Oto i ona ciekawy swap ale czy potrzebny szkoda auta http://olx.pl/oferta/ladne-bmw-e32-diesel-manual-w-dobrej-cenie-dlugie-oplaty-zamiana-CID5-IDcwFvh.html#41b4403c23
Wersja do druku
Oto i ona ciekawy swap ale czy potrzebny szkoda auta http://olx.pl/oferta/ladne-bmw-e32-diesel-manual-w-dobrej-cenie-dlugie-oplaty-zamiana-CID5-IDcwFvh.html#41b4403c23
Tak potrzebny jak dziwce majtki :heh:
A do setki zapewne rozpędza się w trzy lata :crutch:
Telefonu to pewnie nie odkłada od ucha tylko zamiast słyszeć pytania że chętnie kupie pana auto to pewnie słyszy czy u pana wszystko dobrze ze zdrowiem psychicznym .To 86 km nie zauważyłem myślałem że to ten mocniejszy 100 coś to jazda masakra jeśli w E28 były osiągi marne w takim zestawieniu to co przy E32.
Jak karoseria jest zdrowa , to warto ją kupić dla jej samej :usa:
I powrócić do silnika takiego jaki w niej był czyli 3.5 L.
Dokładnie :RpS_thumbsup:
Jeden plus dla Beaty że ma lżej z przodu ale na proste to pod górkę .Ale że to się chciało coś takiego stworzyć .
Teks o śmietniku TDS i o pruciu boczków wyznacza trendy...
Ta poprzednia e32 co ją kiedyś wystawiali też była 2,4 czy 2,5?
Kiedyś dawno była e32 TDS
Czyli jeden wynalazca zaprzecza drugiemu. :biggrin1:
Szkoda ze nie 3.0d ciekawe jak by to jeździło
Widzialem jak " gajowy" nim jezdxil jak opuszcza pałac po wyborach ale zareczam, ze nie zlyszalem tam klekotu tylko pb-music.
Co chcecie przynajmniej ori BMW ten silnik :emmersed: ale jeśli chodzi o moc to tragedia, byle seicento go objedzie :wave: zresztą baza jest dobra, za taka kase nie jest źle, potem można sie głowić co dalej, jeśli komuś nie przeszkadza że to muł to można całkiem tanio się przemieszczać, ciekaw jestem jakie zużycie paliwa by było przy w miarę rozsądnej spokojnej jeździe tym samochodem. Ciekawi mnie czy obrotomierz prawidłowo działa.
Karoseria jest zdrowa, jak i cały opis... :smile:
Aha... i "fotel kierowcy lekko przetarty", czy jakoś tak...
Dla mnie przetarty, to na wylot!!!
A tak przy okazji... przegazować też już się przyjęło w języku polskim. Jeszcze trochę i będziemy mówić przehamować...! :laugh:
nie narzekajcie w124 miało 2.0d 75km i jakoś jeździło i jeździ do tej pory :)
Tylko on był w ori.
Na marginesie w124 - 1300 kg,e32( 730 manual) - 1600 kg
Ciekawe jakie założenia były takiego swapa.
Osiągi czy ekonomia?
Szkoda ze nic z tego nie wyszlo
@Dzuda: przy takiej mocy to trudno mówić o jakichkolwiek osiągach :pound: Podejrzewam że samochodem jeździ jakiś starszy gość któremu nie zależy na osiągach, tylko żeby się stosunkowo tanio, ale i wygodnie przemieszczać. Wbiłem nr telefonu w google i wyszło że gość sprzedawał części do syreny także jest to bardzo prawdopodobne
auto już przewijało się jakieś 2-3 lata temu na portalach ogłoszeniowych , teraz jest znowu i nie pamiętam czy dalej ten sam właściciel , myślę że co do założenia tego swapa była chęć przyoszczędzenia na kosztach paliwa lub bardziej wsadzenie silnika który był pod ręką :beguiled:
O oszczędnościach tez tu ciężko mówił. Chyba ze kupuje gnojowke of kierowcy ciężarówki. Bo tankujac na stacji ja przynajmniej takowych nie widzę.
Z tymi osiągami to był oczywiście sarkazm :-)
lpg by dało lepsze oszczędności i moc by była
a tak pod górke wysiadasz i pchasz ..............
Ale większość polaków myśli że mała pojemnosć lub diesel to oszczędność. Nie wiedzą, że w takim dużym aucie to nieporozumienie. Ta e32 pali lekko 15 pewnie i to przy oszczędnej jeździ, o ile tam sie w ogóle tak da. ;)
nie no pali pewnie z 8-10 ale w porównaniu z 15 litrami gazu w m30 to żadna oszczędność :)
8-10 to paliła 524 :) Które ważyło podejrzewam o wiele mniej :)
Te e32 przerobiłi na DIESLA bo do Rosji ma rzut kamieniem a lepiej się sprzedaje jak PB. Wygodniej jak Passatem, a ze zbiornikiem z 750 swoje przywiezie. Jak ktoś jest z okolic to zna temat :-)
Omsej, czy ja wiem .. :D Wydaję mi się że komuś padł po prostu silnik miał pod ręka tego DIESELa i tak to wyszło :P Pojeździł bym takim e32 w dieslu :D fajnie musi palić w trasie 7-8 ON hehe :D prawie jak 1.9 TDi he he
Koleżki 324d pali koło dychy praktycznie, więc wątpię że E32 tyle spali :P
Gruby projekt :D
spokojnie zaraz tam dołożą turbo potem ic potem chipa i będzie kosić nawet 750 :))))))
Prawdziwą furorę robiłaby e32 z silnikiem 1.6 m10 na gaźniku i na gazie .
marek1132 nie kus :D
na gazie z blosem.........
A może swapa i silnik z tico :D? To by sie pod maską od razu butla z gazem zmieściła, nie trzeba by bagaznika zagracać ;D
Tej dobry patent dużo miejsca na cement w bagaju zostanie
Po tych kilku postach uważam że powinno się na forum wprowadzić łapkę "lubie to" :D
Albo "nie lubię tego" w tym przypadku e32 w dieslu :-)