Witajcie
Czy w Krakowie coś się dzieje? Jakieś spotkania itp?
Wersja do druku
Witajcie
Czy w Krakowie coś się dzieje? Jakieś spotkania itp?
Oj chyba słabo w ostatnim czasie. Ale może w końcu się coś uda. Jest więcej chętnych?
Taa...bo zima idzie, więc autko w garażu już stoi...:glee:
Ale tak poważnie...jak nie będzie deszczu ani śniegu, to chętnie wpadnę do KrK....:untroubled:
odświeżę temat, Jeyu trzeba coś pomyśleć żeby stara gwardia z "Rodu Kraka" wróciła bo strasznie kiepsko wypadamy, myślę ze wszystko da się zrobić, parę telefonów i będzie dobrze, Adasio oczywiście liczymy na Ciebie. Przepraszam, że tak osobowo bo widzę bogatą ekipę z małopolski, dawno mnie tutaj nie było, podejrzewam że "nowi" prędzej siedzą w temacie. Podawajcie terminy na pewno jakoś się zgramy i powrócimy do SŁYNNYCH KRAKOWSKICH IMPREZ.
Jak coś to też chętnie bym się wybrał jak tylko termin spasuje :)
wszystko się wyjaśni jutro troszkę pokręce i zobaczymy jaka data się ułoży, dziękuje za zainteresowanie- darekbb moje pierwsze 7er to było 730ia e38 :)
Heh...właśnie patrzę za okno i wygląda to następująco...zimno, pochmurno, deszczowo i bardzo wietrznie...pogoda w sam raz na spota...:pride:
kolego starej ekipie, że tak powiem nigdy takie drobnostki nie przeszkadzały :D
Delikatnie proponuję 28 listopada:becky::strawberry::love_heart::star::RpS _blushing::kiwi-fruit::kiwi-fruit::kiwi-fruit:
Nie żebym coś tam insynuował ale 28 bedę w Krakowie z Karolą . I nawet z Wiktorem i z Asia jestem umówiony.
Z tym że od 19 idę na KSW
mi pasuje, a jak reszta?
Taa...ja wszystko rozumiem...ale mojej starej E32 taka pogoda absolutnie nie podchodzi...:tongue:
moloko5 to weź sobie kierowce, przyjedźcie czymś i będziemy mogli coś wychylić ;) nie widzę problemu
jeśli dobrze przeczytałem to Kivi, Bezi, ja, jesteśmy za? Rozmawiałem z "Dowojciak" (bodajże konto usunięte) raczej chętny Wiktor pewnie też nie odmówi, Tiron do dogadania. Ogólnie cisza w temacie, proszę o propozycje chętnych.
Mi w sobote pasuje, postaram sie zmobilizować znajomych.
po rozmowach telefonicznych sa chetni :) ogolnie propozycja to godzina 15.00 28 listopada tj. sobota centrum handlowe zakopianka, stale nasze miejsce. Wiktor, Dowojciak, Roberto i Olo sa za, mam nadzieje ze innym miejsce rowniez odpowiada. Ze slyszenia Kivi oraz Bezi sa chetni i pojawia sie na spocie.
95% bede .
Jak mi nic planów nie pokrzyżuje to też się pojawię.
temat można przenieść, spot się odbył - ekipa 7er nie dopisała :( , ale oczywiście Kraków-Małopolska dała radę. Uboga "stara ekipa" tzn. Wiktor, Dowojciak, Roberto i Olo pojawili się. Kawa, soczek i rozmowy niestety (nasi kierowcy nie dopisali) :(. Zdjęć brak, Wiktor skomentował "zimno do następnego" reszta miała podobne zdanie :D. Bezi, szkoda że nie zdążyliśmy się poznać na żywo - pozdro, Kivi tak jak się umawialiśmy do następnego ;)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...80a4ea938c.jpg
Nadrabiamz wiktorem w nocy
Wypalcowane z LG G4
Cześć wszystkim , chciałam serdecznie zaprosić 7er na spot w Krakowie który odbędzie się 13.08 w sobotę o 17:00
(my będziemy wcześniej) :)
Spotkanie jest otwarte dla wszystkich posiadaczy samochodów BMW.
Mamy swojego fotografa oraz filmowca.
Oczywiście 7ery postawimy razem , żeby fotografowi było łatwiej i aby cieszyły się swoim towarzystwem
Więcej szczegółów podam bliżej spotkania :)
Taaak wiem - nie piszemy postów pod postem :0) ale tu nie da rady inaczej.
Kraków Bonarka - parking podziemny koło myjni ręcznej : ) środa (23.11) godzina 18:30 zapraszamy :tea::playful:
Wygląda na to że będę