Taki o to rarytasik znalazłem. U mnie we Wrocławiu przechodzi detalling.
Ciekawy przebieg.
Zapewne pokaże sie na Giełdzie Klasyków :p
Załącznik 8576Załącznik 8577Załącznik 8578Załącznik 8579Załącznik 8580Załącznik 8581Załącznik 8582
Wersja do druku
Taki o to rarytasik znalazłem. U mnie we Wrocławiu przechodzi detalling.
Ciekawy przebieg.
Zapewne pokaże sie na Giełdzie Klasyków :p
Załącznik 8576Załącznik 8577Załącznik 8578Załącznik 8579Załącznik 8580Załącznik 8581Załącznik 8582
Jak znam klasykę gatunku to będą chcieli na aucie zarobić ze dwa razy co najmniej.
Niemniej jednak świetne znalezisko, gratulacje.
Skoro zarabiają, to znaczy, że są chętni w tej cenie kupić. Wszyscy korzystają :)
Akurat aż tak niski przebieg w tak (nomen omen) wiekowym aucie, to raczej nie jest już na plus. I tak trochę dziwnie, angielska wersja na niemieckich tablicach zawitała do Polski. Pytanie gdzie więcej przestał? W Anglii, czy w Niemczech?
Ja myślę, że ten konkretny egzemplarz to już bardziej na wystawę się nadaje niż nawet na auto niedzielne. Niemniej rarytasik zacny :)
Tablice to raczej wyklejanki, niemieckie trzeba oddać, a zjazdowe są żółte.
Co do przebiegu i wieku to zgoda - trzeba się liczyć z wymianą dużej ilości sparciałych gum. Przerabiam to u siebie właśnie. Za to jak raz wymienisz to spokój na kolejnych 20 lat :)
Auto piękne, jeśli przebieg prawdziwy to perełka pomimo RHD.
Gumki powymieniane w ASO. Faktury na 5.000
Jakby tak łatwo było o samochody w dobrym stanie to co druga by wygladala na allegro jak te z klasyki, niestety tak nie jest.
Skoro MB 190 kosztuje u nich 100k to można się tylko domyślać ile będzie kosztowało to E32. No, może ze względu że to RHD będzie trochę taniej ;)
Okolo 6 miesiecy temu na olx byl wystawiony blizniaczy samochod z podobnym przebiegiem, sprzedawala go polka mieszkajaca w de, razem z mezem mieli podobno dlugie batalie zeby zarejestrowac auto nomen omen nowe ktore nie spelnia wymogow obecnej UE. Tylko historia byla inna bo tamten samochod sluzyl jako poligon doswiadczalny w szkole technicznej( cos na wzor technikum czyli rozkrecany i skrecany + "gazowanie" na zimnym ;)) ) - jedyne co pamietam to ze byl na welurach i zaluje ogromnie ze babka niechciala udzielic numeru VIN... Jestem ciekaw czy kwestia z oczekiwaniem w salonie 23 lata to prawda... cena wynosila 20tys EUR i mysle ze jak bylaby to wersja kontynentalna to warto bo doprowadzenie e32 do takiego stanu przekroczyloby napewno ta bariere.