Witam wszystkich :) Na imię mam Maciek jeszcze pół roku temu jeździłem e-39 2.0 w benzynie a od paru dni trafiłem do szczęśliwców posiadających siódemeczki a dokładnie 740i. Panowie dla mnie bomba auto juz nigdy nie zamienie na piatke. Pozdrawiam :)
Wersja do druku
Witam wszystkich :) Na imię mam Maciek jeszcze pół roku temu jeździłem e-39 2.0 w benzynie a od paru dni trafiłem do szczęśliwców posiadających siódemeczki a dokładnie 740i. Panowie dla mnie bomba auto juz nigdy nie zamienie na piatke. Pozdrawiam :)
Witam :)
Dokonałeś jedynej słusznej zamiany ;D Pochwal się jeszcze fotkami autka ;)
Pozdrawiam
[center:51488b61a9]Witam SERDECZNIE! ;D[/center:51488b61a9]
Silnik wybrałeś zacny ;) Przydałby się jakiś konkretniejszy opis buni i rzecz jasna fotki ;)
Co do przejścia z 5 na 7- to b.dobry wybór bo przecież nienależy bać się zmiany na lepsze :D
Pozdrawiam :]
Autko z roku grudzień 96r. Kolor czarny, środek tzn. fotele, kanapa i obicia brązowa skóra kiera z M trójramienna z jasna skórą z drewnianymi dodatkami ładnie się wszystko układa. Pełna elektryka masaże duza navi wzasadzie wszystko lampy po lifcie przód i tył drugi komplet 18'' na lato gwiazd od M. No poprostu WPORZO. Zdjecia wrzuce jak porobie bo nawet nie miałem kiedy. Jak narazie mam jeden problem ale go wyeliminuje bo autko było serwisowane i raczej to już lata poświadczyły o wymianie ,,tego czegoś,, bo klient naprawde dbał o siódemeczke. Pozdrawiam
Witańsko! :D
Witam
Teraz juz wiesz co dobre ;D
witaj czekamy na fotki :)
czesc wrzuc fotki daj nacieszyc wzrok ladna 7mka :D
witeczka :D czekamy na foteczki !!
Witeczka :)
Witam kolege :)
Witamy i na foty czekamy ;)
Witam :D
Witam w gronie posiadaczy 7er :D
Siemka :cool:
Hejka :]
WITAM :cool:
siemandero
witam
Witam kolege Macka a co do samochodu to widzialem jestem pod wrazeniem i zarazilem sie po przejazdce wirusem 7er :) :)
Witam.
Witam :D
skóry brązowe czy beżowe? czekam na foty :)
Maciek wrzucaj foty
Jak nic nie namieszałem to zdjęcia powinny byc ok :):) nie miałem kiedy porobic dokładniejszych.
http://www.fotosik.pl/moje_obrazki.php
Trochę nie teges bo trzeba się zalogować :/ Wklej linki do poszczególnych zdjęć. Te co są umieszczane chyba pod zdjęciami na fotosiku :)
Widać że ma sporo nagrzebane (lift przodu, duża navi) ale wygląda ładnie ;) Ciekawy kolor skóry :)
Lampy były wymieniane z przodu i z tyłu w środku kiera też dokupywana. Jak się pokaże wiosna ja ją doprowadze do porządku będzie igiełka jest kilka mankamentów do poprawy ale da się zrobic. Zastanawiam się nad felgami na lato bo mam dwa komplety no i niedługo będzie trzeba ringi założyc :)
Dziwnie troche wygląda duża navi a pod nią brak climatronica :P , ale ogólnie spoko fotki :) ładne skórki
No to jest mały minus ale kwestia przyzwyczajenia.
W każdym bądź razie ładna :) A z tego co mówisz .....będzie ładniejsza ;)
Jest ok, rzeczywiście ciekawa ta skórka ;)
witam i pozdrawiam
fajna opcja :)
witam :cool: