Tak na szybko-ktoś coś wie lub widział ? Sebobass chce kupic i jestesmy w drodze
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7-ID6yjtVl.html
http://7er.pl/download/e65_01.jpg
Wersja do druku
Tak na szybko-ktoś coś wie lub widział ? Sebobass chce kupic i jestesmy w drodze
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7-ID6yjtVl.html
http://7er.pl/download/e65_01.jpg
Dynamic Drive w połączeniu z lekko niższymi sprężynami - czyli brak EDC.
Sprawdźcie dziurkę na czole silnika po lewej stronie od pompy wody czy niema śladów wycieku - rurka.
Zostawcie go na rozgrzanym silniku na 10 minut na wolnych i wtedy mocno gaz i patrzcie czy dymi na niebiesko i czuć olejem - uszczelniacze.
Dobrze by było gdybyście go odpalali na zimno wtedy ewentualne wyskoki zapłonów lub nierówna praca może wskazywać na problemy z walkami.
Sprawdźcie jeszcze czy wskazówka obrotów nie faluje w trakcie równomiernej jazdy na równej drodze przy lekkim obciążeniu - konwerter.
Jak na 2005 rok mało km. najechane - szczególna ostrożność.
Teoretycznie zderzak, maska i lampy powinny wyglądać jak nowe.
Jeżeli będą warunki sprawdźcie wycieki oleju od spodu.
Auta nie widziałem ale wygląda obiecująco. Mógłbym do Was podskoczyć ale jestem mocno przeziębiony i nie bardzo się mogę ruszyć. Ale w razie czego 20km od Łodzi mam kompa, jak potrzeba to na PW dałem numer.
P.S. Cykorłapki chyba dokładane z 760i? Bo w drewnie?
Szkoda gadać... cała malowana. Przebieg 2x większy niż podany. Traf akurat chciał tak ze LPG nie było w butli ale chodzi ponoć ok :-) łożysko chuczy,czerwony samochodzik i czasem się zaświeca check engine :-) komedia
Trzeba było sprawdzić przebieg po VIN - oszczędność czasu i pieniędzy..
08.02.2015 - 319.200 km
dray gdzie sprawdzasz przebiegi ?
Nic Irku teraz to nie zmenia. Bez bmw check widziałem ze ma min 2x więcej niż w ogłoszeniu.szkoda ze nie ma całej weryfikacji na fejsie. Przebieg nawet jak by był 350k a była by totalna igła to mozna by było kupić...
Sprzedający zna się na rzeczy. To jego strona www.bmwlodz.pl
Ale trzeba przyznać, że instalacja gazowa upchana ładnie.
Z drugiej strony szukać kogoś kto kupi malowane całe auto z przebiegiem >300kkm za 60k. Do tego jeszcze nie do końca sprawne...
...i kogoś kto uwierzy w roczny przebieg rzędu 13tys km w samochodzie w którym jazda jest celem sama w sobie;)
ostatnio miałem auto z 2001r, lakier oryginał i hmm i szkoda, że nie było malowane... po tylu latach ilość rys i wgniotek wymusza malowanie połowy auta...
Co do strony z przebiegiem, miałem nadzieję że ktoś zna jakąś gdzie można sprawdzić go na poczekaniu i za friko :)
Masz rację Aldik, malowane auto nie zawsze jest minusem. Jak jesteś pedantyczny i naprawdę lubisz swoje auto to prędzej czy później coś pomalujesz jeśli nawet nie większość auta. Ja e39 malowałem nawet 2 razy wbrew logice ale za to każdy oglądał się na moje 18 letnie auto. Z moją e66 będzie podobnie. Najlepszy tuning to ładny lakier i dopasowana felga i nigdy zdania nie zmienię.
Ja tez nie przekreślam malowanego auta.Trzeba wiedzieć czemu było malowane i posprawdzać reszte punktów czy nie ma szpachli.Ja swoją jak kupiłem była w orgin.lakierze.Ale miała dołki parkingowe,więc pomalowane były prawie 2 całe boki.Co innego jak ma podłużnice malowane,lub coś pod maską.O felcach nie wspomnę.Wtedy daje to do myslenia.
Auto na pierwszy rzut oka wygląda ładnie, co innego z bliska :) w tym stanie można by za nią dać 45k zł. Poza tym jeżdżona kanapa w krótkiej wersji jest bezcelowa.
Jaro...ale Ty miałeś malowane e65 za 30k a nie za 57k.
E65 za blisko 60k ,bo tyle wyjdzie powinna być w stanie takim, gdzie nie można się do czegoś doczepić
Lukasz podpinaliście kompa? sprawdzałeś od czego pali się czerwony samochodzik? za ile był wstanie ją sprzedać?
Ale malowane auto to nic złego, rysy to norma, ja też malowałem pare elementów i w sumie tylny zderzak jeszcze powinienem bo też porysowany. Wiele osób ma zakodowane, że malowane = mega powypadkowy a to nic innego jak niedouczenie ..
Niestety u nas ludzie na ślepo z miernikiem przyjeżdżają po auto i jak im pokazuje ponad normę to jadą dalej, taka logika..
Aldik ale czytałeś moje poprzednie posty?to że malowe to wiadome ze nowe nie jest i mogło być ale za inną cenę. Jak się jedzie oglądać jedna z najdroższych z allegro to czymś musi się wyróżniać. Co innego jak by koszwala 40k wtedy na takie rzeczy można przymknąć oko.
Tomek,błąd był coś ze spalinami ale dokładnie nie potrafię go powtórzyć. Ceny nie negicjowqlismy bo przecież za 40k by nie oddał a naszym zdaniem więcej warta nie była :-)
Mozna by było mieć pretensje jeżeli w trakcie rozmowy przed oglądaniem na wyraźne zapytanie zostają zatajone fakty jak np.:
- cofnięty licznik
- wtórne malowanie
Niestety nie wywnioskowałem czy o to pytaliście.
To za jaka cenę wystawił auto to już jego indywidualna sprawa.
Sebek,przy takiej kwocie to dwa podstawowe pytania. Sebastian został poinformowany ze można jechac do ASO w celu weryfikacji i ŻADEN element nie był lakierowany...
czyli gościu przygrał w uja i tyle
natomiast sam fakt malowania w starym aucie to tylko zaleta bo mamy piekny lakier a nie stary wyblaknięty z rysami i odpryskami
oczywiście o ile było malowane jak należy a nie na odwal się
a co do kwoty to nie uważam żeby 60k za 750 było aż tak drogo swrgo czasu jak szuakłem koledze 550 e35 to ładne sztuki na mobli były po 80-90k niestety
wiem, że e65 za 20-30 też są ale niestety wiele zazwyczaj pozostawiają do życzenia
Jak widać po raz kolejny cena nie świadczy o stanie.
Dzuda masz sporo racji, jak cena w kosmos to auto powinno być jak nowe. Pisałem tak ogólnie..
320 tysiecy w 2015 roku miała :) wiec sporo zgubila z licznika .
No w takiej sytuacji to nieładnie - mydlenie oczu przez telefon z nadzieja ze trafi się leszcz i łyknie auto bez słowa.
Wstawiłem w pierwszym poście screena ogłoszenia.
Panowie trochę jestem zdziwiony że glupiego Vinu stare wyjadacze nawet nie sprawdziliscie a w wiekszosci przeciez to podstawa .... wygląda na to że Boga za nóźki chciał kolega złapać ;) bez obrazy ale usmialem sie bardzo ;)
Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka
A no i zapomniałem dodać że wytarcie wosku na mokro fibrą za 5zl uważa gość za detailing :-) hehe
Koleś twierdził że całe auto jest w oryginalnym lakierze. Wyjazdu nie uważam za daremny, bo jak się kilka oglądnie to przy następnej będzie jakieś odniesienie.
Anatol chciał bym zobaczyć 19-sto letnie e38 w orgin.lakierze.Nie ma rudej,rys,wgniotek itp.......
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Mój kolega darł maske do gołego i pomalował moim zdaniem bardzo ładnie, no i jak przelecisz miernikiem to wychodzi oryginał :)
Szukajcie,a znajdziecie.
"Wgniotki i rysy" zawsze usuwa się ponownym lakierowaniem?
@ Dzuda - odpuść jakiekolwiek e65/66 przedlift czy polift hahahaha bo to auto nie jest Ci pisane :)
Niech jedzie z Adasiem, kupią lalkę na fullu :P