-
Witam
Witajcie. Od kilku lat posiadam e39, a od dłuższego czasu korci mnie zakup e38 stąd pojawienie się mnie na tym forum, aby zobaczyć czy ktoś nie sprzedaje jakiejś ładnej sztuki :)
Fajnie by było jakby ktoś dał mi informację jak odblokować dział sprzedam, bo choćbym chciał to nie mogę zobaczyć nic poza listą tematów...
-
Witamy na forum 7er...:smug:
-
Mam ten sam problem, ale to chyba admin nadaje uprawnienia...
-
Hmm...o ile dobrze pamiętam, to wystarczy napisać trochę więcej postów i temat, o którym piszecie powinien się Wam odblokować...:tongue:
-
Ztcp to chyba od 20 postów odblokowuje sie dział sprzedaży
-
Wystarczy przeczytać UWAŻNIE regulamin forum i wszystko powinno stać się jasne...
-
Jak mnie denerwują takie blokady... Jestem zainteresowany kupnem 7 a obecnie mam 5 więc o czym mam pisać na forum? Mam bez sensu nabijać posty by odblokować dział sprzedam i zobaczyć czy ktoś ma jakąś ładną sztukę do sprzedania? Rozumiem to w przypadku blokowania dla gości i robotów żeby przypadkiem nie zindeksowało jakichś newralgicznych danych podanych przez kogoś typu adres/telefon, ale jak ktoś już aktywuje konto jest to bez sensu. Nie zostało mi nic innego jak nabić kilka postów.
-
@m_m
Jeśli nie wiesz w jakim celu założona jest ta blokada to lepiej nie snuj "kosmicznych" teorii.
Mam dla Ciebie także dobra rade abyś nie nabijał postów typu "witam" bo za chwile zostaną skasowane a ty otrzymasz ostrzeżenie.
Jeżeli nie jesteś w stanie zaakceptować regulaminu tego forum to najwidoczniej nie jest to najlepsze miejsce dla ciebie.
-
Sebek, nie bądź jak typowy seba i na dzień dobry nie strasz bo pokazuje to poziom forum od strony administracyjnej. Nie wspominając o tym że twoja rada jest inwalidą bo chyba witanie się w dziale witam nie łamie regulaminu, no ale można na siłę podciągnąć to pod spam... Więc cały dział jest sensowny.
Nie wiem czy wiesz, ale ten śmieszny zapis dotyczący aktywnego uczestnictwa można w prosty sposób obejść pisząc w tematach głupoty udając mądrego i że się wie o czym się pisze...
Postaw się na moim miejscu i spróbuj zrozumieć.
Albo lepiej nie. Jak usunąć konto?
-
Jeśli wchodzisz do czyjegoś domu to kładziesz nogi na stół?
-
Anatol, jeśli zapraszasz kogoś na kolację do swojego domu to każesz mu gotować, pod groźbą wyproszenia? Zresztą cytat nie wiem do czego się odnosi, może sprostujesz? Choć może lepiej nie, bo sprawdziłem twoje wypowiedzi i wszystkie na podobnym poziomie "Janusza interpunkcji".
Wiecie co, poświęciłem nawet trochę więcej niż chwilę na wasz regulamin. Doszedłem do kilku wniosków.
Pierwszy, to jak napisał Sebek: "Jeśli nie wiesz w jakim celu założona jest ta blokada to lepiej nie snuj "kosmicznych" teorii.", nie wiem. NIGDZIE nie jest to w jasny sposób wyjaśnione. Jeśli chodzi o oszustwa, to uwierz mi że istnieją fora i to całkiem konkretne bez jakiegokolwiek regulaminu i mają się świetnie. Pamiętaj że winni są tylko i wyłącznie ludzie, czy to kupujący czy sprzedający, regulamin nic nie zmieni bo od tego mamy głowę i kodeks karny, a sprawa jest między nimi.
Druga sprawa, usunięcie moich, co prawda słabych, postów w powitaniach. Usunięte na jakiej podstawie? W regulaminie nie ma zapisku o powtarzalności wypowiedzi, jak i w dziale witam. Co nie jest zakazane, jest dozwolone. I jak wspomniałem można na siłę to podciągnąć pod spam, ale ja się po prostu witałem, za co serdecznie tu obecnych przepraszam.
Trzecia sprawa, "Jeżeli nie jesteś w stanie zaakceptować regulaminu tego forum to najwidoczniej nie jest to najlepsze miejsce dla ciebie." zaakceptowałem i nie złamałem. Co teraz? Nie mówię już o kalce regulaminu z innych for co jakby nie patrzeć łamie wasz 10 punkt.
Czwarta sprawa, punkt 12 regulaminu odnoszący się do działu sprzedam informuje tylko o ilości postów (20) do jego odblokowania, nie informując w jakiej formie. Czy chodzi o dostęp całkowity, czy o samo dodawanie, czy odczyt tematów/wypowiedzi. Bądźmy konsekwentni, bo pisząc ten post mam na koncie 3 napisane, a dział sprzedam jest dla mnie dostępny (o dziwo, bo nie był), poza dodawaniem nowych tematów i postów co jest w porządku.
Jak się domyślam, mamy tu do czynienia z "elektrodowym" i 5erowym kółkiem wzajemnej adoracji, gdzie nowy od początku jest traktowany jak w urzędach, czyli wróg. Dobrze że stare 7ki nie miały m-pakietu bo w galerii życia by odmieńcy nie mieli.
Ponawiam pytanie, bo nie pasuję do elity. Jak usunąć konto?
-
Napisz do admina - to Ci czerwoni panowie - oni usuną CI konto
I nie denerwuj się tyle bo Ci żyłka pierdyknie :)
Ja jak widzisz siedzę tu od 2008 r i tez miałem nie jedną akcje, nie jedną zadymę i nie jedna pyskówkę i zapewniam Cię że święty nie jestem :)
ale nadal tu jestem bo jak przełkniesz 1 gorzki szok nowego usera potem jest całkiem OK
Ale skoro aż tak CI się u nas nie podoba to zrób co napisałem i po temacie
pozdrawiam
-
@m_m
gdybyś zadał sobie trochę więcej trudu i nie rozwijał niepotrzebnej dyskusji w dziale powitalnym zapewne dostęp do działu sprzedam byś otrzymał dosyć szybko - tak jak pozostali użytkownicy.
Ty jednak pomyślałeś ze wystarczy wkleić 20 x tekst "Witam" w innych tematach powitalnych i przechytrzysz skrypt forum bez wysilania się a do tego użalasz się nad sobą jaki to jesteś przez ta "elite" poszkodowany ...
Temat zamykam a konto zostaje zablokowane.