a co tez ccesz ze tak dopytujesz:P??
Wersja do druku
a co tez ccesz ze tak dopytujesz:P??
Ja chce :D
Ktory chcesz na plusa czy idee?? :P :P
buahahahhahahahahhah.................
Easy
Co sie smiejesz:>?
Na orange :P
echh dziecino dziecino....starym wilkom makaron na uszy hehehehehehehe
Easy
Easy ja juz taka dziecina nie jestem a z Was takie wilki ze brak slow:P
jak już tak rozdajesz ..to rozdziel rowno między wszystkich..moze którys z męskich głosów powali cie na kolana....hehehehehhe
Easy
szczerze watpie zeby ktorykolwiek mnie powalil a jakbys nie zauwazyl nie rozdaje go wszystkim;>
nie moje małpy.....nie mój cyrk.....
Easy....
p.s. : buhahahahhahaahahahhaahhahaha
szczerze moim zdaniem masz troche zbyt wygorowanie mniemanie o sobie...smiej sie smiej tyle Twojego i wlasnie nie Twoj cyrk nie Twoje malpy i tyle na ten temat:D
uuuuuu uniosła brew...zmarszczyła czółko....no no...niegrzeczna.....
młodziusia i wyrywna...
no Masta...proś o ten nr telefonu...może uda ci sie poskromienie złośnicy...choć szczerze wątpie:))))))))
Easy
p.s ... Masta ..facet sie nie prosi...facet bierze
A zebys wiedzial wnerwiles mnie ;> Pfff facet bierze?? No niestety na Wasze nieszczescie nie w tym przypadku!!!
na nasze nieszczęscie.....??????????Cytat:
Zamieszczone przez Tygusia
nie generalizujmy na czyje :)))))))))
pozory myla , choć miło ze masz swoje zdanie...brak mi troszkę jednak w nim bardzo pożądanego u kobiet cynizmu i sarkazmu...za sztywno jak na moj gust:)))))))
Easy
heh jaka dyskusja..
Easy nie jestem jak typowa kobieta i nie wnikajmy w ten temat ok?? Ty masz swoje zdanie ja swoje i do porozumienia napewno nie dojdziemy...
typowe sa półsrodki....
osobiście nie staram sie dochodzic do zadnych porozumień...smieje sie tylko i to głośno....a "prychania" nie robia na mnie wrażenia....cóz...
a to ze się wysoko cenię...heh..dziecino..nie znasz mnie wiec i tak nie zakumasz...za malusia żabka jesteś;)
Easy
Nie jestem zadna dziecina zabka i tym podobnym zwierzaczkiem wiec nie pisz tak do mnie...naprawde masz za duze mniemanie o sobie i wiesz cos...powinien Cie ktos wkoncu sprowadzic na ziemie...moje osobiste zdanie!
i niekrzycz na mnie bo poskarże sie babci na ciebie !!!
no skoro nie żabka ...to ropucha pewnie...i to jadowita jakaś:)
Easy
Myslisz ze wystraszysz mnie babcia?? Ja sie nie boje:P
Lepiej Ropucha niz Zlosliwa Paskuda:D
no to przegiełas...
moment ..dzwonie.... już masz pojechane po całości
a babcia ma długie rece...
ropucho :))))))))))))))))))
Easy
dzwon dzwon tylko napewno bo ja juz czekam:D
Uuu ale sie boje no nie moge chyba zaraz schowam sie pod lozko albo do szafy...:D:D:D
Do jutra Paskudo albo kiedys tam:P
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
A moje pytanie cytuje ...." A kto to taki ?? " .....
"Kuleżanko " pytanie było zgoła inne niestety nie zrozumiałaś .... Widzę ,że wielka tajemnicą jest osoba która zaprosiła Cię tu jak i inne fakty z Twego życia .... Chyba jest to ktoś z bliskiego kręgu Braci K. ..... ;D ;D ;D
Nie jesteś w stanie nawet napisać kto i po co Cie tu zaprosił .....
Mam nadzieje ,że dalej pozostaniesz w tym tajemnym kręgu .... i w tymże kręgu będziesz się z nienacka objawiać .... Może ktoś zdoła dostąpić łaski ujżenia Twego lica w celu nawiązania choć krótkiej edukacyjnej rozmowy .... Będzie to niewątpliwie dostąpienie dla Nas wielkiego zaszczytu choć w części móć nawiązać kontakt ... nawet wzrokowy ...
:hah:
Pozdrawiam Anatol .....
no anatol widze ze nie boisz sie jadowitej ropuchy......
buahahhahahahhaahahhahahahahaha
dlaczego ja nie moge sie przestać śmiac....
zastanawia mnie tylko czasem jedno.....gdzie pozostały stare męskie zasady
" ....... ...... .... ....... "
Easy
p.s. wysle ci coś na pw
Oj bawicie się z nią jak matka z gówniarzem :) Jak rozdaje numer to niech jedzie po bandzie i wpada na najbliższy zlot :) Bez numeru se poradzimy :)
hehehhe
Neuf ...bez numeru??????????????????
no wiesz...ja myslałem ze ty przynajmniej ze trzy numery trzasniesz na raz;)))))
Easy
Easy - dogadamy się :) My się zawsze dogadamy :)
to że sie dogadamy to jedno...ale zadnych bara bara ...bo na stos !!!!!!
hehehehe
Easy
Cytat:
Zamieszczone przez Easy
Bo ja Bocian jestem ...... ;D ;D ;D ;D
Szwagier wiesz gdzie są zasady .....
W delegacji,od tyłu i do buzi się nie liczy .... to były kiedyś zasady ..... ;D ;D ;D
Głowa do góry :evil: :evil: :evil:
Ty Tygusia wpadaj na spot a nie rób tu scen, albo chociaż fotę wrzuć, bo to że masz zgrabne ciałko w avatarze fajnie, ale nie wiadomo czy pasztet nie jesteś ;D
PS Ktoś numer tel rozdawał? Chyba się nie załapałem :zzz:
święte słowa Panie Dzjeju.....Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Szwagier ale na dwa popychacze to sie chyba liczy nie ???
heheheh
Easy
Anatol bardzo dokladnie zrozumialam Twoje pytanie kto to taki...juz wczesniej w dziale przedstaw siebie i swoja siodemke byl poruszony temat kto i po co nie tutaj sciagnal...wiec powtorze specjalnie dla Ciebie." Kto to taki? Nie moge udzielic takiej infrmacji poniewaz taki mam uklad z owa osoba przykro mi ale moje slowo jest w tym momencie dla mnie wazniejsze niz Wasza ciekawosc... po co mnie tutaj przyciagnal ?? Zapewne po to ze lubie BMW ale widac kobiecie tego nie wolno bo odrazu banda Wilkow sie na nia rzuca??!! Mozecie sobie pisac na moj temat co chcecie mnie to nie rusza...Easy a Ty naprawde masz zbyt wysokie mniemanie o sobie i wiesz co chlopaku zal mi Ciebie...
chłopaku ?????????????????
matko boska beemwoska ...ty to słyszysz i nie grzmisz:))
buahahahahahah... nie no znoffu padam , ostatnio byłem troszke nie zbyt wesoły ale muszę przyznac ze ostatnio coraz bardziej forum mnie rozwesela....
spróbuje ci coś wytłumaczyć
wiekszość z nas zna sie tutaj osobiście i nie tylko..
jesli ktoś kto cie tu zaprosił woli pozostac w ukryciu ..jego sprawa...czasem tezbym wolał zanim stanie coś co spowoduje ze bede sie musiał wstydzić za kogoś kogo gdzies wysłałem:))))))))))
wcale nie jesteśmy sexistowskimi szowinistami bo jest tu wiele kobiet i odziwo dobrze sie z nami czują..
ale ..jesli dalej bedziesz zadzierac nosa i próbować sikac wyżej niż nosisz sikawke....skończy sie tak ze po pierwsze..nasikasz sobie na brodę a po drugie jedynym twoim rozmówca bedzie ten który tak wstydzi sie bycia ujawnionym...czyli twój tajemniczy wielbiciel:)))
cóz czasem bycie tą drugą ..doprowadza do frustracji życiowej:)))))))))
powodzenia
Easy
Ja zaproponuje troszkę dystansu do siebie samego/samej i tego co dzieje się na forum.
Gdy na ostatnim spocie Easy przyciął mi o gumkach smakowych to odpowiedziałem, że ogarniam tylko truskawkowe! ;D ;D
Easy! Tak było? ;)
Wcale sie nie dąsałem ani nie obrażałem! :D :D
Keep the distance! :P i niech zapanuje pokój :medit:
radoshb a ty chcesz dupczyć czy kompot gotować ??????????????
heheheheeheh
Easy
Dajcie już spokój. Poza tym jak tak czytam tą rozmowę od początku to sam Easy nakręciłeś taką nieprzyjemną dyskusję.
Z resztą rozmowa jest nie na temat tego tematu ;D
Cały Easy!! ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez Easy
Cytat:
Zamieszczone przez Damias
uuuuuuuuuuuuuuu
patataj patataj....i przyjechal czarny rumak wioząc czarnego rycerza z mieczem..i ściąl głowe biednemu wieśniakowi Easiemu....
luz bracie luz...widze ze normalnie kółko rózańcowe sie zaczyna tworzyć...
a może rzeczywiście ja tutaj nie pasuje.....
Easy
Co Ty wogóle piszesz? Przecież widać że ta rozmowa do niczego nie prowadzi. Albo ja nie widzę w niej sensu. Ale ok, nie moja rozmowa to się wtrącam.
Huussssaaaaa ;D ;D ;D
spokój
luz
:medit:
itd :D