http://www.youtube.com/watch?v=akNs5...eature=related
heheheheh
Easy
p.s. jestem ZA !
Wersja do druku
http://www.youtube.com/watch?v=akNs5...eature=related
heheheheh
Easy
p.s. jestem ZA !
Ehh no i miał skubany rację ...
Zgadzam sie
jak dla mnie to nie moja pupa - nie moja sprawa.
co do gwałcenia prawa naturalnego to celibat księży już go nie gwałci?
panowie, tolerancji trochę, przecież nikt nikogo do gejozy nie zmusza.
No jeszcze tego by brakowało ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez wolowy
szkoda ze nie pedofili tylko pedalow. a tak wogole to gdyby zaczeli palic pedalow na stosie to ciekawe kto odprawialby msze w kosciolach? 80% ksiezy to pedo...e i ped..y. pozostale 20% jest z powolania. brat zony mojego dobrego kolegi byl w seminarium i przed swieceniami wycofal sie z tego. kiedys po dobrej wodce jezyk mu sie rozwiazal i troche opowiadal.
Pedofili nie powinni palić na stosie. Ich powinni odrzeć ze skóry na całym ciele , nabić na pal , sypać solą i polewać jodyną do samiutkiego końca.
pozdrawiam
bosman
Pedofil jest groźni - natomiast gej nie, wielu znanych i lubianych (np Freddie Mercury) byli gejami i jakoś dali dużo pozytywnego od siebie - żyjemy w wolnym kraju i niech każdy będzie sobie kim jest.... Słowa tego księdza moim zdaniem od razu go skreślają...
No z tym paleniem homo na stosach to lekko przesadził, ale z całą resztą się zgadzam. Dla mnie to jest choroba i takich ludzi powinno się leczyć. Gdyby to było normalne to ludzi homo i hetero byłoby na świecie po równo, a jednak z jakiegoś powodu tak nie jest Homo zawsze stanowili znikomy procent społeczeństwa. Krew mnie zalewa jak słyszę że takie pary chcą adoptować dzieci. Nie ma co, rodzina po byku.
Skoro geje są chorzy i nienormalni, to spalmy też na stosie wszystkich chorych umysłowo i niedorozwiniętych ludzi i zostawmy tylko tych silnych, zdrowych i hetero...
Taka idea przyświecała Hitlerowi...
Ja tam nic do nich nie mam.Jeśli są szczęśliwi w takich związkach, to ich sprawa...
Mam 2 znajomych którzy są gejami i są to naprawdę fajni i wartościowi ludzie i żaden z nich nigdy się do mnie nie przystawiał ani nic z tych rzeczy, bo wiedza, że mam inną orientację i tyle...A najlepsze, że oni sami również nie są za tym żeby geje mieli prawo adoptować dzieci...
w starożytnym Rzymie związki homoseksualne były uznawane za bardziej prawdziwe i wartościowe niż heteroseksualne bo polegają na kochaniu drugiej osoby za jej istnienie i to jaka jest, a nie dlatego, że kieruje zakochanymi instynkt prokreacji.Cytat:
Zamieszczone przez Jey
to średniowiecze zmieniło nastawienie do gejów, jak zresztą do wszystkiego, medycyny, nauki, itp, gdyby nie ciemnota wieków średnich świat byłby piękniejszy :)
popieram Słowika w 100%.
adopcja gejów to wątpliwa sprawa, bo wiekszosc ludzi źle myśli o gejach. gdyby wszyscy myśleli dobrze to wydaje mi sie ze w zwiazku homoseksualnym (czyli lesbijskim też, a przeciez tylko o gejach mówimy, bo nikt nie moze zabronic lesbijce mieć dziecko i wychowywac je z drugą lesbijką) dziecku było by lepiej niż np. w domu dziecka.
radze traktować homoseksualizm jak gust, poprostu jedni lubią blondynki a inni blondynów ;)
Będę na tak dla gejów i lesbijek i uznam ich związki za normalne jak mi dwóch facetów pokaże jak zamierzają urodzić dziecko. A że to nigdy nie nastąpi... Istotą przetrwania społeczeństwa od zawsze był związek faceta i kobiety, inaczej dzieci nie będzie. Dla mnie sprawa jest jasna- ci ludzi są chorzy i powinno się ich leczyć. Gdyby to było normalne to od ludzi pierowtnych homoseksualiści stanowiliby niemal 100% społeczeństwa. A że tak nie jest, to chyba coś musi być na rzeczy. Jest facet i jest kobieta, po to żeby się rozmnażać i zapewnic przetrwanie populacji. Jeśli coś dąży do zagłady populacji to chyba to nie jest normalne. A to że w starożytnym rzymie coś uważano za normalne to wcale nie znaczy że to faktycznie było normalne i dobre. Homoseksualiści od zawsze stanowili zdecydowaną mniejszość z tego względu że taki rodzaj rodziny nie jest normalnym wzorem rodziny zapewniającym jej przetrwanie poprzez potomków a najnormalniejszą w świecie chorobą, psychicznym skrzywieniem. Dzieci w domu dziecka na pewno nie mają łatwego i godnego życia, ale jak pary homoseksualne zaczną je masowo adoptować to takie dziecko od najmniejszych lat będzie wychowywane w przeświadczeniu że takie związki są dobre i normalne. I potem jest duże prawdopodobieństwo że samo stworzy taki związek. A na pewno nieporównywalnie wieksze niż w przypadku dziecka wychowywanego w normalnej rodzinie. I tym sposobem, pozwalając im na coś takiego sami na siebie wydamy wyrok, bo populacja zacznie się zmniejszać. Oczywiście nei nastąpi to w ciągu roku czy dwóch, pewnie nawet nie w ciągu dziesięcioleci, ale stopniowo będzie ich coraz więcej i jak nie pierdyknie w nas jakiś meteoryt to za kilkaset lat może się okazac że połowa ludzi na świecie jest homo, tylko że nie będzie nas te 6 miliardów a 3. Takie jest moje stanowisko, zdania nie zmienię. Część się pewnie ze mną nie zgodzi, ale po to jest ten dział żeby podyskutować sobie na tego typu tematy i dowiedzieć się co inni mają do powiedzenia w danej kwestii.
zatem tak samo chorzy są starzy kawalerowie i stare panny, wszyscy bezdzietni, księża, papieże itp. przecież nei płodzą dzieci więc są winni zagładzie ludzkości. to chyba wolny wybór każdego czy chce miec dzieci, czy nie. nie ma tu różnicy od geja, czy hetero dzieciofoba.Cytat:
Istotą przetrwania społeczeństwa od zawsze był związek faceta i kobiety, inaczej dzieci nie będzie. Dla mnie sprawa jest jasna- ci ludzi są chorzy i powinno się ich leczyć.
dlaczego? nigdy nie będą stanowili większości, jeśli już to najwyżej bi. bo instynkt człowieka nakazujący mu rozmnażanie się jest najsilniejszym instynktem. układ rozrodczy wyłącza się jako jeden z ostatnich, gdy człowiek umiera np. z głodu. wszystko po to by może jednak dał rade przekazać geny. geje chcą mieć dzieci, też mają ten instynkt. co to za problem dla geja dać swoją spermę do zapłodnienia in-vitro? może mieć dziecko bez problemów. problem to zgoda społeczna. śmiem twierdzić że byle jaki gej który chce mieć dziecko jest wartościowszym rodzicem od większości heteryków - dlatego ze on chce. a 3/4 mojej klasy w liecum było "z kalendarzyka", i nie do końca im służyło to że pojawili sie przypadkiem. dąże do tego że gej nie może wpaść, jeśli chce być rodzicem to znaczy ze jest zdecydowany i ma możliwosci, i nie bedzie miał dziecka bo tak wyszło.Cytat:
Gdyby to było normalne to od ludzi pierowtnych homoseksualiści stanowiliby niemal 100% społeczeństwa.
nie znaczy, ale nie znaczy również ze to co ty twierdzisz jest normalne i dobre. są różnice kulturowe, i moralno-etyczne, różne dla różnych okresów w dziejach świata, i różnych miejsc. zatem nie ma czegoś takiego jak normalne. a dobre? dobre jest może to: http://anglia.interia.pl/wiadomosci/...-ojcem,1259234 ? i powiedz mi, że to nie prowadzi do zagłady społeczeństwa bardziej niż geje, których zawsze jest mało.Cytat:
Jeśli coś dąży do zagłady populacji to chyba to nie jest normalne. A to że w starożytnym rzymie coś uważano za normalne to wcale nie znaczy że to faktycznie było normalne i dobre.
jeszcze raz - to nie jest zagrożenie dla nikogo, nikt nikogo nie zmusza do niczego! zawsze stanowili mniejszość, bo to jest rzadka przypadłość, ale rudych ludzi też jest mało, i jakoś nikt nie mówi że są nienormalni i chorzy. skoro gejów jest tak mało, to jak mogą stanowić zagrożenie dla populacji?Cytat:
Homoseksualiści od zawsze stanowili zdecydowaną mniejszość z tego względu że taki rodzaj rodziny nie jest normalnym wzorem rodziny zapewniającym jej przetrwanie poprzez potomków a najnormalniejszą w świecie chorobą, psychicznym skrzywieniem.
to jest błąd. nie ma żadnych badań mówiących o tym. owszem sprawa była badana, ale jeśli myślisz ze dziecko zobacvzy dwóch tatusiów i nagle zacznie być gejem, to wybacz, ale sie mylisz. dzieci wychowywane przez homoseksualistów są bardziej otwarte, extrawertyczne, tolerancyjne, ale odsetek homoseksualistów w śród nich jest taki sam jak wśród dzieci wychowywanych w normalnych rodzinach. róznica pojawia się w uświadamianiu sobie swojej orientacji przez takie dzieci. nie mają z tym problemów, i są pozbawione kompleksów spowodowanych orientacją.Cytat:
Dzieci w domu dziecka na pewno nie mają łatwego i godnego życia, ale jak pary homoseksualne zaczną je masowo adoptować to takie dziecko od najmniejszych lat będzie wychowywane w przeświadczeniu że takie związki są dobre i normalne. I potem jest duże prawdopodobieństwo że samo stworzy taki związek. A na pewno nieporównywalnie wieksze niż w przypadku dziecka wychowywanego w normalnej rodzinie.
zmniejsza się już od dawna, tzn. nie w krajach trzeciego świata. Ludzkość pod względem ewolucyjnym degraduje. rodziny inteligenckie mają jedno dziecko, albo wcale, rodzina robotnicza - 8 sztuk :)Cytat:
I tym sposobem, pozwalając im na coś takiego sami na siebie wydamy wyrok, bo populacja zacznie się zmniejszać.
to akurat bylo by najdrowsze i dla człowieka jako gatunku, i dla środowiska, i dla czlowieka jaka użytkownika środowiska.Cytat:
Oczywiście nei nastąpi to w ciągu roku czy dwóch, pewnie nawet nie w ciągu dziesięcioleci, ale stopniowo będzie ich coraz więcej i jak nie pierdyknie w nas jakiś meteoryt to za kilkaset lat może się okazac że połowa ludzi na świecie jest homo, tylko że nie będzie nas te 6 miliardów a 3.
Takie jest moja stanowisko, ale zdanie mogę zmienić. musisz mnei tylko do tego przekonać :) nie przekazałem wszystkiego tak jak chcialem, ale jestem chory, musicie mi wybaczyć.Cytat:
Takie jest moje stanowisko, zdania nie zmienię. Część się pewnie ze mną nie zgodzi, ale po to jest ten dział żeby podyskutować sobie na tego typu tematy i dowiedzieć się co inni mają do powiedzenia w danej kwestii.
[quote="wolowy"]Dobrze napisałeś, to jest przypadłość, choroba psychiczna tak samo jak schizofrenia, schopolizm czy cały szereg zaburzeń na tle lękowo nerwowym i wszystkie te choroby powinno się leczyć. Kolor włosów nie ma tu nic do rzeczy, bo to jest secha fizyczna każdego człowieka a homoseksualizm jest przypadłością psychicznąCytat:
, bo to jest rzadka przypadłość
Wiesz co Jey, leczyć, to powinni ludzi którzy pałaja nienawiścią do innych ludzi za to że są po prostu inni, bo takie właśnie osoby mają dla mnie problemy z psychiką a nie geje... ;)
A jak niby chciałbyś ich leczyć...? Elektrowstrząsami...??? Zamykać w zakładach dla umysłowo chorych...???
magiczna pigułką "badź taki jak ja bo ja jestem normalny" ;)
bez urazy :)
Cytat:
Zamieszczone przez Słowik
no dobra ale po co sie z tym afiszowac, jestes inny i tyle, ja jako "normalny" nieafiszuje sie tym, nierobie pochodów itp, dlamnie homosexualizm jest odmiennym nienaturalnym stanem, tak jak zoofile, pedofile, nekrofile a oni nierobią z tego swięta
I Krzywy zaczynamy od nowa ... Hitler nie lubił żydów ... A teraz za bardzo pedały w oczy włażą i polak ma taką mentalność ,że musi ich wytępić i wszystko :)
a kto mowi ze chcem spalic? chcem tylko aby jak juz jest to aby siedzial cicho i zyl normalnie a nie chodzil na parady z fiutem_w butelce
No i jak będzie się wychylał to dostaje w palnik - a jak siedzi cicho - to ma szanse ,że przeżyje i wszystko :)
;D ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez krzywy191
porzadny lomot i nie jednemu by sie unormowalo. a tak wogole to jezeli chodzi o ludzi psychicznie chorych (wszyscy mamy pierdolca bo kto normalny wytrzyma w tych czasach) mam na mysli takich ktorzy zagrazaja normalnym ludziom powinni ich jakos eliminowac a nie zamknac w zakladzie podleczyc i wypuscic a puzniej taki bezmozgi oszolom komus zrobi krzywde i co wtedy nie mozna go skrzywdzic bo jest chory psychicznie. psa ktory pogryzie czlowieka usypiaja a takie malpie nic nie zrobia. ja rasista nie jestem ale niemca pedofili policji dlugowlosych zoltych pedalow i chorych psychicznie oraz tych ktorzy bedac w moim kraju uzywaja innego jezyka niz moj nie toleruje. hitler byl parowa ale z zydami dobrze myslal niech sobie zyja tylko niech zgola te pejsy i przestana robic zamieszanie
Krzywy bez urazy ale stawiając pedała i pedofila w jednym rzędzie masz chyba słabe pojęcie o znaczeniu tych wyrazów :razz:Cytat:
Zamieszczone przez krzywy191
znam znaczenie tego slowa, a co za roznica to i to zboczeniec, jeden woli dzieci drogi woli samego siebie co za roznica??? no moze troszke sie zapedzilem ale obydwa przypadki sa nienaturalne, Zaraz siegniemy do koscioła i ktos powie dlaczego on taki sie urodzil? dlaczego bóg go takiego stworzyl, a rodza sie i mordercy, zlodzieje i gwalciciele wiec kazdy moze sie taki urodzic, a czy on ma na sile byc heterow i byc nieszzcesliwy??? a nich se zyje razem i innym pedalem, nich nawet rozliczaja sie razem w podatku ale po co to pokazywac?? poco robic parade i inne wybryki!!! i wara od dzieci, jeszcze tego brakuje aby dzieci adoptowali....................... co z tą polską....... ostatnio zona widzial tą "super nianie" i byla w domu gdzie mieszka mama i ciocia, mam odeszla od tatusia i mieszka z ciocią!!!! jak mozna to pokazywac w telewizji!!! czy to jest polska pogoń za europą??
Zoofile, nekrofile homokseualiści i pedofile. Wszyscy Ci ludzie dotknięci są pewna choroba psychiczną. Ci ostatni jednak są najgorsi ponieważ krzywdzą nieukształtowaną psychike dziecka :shoot: Reszta to swiadomy wybór doroslych ludzi i jeśli nikogo nie krzywdza niech sobie pakują :x w co chcą !! Jednego jednak im nie wybaczę! Manifestowanie publiczne tego wszyskiego to JAWNA promocja chorych zachowań i nie chce by moje dzieci były na to narzażone!! 8/
Pedofilom mówie stanowcze NIE :shoot: Reszta niech robi co chce ale w swoim domu! :razz:
płakać sie chce jak sie czyta takie bzdury, wstyd że mieszka się w takim kraju, gdzie dla dobra własnych dzieci szerzy sie nietolerancje.. gorzej jak własne dziecko gejem się okaże.. co wtedy, pewnie pasem po dupie aż sie nauczy..
niee, ja sie tu irytować i tłumaczyć dalej nie będę, tylko zalecam trochę edukacji z dziedziny psychologii, biologii a potem szafowanie wyroków. bo każdy jest mądry jak go emocje poniosą i wymyśli sobie własną teorie bez sensu, dowodzeń, opartą o to by było wygodnie, i przyjętą apriori..
Jak sie okaże ale tolerancja ma swoje granice!! I nikt q..a mi nie powie ze to normalne i mam na to patrzeć ze spokojem. Takie promowanie w mediach filmach itd q..a zwieksza prawdopodobieństwo że dziecko temu ulegnie! Więc nie mów mi tu kolego o tolerancji!! :faint:Cytat:
jezeli moj syn gej chcialby paradowac w takiej paradzie to napewno dostalby pasemCytat:
Krzywy i jeszcze ja jako dobry wujek mu wtłukę kilka pasów :)
A mnie sie wydaję, że te parady wynikają właśnie z faktu, że ludzie traktują gejów i lesbijki jak odmieńców...Gdyby ludzie podchodzili do tego w normalny sposób i nie okazywali na każdym kroku swojego zgorszenia na widok takich osób, to myślę że żadnych manifestacji by nie było, bo i po co??? Oni po prostu chcą być traktowani jako normalni członkowie społeczeństwa i żyć jak każdy z nas i mają prawo do szczęścia jak każdy człowiek na tym świecie, a Wy im tego odmawiacie i uważacie ich za umysłowo chorych chociaż tak nie jest...
Gwarantuję ci Radosh, że to, że twój dzieciak będzie patrzył na parę pedałów nie oznacza, że stanie się taki sam jak oni, bo jest to zupełnie czym innym uwarunkowane... ;)
powiem tylko, że przykro mi ze tak dużo w Polakach nietolerancji.... Nie chce się wdawać w dyskusje bo to nie ma chyba sensu... podtrzymuje to co juz pisałem, że jeżeli ktoś nie szkodzi innym jak np pedofile to niech sypia z kim mu się zamarzy... To żadna choroba być gejem czy lesbijką... a nawet jeśli by była to co za różnica !?!?! Chore jest uznawanie czegoś obcego/nieznanego za złe/chore ... ehh... zresztą polacy zawsze są "na nie" z wszystkim co nieznane ...
Przeczytajcie sobie mój wczesniejszy post potem kliknijcie link i poczytajcie na temat normalnych zachowań seksualnych..
Tam jest napisane co dzisiejsze społeczeństwo ( no może nie cale) traktuje jako normalne zachowania seksualny.
Sa tam trzy rodzaje norm seksualnych. Norma optymalna, norma akceptowana i na szarym końcu norma TOLEROWANA do której zalicza się homoseksualizm.
Źródło: Wikipedia!
Ja jestem bardzo tolerancyjny dla nich i nawet znając kilku gejów nigdy ich nie traktowałem inaczej, jednak nie zgodzę sie na propagowanie tego publicznie. KROPKA :razz:
norma to pojęcie naukowe i nie ma nic wspolnego z normalnością.
jak ktoś ma ciśnienie nie w normie to juz jest nienormalny?
poza tym jak widać tolerowana - a wy nie tolerujecie.
co z normą partnerską i innymi? bo wyjąłeś z kontekstu to co ci pasuje, i nic więcej.
jeszcze zapytam: jak normalni wy jesteście że zaglądacie innym ludziom do łóżek? jak normalne jest myślenie że od parady dziecko gejem zostanie?
Nic nie wyjąłem z kontekstu.. :D Ja i ch toleruje jako obywateli i kilku nawet znam, ale ja nie biegam po mieście z gołym przyrodzeniem w czasie parady. Tego nie toleruję i skoro uważasz to za brak tolerancji to JESTEM NIETOLERANCYJNY! :evil:Cytat:
nikt nie biega z gołym przyrodzeniem w czasie parady ;)
nie wiem czy byłeś na jakiejś - ja byłem na jednej (wychodzę z metra świętokrzyska a tu parada :shock: )
jak chodzi o nagie przyrodzenia to głównie my, heterycy mamy zachcianki jak seks na chodniku:
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/ar..._Warszawy.html
były do tego zdjęcia jeszcze ale znaleźć nie moge :)
i nikt sie na nich nie wkurza, tylko geje w dupe dostaja :(
w Polsce może i nie biegają.. a, że w du.. dostają :x to ich sprawa. Podobno to lubią ;DCytat:
Kończę już tą dyskusję bo każdy ma swój próg tolerancji. Mój jest chyba za niski jak na dzisiejsze czasy! ;D Nie zamierzam tego zmieniać! Czuję się dobrze z moją nietolerancją! :]
Od długich lat w Polsce sa pedały i jakoś dawniej nie było problemów.
Jestem tolerancyjny, ale w zakresie zdrowego rozsądku... i niestety wkurwia mnie jak słyszę że znowu ma być jakiś tam marsz, podobnie jestem zniesmaczony jak się jakichś dwóch pedziów na ulicy obmacuje i całuje.
Co do tych wieców, to jako że powodują społeczne zgorszenie - zgodnie z prawem (KC, konstytucja) mają prawny zakaz urządzania takich przemarszów.
Ale mniejsza z tym, można to przeboleć.
Najbardziej mnie #&&%$@#...$^@@& jak słyszę o kolejnych gwałcicielach i pedofilach.
Powinno się ich kastrować z miejsca - nie wiem skąd nasi marni rządzący za taki zabieg (nawet chemiczny) wytrzasnęli cenę z kosmosu, skoro dla porównania na wsi weterynarz prosiakowi taki zabieg robi w kwadrans za ok. 40-50pln ????
gwałciciele i pedofile nie maja nic wspólnego z pedałami...
jest wolność do zgromadzeń i żadnego zgorszenia nie wywołują - co sieje większe zgorszenie: A czy B?? za to zgorszenie jest na meczach jak banda kiboli sie bije i morduje siekierami aż dokumentaliści z UK przyjeżdżają kręcić.
ale to juz jest okej bo nei jest pedalskie..
chce powiedzieć ze jest wiele ważniejszych problemów od pedałów, bo to naprawdę ani skutków złych nie ma, ani nie rzuca sie za bardzo w oczy. za to uwagi mają na sobie tyle że..
No oczywiście popieram Twoją wypowiedź - masz rację choć zchodzimy z tematu już całkiem.
Ale to się bierze z myślenia/psychologi polskiego społeczeństwa, bo przecież dla moherowych babć od dziewuchy chodzącej po ulicach z gołą dupą większy niesmak wywołuje dziewucha zadająca się z murzynem - ot taki narodowy rasizm (nie chcę tu nikogo urazić, stwierdzam fakt)
W końcu sami czasem doświadczamy przykrości od pospulstwa przez posiadanie BMW...