ciesze sie jednak ze moja jest z silnikiem m30 który od 30lat pracuje tak samo. Jasne ze bym wolał 740/750 ale nie chciał bym też miec problemów jak ich posiadacze :-)
Dzuda , pewne rzeczy robisz raz na początku i masz spokój , a 740 czy 750 zawsze będą bardziej pożądane.
Też tak myślę. Widać to po cenach na rynku. Najbardziej wystrzelone są ceny 740 i 750 ;)
Teraz trzeba czekać, aż się euro uspokoi bo jak na razie jest mega wysoko.
A może Evan coś takiego:
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...-ID6yqE47.html
Nie wiem czy jeszcze jest ,ale na pewno był właściciel tego auta u nas na forum.
A co do 740/750 to jeszcze nie słyszałem-nie widziałem e32 w którym silnik by pracował tak,żeby nie można było się do tego przyczepić. Nie pamiętam jak pracuje silnik u Czarka ,być może on jest nadzieją :cool:
No nie głupi samochód :) Mam coś na oku , jak nie wypali to może podjadę pooglądać bo daleko nie mam.
Minusem jest to, że to wersja US . Zostaje jeszcze kwestia papierów- czy ma jakies ks.serwisowe , instrukcje itd. Przy takich samochodach takie szczegóły wpływają na cenę i atrakcyjność oferty.
Masz rację, TUTAJ jego temat powitalny.
Na YT jest sporo filmów z udziałem tego auta.
Evan - to mój były samochód http://olx.pl/oferta/bmw-735-CID5-IDfL1DN.html << widzę, że poza felgami z klasycznych styling 3 wpadł jakiś śmietol - NIC się nie zmieniło, wszystko to samo, a mogę Ci powiedzieć, że buda jest bezwypadkowa, rdza na dołach drzwi przednich(o ile nie jest już zrobiona), samochód dobry jak ktoś szuka fajnego egzemplarza do odbudowy, jedyne czego brakuje to radia ori, telefonu i.. naprawić spryskiwacze reflektorów :D
Po czasie jakim spędziłem w e39 jak zobaczyłem ją w ogłoszeniu sam się grubo zastanawiałem bo za tą cenę wątpię, żeby znaleźć chociażby dobrą bazę a co dopiero dobry samochód :D
Dzięki ale ja nie szukam bazy tylko igły :D
Poza tym gaz.....
aa okey, to sorry :D no mamy 2016 rok - igła to nie lada wyzwanie :D
v12 łatwo zrobić, żeby aksamitnie pracował
natomiast M60B40 nawet po kapitalce u mnie lubi zadrżeć niestety v8 mają taką kulture pracy i życia i tyle niestety bo to zlepek dwóch R4
a co do igły to ja zastanawiam się nad sprzedażą odezwij się na pw porozmawiamy i zobaczymy czy się uda osiągnąć konsensus
Oj mnie nie zrozumiałeś. Chodziło mi o samą pracę silnika.
Dobra koniec OT.
Toś Bezi dał przykład :D :D
Dobrze, że nie poruszyliśmy tematu blacharki bo nie mógłbyś wrzucić tutaj swoich 5 groszy :D
Jak na razie przeglądam ogłoszenia i mam kilka typów ale nic pewnego. Tak jak pisałem - absolutnie mi się nie śpieszy i wiem, że są jeszcze godne egzemplarze z małym przebiegiem i pewną historią ;)
No to jeśli Krzysiek chce sprzedać swoją to ja bym się zastanowił na Twoim miejscu...
Bezi m52 to nie m70 :RpS_w00t:
Qba,Twoja może i pracuje idealnie ale znajdz mi taką drugą... w takim stanie z takim przebiegiem i taką historią...
chce jak chce takie ostatnio luźne rozkminy mam bo auto się marnuje od roku właściwie.... jeździ raz dwa w miesiącu a zimą w ogóle stoi.
także chyba bym wolał, żeby była u kgoś kto ma więcej czasu ją umyć wypicowac itp
A co do stanu to mało rzeczy w tym aucie jest już od nowości w zasadzie po za karoserią :)
a koszty tego całego odnawiania były kosmiczne także za ile jej nie sprzedam ktoś i tak zrobi biznes życia na tym aucie
A może coś takiego by Cię zainteresowało Evan?
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...-ID6yuHwL.html
Ładny :) ale ja na razie odpuszczam temat. Kupiłem coś innego więc temat można uznać, za nieaktualny ;)