spotkanie 9 wrzesnia CSW godz 16:00
Wersja do druku
spotkanie 9 wrzesnia CSW godz 16:00
Coś w tym jest :D
Wstępnie wchodzę w projekt.
Ale zdajsie, że Anatol śmignie na Strongman-ów :(
co?? no to fajnie... :(
w takim razie tylko my zostalismy..mozemy pojechac do chlopakow z bmwautoklub...
witam jesli kolo 10- 12 to bym sie pisal na jakies spotkanko.Pozdrawiam
Z tego co wiem Anatol bedzie w Strzegomiu !
ok ,wiec Anatol bedzie na innym spocie...temat dotyczy dni 8-10 wiec 10 tez wchodzi w gre ;)
10.09 jest OK.
Może kawiarnia "Winkiel" na Kabatach? Ale wieczorkiem ( od 18:00 )
To może Anatol już wróci?
Panowie postaram sie ogarnąć i powrócić spacerem farmera :D :D :D .Jak 10 pasi w każdym calu nawet kole 18 :D :D :D Będzie owocny weekend to lubie ;)
moze byc 10 (poniedzialek) ;) ja wstapie jeszcze na spot do bmwautoklub..wojtku moge cie wziac jesli chcesz..pojedziemy moim :)
Sorki sie pierdykłem 10 odpada prędzej 9 :(
spoko...moze byc i 9...jak wytrzezwieje.. ;) dlatego powinnismy podac swoje nr.tel. ja swojego nie dam bo nie mam,jak bede w pl to zakupie tak taka i wtedy zadzwonie do was ;)
We vipie masz :D
Ale VIP nie byl by VIPem - gdyby kazdy mial tam wstep ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez Anatol
7ka - musisz przyleciec do Strzegomia - to i do VIPa sie dostaniesz :D
spokojnie.. ;)
kiedys napewno sie spotkamy i bede mial pelne prawa :D ale do tej pory podajcie chociaz na pw swoje nr...
A to w takim razie nie wiedziałem :D .Na priv poszło :D
Wstepnie i ja sie moge zadeklarowac...na 100% bede mogl powiedziec jak bedzie juz dokladna data i godzina ustalona... Byc moze bedzie to moj pierwszy spocik na tym forum...milo bedzie Was poznac...
To ilu Was będzie w Warszawie ?? W końcu będą wyrównane siły co do ilości E32 i E38 (mam nadzieje) bo na ostatnich 2 zlotach miałem nieodparte wrażenie , że właściciele E32 uciekają kiedy widzą gromadę 10 sztuk E38 a szkoda bo nie na tym rzecz polega :sad:
Ja dzisiaj mógł bym spokojnie sprzedać E38 i kupić sobie E32 i czuł bym się między ekipą "rewelacyjnie rodzynkowato"
kurde zawsze spot jest organizowany niedaleko mnie gdy cioś idzie nie tak .... pokaże się na 100 % jeśli zrobię zwrotnicę a jak nie to wieczorek przy piwku ... pod blokiem hmm a może większa organizacja i na spokojnie na 16-tego ?? gdzieś w warszawce się spotkac ??
Wiesz w zasadzie to spotykamy się ze względu na Krzyśka który będzie akurat w polsce .Więc raczej to mamy mało do uzgadniania terminu ;)
no i wszystko jasne :) chociaz na spokojnie bede mogl maszynke naprawiać teraz ...
zwrotnice??? a co ci sie stalo??
ps wyswietlacz OK? od klimy?
ja tylko zaproponowalem..zreszta nic specialnego nie zorganizowalem..to taki spot kameralny powiedzialbym..fakt faktem ze zadko ostatnio bywam w kraju wiec moglibysmy to jakos wykorzystac wlasnie w postaci spotu.. ;)
amorki chciałem wymienić - zajechałem do roboty bo sruby w zwrotnicy niemogłem szarpnąć ... już fajnie szła z radkiem gadałem ,że zaraz zmykam i w tej samej chwili tylko łepek od sruby spadł na ziemie a my wielkie oczy zrobiliśmy ....
na poluzowanych 2 amorkach zajechałem na zascianki i tam bunia stoi w krzakach i czekam na wolny podnośnik i palnik u kumpla i w okolicach wtorku zacznę walkę
a co do wyswietlacza to świeci - ale nadal ponad normę i bedzie trzeba go chyba jakoś znowu podłubać
nieśmiej się jak do pracy oplem przyjade :)
wiem co jest z wyswietlaczem, tam miales cos w plytce lutowane i trzeba poluzowac 2 wewnetrze wkrety, wpadniesz do mnie na piwo to zrobimy,
Nie zapomniejcie o jakiejs fotorelacji z Wawy !
My w Strzegomiu tez sie postaramy - moza uda nam sie Pudziana na fotke namowic !
A Pudzian to czasem juz tylko nie w World Cupie nie startuje a u nas to reszta się bije o czołówke.....
Tutaj wiecej szczegolow:
LINK
fotorelacja obowiazkowa ;)
panowie termin sie zbliza a ja mniej wiecej musze cos wiedziec gdzie sie spotkamy...
na poczatek proponuje spotkanie w tak zwanym CSW tzn wjazd od ulicy belwederskiej przy restauracji "na rozdrozu" wjezdzamy tak jak do parku lazienkowskiego ale za chwile za restauracja skrecamy pdo gorke i w prawo...tam jest taki palac..muzeum czy cos tam..mysle ze dobra pora to bedzie 16:00 potem jesli dojdziemy do wniosku ze juz jestesmy wszyscy to proponuje przejazd ulicami warszawy "lans" potem uzgodnimy co dalej,czy jedzenie,piwo czy dupy :P
ponizej prosze sie wpisywac kto jest chetny
1. 7ka
Dziurwy tam straszne,ale jak pisałem jestem .
nie ma problemu ja sie dostosuje gdzie trzeba..dalem pomysl bo trzeba cos dzialac ..za pare dni sie spotkamy a nie mamy dokladnego terminu itp..mam pytanie czy nikomu nie bedzie przeszkadzalo jak beda inni pasionacji BMW ?? bo mam zamiar dac ogloszenie na inne forum..
1. 7ka
2. Anatol
Jak coś to e36 x2 plus e39 i może e38 kumpla na 80%
spoko...wiec ja dam znac na www.bmwautoklub.pl i www.bmw-sport.pl
jaka jest ostateczna data spotkania ?
Blagam tylko nie BMW-sport!!!!!!
przepraszam, już wiem 10.09 (przynajmniej tak jest w temacie) :)
czemu nie bmw-sport??
na bmw-sport znam osobiscie pare sztuk bardzo fajnych 7ek..ludzie tamtejsi sa bardzo mile nastawieni ,nie jest to zlot tylko 7er...jest to spotkanie milosnikow BMW ...
czyli lista jest taka
1.7ka
2.Anatol
3.Wojtek
4.Ostry
spotkanie 9 wrzesnia. niedziela..pomylilem sie z 10..spotkanie 9 wrzesnia godz 16
Witam
ja też się pisze na spotkanie
Arkus... po cichu liczylem ze bedziesz ;)
1.7ka
2.Anatol
3.Wojtek
4.Ostry
5.Arkus