Cześć
Oglądaliście Uwaga Pirat ? Było E32 730, kierowca dostał 1000zł mandatu.
Ktoś od nas :) ?
Wersja do druku
Cześć
Oglądaliście Uwaga Pirat ? Było E32 730, kierowca dostał 1000zł mandatu.
Ktoś od nas :) ?
No własnie się miałem pytać czy to ktoś z forum. Ale powiem szczerze, że widząc zachowanie tego faceta i sposób rozmowy z policjantami, zwłaszcza pod koniec kontroli, to wolałbym żeby to nie był ktoś od nas. Ja rozumiem że można próbować się coś potargować (chociaż przed kamerą to raczej nie ma większego sensu), ale żeby tak z mordą wyjechać... 8/
Jey, pewnie koleś słuchal na kaseciaku utworu KOMBI "NIETYKALNI" a kiedy go złapali nie mógł uwierzyć że rzeczywistość jest inna a on nie jest Świętą Krową ;D ;D ;D
jest gdzies to na necie? az sam jestem ciekaw ;)
Raczej jeszcze nie bo to był świeży odcinek, pierwszy raz puszczany :)Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
No cóż, gdzie by się nie obrócić, zawsze znajdzie się jakiś dupek !
W sumie to bym też chętnie zobaczył te program.
Może będzie na you-tubie za chwile ?
Cytat:
Zamieszczone przez komando07
hahaha ;D Zgadzam sie. Koles zrobil z siebie niezle posmiewisko.
Dzisiaj o 3 w nocy ma być powtórka, potem 8:30, we wtorek o 21 . Tak więc spieszcie się, bo nie wiem kiedy jest premiera kolejnego odcinka, a na ich genialnej stronie nie mogę znaleźć takowej informacji
Niech ktoś nagra i wrzuci na YT bo nie każdy ma ten program ;)
Trzeba będzie polować na powtórkę :) A potem zostaje już tylko YouTube :/Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Też chciałbym to zobaczyć.
Chyba tylko youtube zostaje bo jeśli dobrze usłyszałem (pewności nie mam bo byłem po 4 czy 5 piwach więc sami rozumiecie ;) ) to dzisiaj o 21 leci już premiera nowego odcinka
I co??
znalazł to ktoś w sieci? - bo nagle po wielkim bum temat ucichł...
Przewaliłem youtube i nie ma jeszcze :/
no własnie szukałem nie tylko na y-t :?Cytat:
Zamieszczone przez Damias
Ja też szukałem i lipa
Do poszukania na: http://tvnplayer.pl/seriale-online/u...ki,76/sezon-2/
No jest. Odc.1 od początku 29tej min.
2 policjantów popełniło tez pewne "wykroczenie" ponieważ powinni zatrzymac kierowce po pierwszym jego wykroczeniu czyli wyprzedzanie ba ciągłej a nie jechac sobie kilka kilometrow i polowac, Poza tym ewidentnie bylo widac ze kierowcy ciezarówek zjezdzali/wpuszczali bmw i nie bronie tego kierowcy ale sam tak czasami jezdze oznakowanie mamy słabe, wszedzie zakazy nawet jak jest dobra droga i naprawde niedaje wiary ze kazdy z nas jezdzi 50 i 90, radiowóz tez nigdy niepokazuje naszej predkosci, tak jak i linia ciągła nie oznacza zakazu wyprzedzania, wiec jak ktos nam zjedzie a my sie "zmiescimy" na swoim pasie nic nam niemogą zrobic
Szkoda chłopa.
Akurat ta ekipa w mundurkach jakoś nie wzbudza u mnie pozytywnych emocji. Sarkazm powinni zachować dla siebie.
heh musze obejrzeć za to wczoraj w powtórkowym uwaga pirat była e32 granatowa o num rej WI 9394G ,było o tym że ludzie chodnikami jeżdżą :) czy to ktoś od nas?
piszecie że kierowca burak, że się targuje i pośmiewisko z siebie robi, a prawda jest taka, że gdyby nie kamery TVNu to by na pewno coś utargował. 1000zl to juz jest sporo kasy i niektorzy musza prawie miesiąc tyrać żeby tyle zarobić. A jazda jak jazda, wiadomo że w PL jadąc w trase i przestrzegając wszystkich przepisów nigdy byśmy na czas nie dojechali
mnie i tak zawsze najbardziej irytują komentarze narratora.przez to juz nie oglądam już tego programu bo szkoda nerwów.
Kierowca poprostu nie patrzył we wsteczne lusterko i dał się złapać jak frajer.Jeśli widzę podejrzane auta w lusterku zawsze zwalniam.
zgadzam się z kolegą
oglądam często ten program i nie raz już widziałem,że "klient" popełnił jedno wykroczenie ,a oni czekają dalej aż popełni następne,żeby wtedy mu dowalić :mad:wysoki mandat:angry:
to jest chore:mad: i mówią ,że policja jest w porządku :suicide2::suicide2::suicide2:
Wrzuciłem na Youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=7_yXl...ature=youtu.be
http://i.imgur.com/2Qglil.jpg
zazwyczaj jak widzę mondeo to zwalniam. u mnie w okolicach kręcą się 2 mondeo
Stan świadomości tych mundurowych odzwierciedla zdanie " ...diselek lepszy bo to pyrka, pyrka..."
to panowie policjanci powinni też zwrócić uwagę na ten ciężarowy co zapinał poboczem,tam też była linia ciągła przecież,a cegłę to sobie do kieszeni niech wsadzi i sam pyrka dieslem!!!zazdrość wzieła jak zobaczył BMW 730 :p
Ja takiego szczęścia nie mam. W życiu jak posiadam różne BMW, tylko raz mnie zatrzymali ;) A może chcieli częściej ale przez podwójne szyby nic u mnie nie słychać ;)
(do usunięcia)
A za co to chciał dać mandat a dostał naganę?
Też się bardzo denerwuje i nie lubie tego oglądać. Ten program chyba oglądają stare babki które myślą że to co oni pokazują to prawda i działają właściwie albo mali chłopcy którzy jeszcze nie mają doświadczenia żeby zauważyć prawdziwy obraz funcjonariuszy policji. Policja jest potrzebna ograny ścigania przestępst i wogóle gdyby nie oni to panowało by straszne bezprawie i horror. Jednak drogówka to zazwyczaj sam chłam który czuje dreszczyk władzy. Bardzo rzadko działają na korzyść obywatela. Zauważyłem zależność Że tylko ci wyżsi stopniem odznaczają się kulturą i inteligencją gdy zostalismy zatrzymali bo zrobilismy głupote a oni musieli zatrzymać bo taka jest praca to po rozmowie albo da najniższy mandat a jeśli stopień przewinienia nie był duży to dostajemy upomnienie. Ci po zawodówkach jednak chętnie dają najwyższe mandaty z uśmiechem na twarzy.
Też tak robię nie mam CB radia i staram się jeździć ostrożnie przepisowo ale czasami poprostu się nie da kiedy widzę że mogę a za mną nie jedzie nic podejżanego to trochę depne nie szalejąc ale jadąc już z normalną prędkością, Dzięki przewrażliwieniu i patrzeniu w lusterka uniknąłem konfrontacji kiedy znudzeni panowie jadąc za mną dłuższy czas zorientowali się, że nie mają ze mną szans w tej konfrontacji :D Wyprzedzili mnie na podwójnej ciagłej i dali sobie spokój. W takich chwilach żałuje że nie mam na pokładzie kamerki. Ale co tam oni zawsze umieją sobie umyć ręce i wytłumaczyć swoje zachowanie. Tak jak znaleźli wytłumaczenie czemu napadli kierowcę passata uważając że jest złodziejem pewnie znamy tę historie.
chciał dać madnat za brak pasów o godzinie 21 na drodze która nie była oświetlona i że on widział że pasy nie były zapięte z daleka a że potem zostały zapięte. Sondowi to wystarczyło na dworzu przecież było ciemno nie mógł tego widzieć, policjant był sam, a moim aucie pasażer na światka potwierdzajacy ze pasy były cały czas zapięte. Nie wiem czy nagane czy ostrzeżenie. Coś w tym stylu bo kolega się chyba za bardzo rozpędził i stał się nadgorliwy.
Ja właśnie szykuję porządny monitoring zewnętrzny w moim E38, więc może kiedyś się trafi jakiś patrol łamiący przepisy :)
Też o tym myślę, to nie są drogie rzeczy Rosjanie przezorni każdy ma kamerke w ich kraju jest to niezbędne, Ale co przecież u nas nie wiele lepiej. Nagranie szczególnie z dźwiękiem mogą być ważnym dowodem przy uniknięciu mandatu często padają groźby czy słowa wulgarne z ust policji. Pomocne okazują się też być przy kolizji czy wypadku. Czasem policja na miejscu niesłusznie osądza wine i wtedy ci jak w morde a masz nagranie i jest juz ok.
Naszczęście lub też nie raz miałem taką przygodę że w moją pierwszą e32 gość micrą wyjeżdzał z podporządkowanej tak jak by to on miał pierwszeństwo walnął mi w bok wyglądało to strasznie jak bym miał nagranie wyciągnął bym sporo ale zadowoliłem się 350zł tłumacząc kierowcy że tak będzie dla niego lepiej bo z ubezpieczalni i tak dostane więcej on strraci zniżki i zapłaci 250zł mandatu. W domku okazało się że te straszne rysy na boku były lakierem bezbarwnym i wszystko super zeszło pod polerką bez śladów.
Póki co mam jeden rejestrator trasy i jest gitara, ale w planie kolejne dookoła auta :)
https://www.youtube.com/watch?v=1SRklYwAHgY
https://www.youtube.com/watch?v=N2Ndatz5Eu8
https://www.youtube.com/watch?v=Lq9hWnWgo1Q
Ładne sobie radzi co to za rejestrator mocowany jest chyba na szybie na przyssawce?
Jest w pakiecie z GPS i innymi bajerami :)
http://i1246.photobucket.com/albums/...100_6499-1.jpg