http://allegro.pl/bmw-740-e38-1995r-...666782742.html
Wersja do druku
Cena kosmos i jeszcze są amory do zrobienia :smug:
Życzę powodzenia ze sprzedażą za takie siano
Musk za takie same pieniądze sprzedał ją temu typowi, który teraz ją sprzedaje.
O-qwa-kropna. Jestę hejterę, bo mi się nie podobo ta sztuka. Fuj fuj.
Jakby właściciel przewidział to co sądzicie o aucie :
No ale jestem tego samego zdania co wy. Przykład, jak łatwo popsuć auto przeładowanym german styleCytat:
PS do wszystkich hejterów, oszczędźcie sobie i mi czas, nie marnujcie go na bezcelowe wiadomości. Życie jest za krótkie, a mnie nie interesuje Wasza zazdrość, zawiść czy złość, że nie możecie mieć takiego auta.
Koła to koty, airride to sensowne rozwiązanie do 7er, bo na gwincie tym jeździć jest bardzo ciężko ze względu na rozstaw osi.
Ręczny hydrauliczny z tego względu, że Musk lubi jeździć bokiem :P
Moje zdanie jest takie, że auto bardzo kocurskie, ale nie warte swojej ceny.
Jeśli właściciel pisze takie słowa,powinien pozostawić auto w garażu.
"Wymiana amortyzatorów ponieważ biją z tyłu od strony kierowcy"
Auto zachowane w stanie perfekcyjnym, wszystko jest na swoim miejscu i w pełni sprawne.To się raczej wyklucza??
Realnie to max 25 koła to jest warte wszystko ..
Air - koszt ok 10 tys( jak u mnie ) - dziwny koszt amorów 4 tysie Za co ???
Koła max 7 tysi bo to Custom
Samo autko waeet max 14
Panowie nie zapominajcie że to projekt na 1 sezon na Raceism !! ( czyli max gleba max rant felg ) spas itd
Środek rozgrzebany ręczny jak piszecie bo musk lubi latać bokiem. Ogólnie za drogo..Nic poza tym..Autor pisze kolor zielony boże jak każda inna zielona
Nic więcej nie grzebane ..Przesada ..Bo Ani to german ani Stance. Duża część ludzi jara się tylko 2 rzeczami - Oooo 7mka ...ooo jakie wiadra ( felgi) ..na tym koniec..wątpię że ktoś to kupi za tę cenę..
Realnie nie jest warta ceny- Sam miałem robić u Czesława Air mowił 8 koła +mój gwint ...Zrobiłem u Airright Ciut taniej ...Więc nie kumam także tej ceny
Dam Ci 7tys zł za takie koła i poproszę 12 kompletów, kiedy i gdzie można odebrać?
To z czego one są złoto,platyna?
z kupdziewiernaskitakszerokienadawceinium na bazie tanioikiedykolwieknium. W wykresie żelazo-cementyt gdzieś pomiędzy złotem i platynom.
Z głupimi pytaniami i wypowiedziami w stylu "nie znam się to się wypowiem".
Czyli masz problem ze sobą.Cóż jeśli twoja wiedza jest tajemna to chapeau bas.Więc wszyscy na trzy,cztery ślinimy się na widok felg zrobionych w kosmicznej technologii.
A stasiu dalej będzie borykał się w swoim jakże mistycznym świecie z trudnymi i głupimi pytaniami.
Wyjaśniałem to parokrotnie już, jak się nie czyta a zadaje głupie pytania to potem zasypia się w niewiedzy, polecam też myślenie - nie boli! Poważnie!
Amba fatima twej odpowiedzi w tym temacie nima.Zostajemy w niewiedzy.Czyli nie spać zwiedzać!
Ekspert zakfalifikował moje pytanie do kategorii "głupie".Pamiętamy o dalszym ślinieniu się w niewiedzy!
Jest wszystko opisane w odpowiednim dziale i temacie proszę Pana Super Moderatora.
Amen .
Kij z tymi kołami wątpliwej prezencji zresztą. Za 30 tyś można mieć to cacko na stalówkach! Wyjebane wypierdziane siedem za 30 koła bez wypasu, nie wiem czy znajdzie frajera na to.
Przepraszam, ze wdepne w rozmowe, kto to jest Musk...?
Aaaaa juz wiem... Chuck Norris mi powiedzial. Przyznam ze nie widzialem jeszcze siodemy w drifcie
Felga fajna. Cena kosmos. Slaby wypas. Kiera lysa. Obudowa kolumny jakas nie bardzo.
Reczny zrobiony z fantazja - do 7er nie pasi za grosz.
Bedzie naprawde dlugooo w sprzedazy...
Tutaj lepsza i tańsza alternatywa http://allegro.pl/bmw-e38-4-4-stance-i5667662856.html
tylko szkoda że styling 93 spawany na 13 cali :)
Następny pług śnieżny... :/
Zawsze się zastanawiam do czego służą tak nisko zawieszone pojazdy ? Jako pług śnieżny się nie sprawdzi hehe ,nie da się czymś takim jeździć w zimie , w lecie w sumie też :) Ludzie pchają kupę kasy w to a ja ostatnio wywaliłem w kąt garażu taką zawiechę z E46 :) Takim autem nie da się jeździć -fakt,że prowadzenie jest dobre ale za każdym razem musiałem się zastanawiać gdzie w moich okolicach są progi zwalniające czy większe garby. Nawet podniesienie auta na podnośniku jest problematyczne. Do kompletu minusów zaliczam zdrapaną podłogę, wydech i listwy. Samochód będący przedmiotem tematu już całkiem mi się nie widzi a cena to już przesada no ale może się znajdzie ktoś kogo stać będzie na ten wspaniały wóz :)
Bo do takiego auta w komplecie (o czym nikt Ci nie powie) jest ….. LAWETA :)
podczepiasz pod GMC taka lawetę na nią "pług śnieżny" i jazda na STANCE FESTIWAL albo inne tego typu imprezy i ogladasz jak małolatki ssaja ci wydech i liżą fele a kolesie dostają "stoja" na widok chromu i lakieru :)
Potem jeszcze ze 2 kółka po hali - bo równo i nie ma progów i znów laweta do domu i szukanie po necie kolejnej imprezy w takim klimacie :)
Takie auto ma wyglądać nie na co dzień jeździć - to taka pop kultura ze USA gdzie każdy ma po 4-7 aut na każdą okazje - w PL jak zwykle 1 fura do wszystkiego - i wczoraj w Bielsku widzę 911 z wepchanym na chama bagażnikiem przez szyberdach - no żenua :)
Auto kompletnie nie praktyczne - ja swego czasu będąc na zlocie czy spocie we WRO jechałem za naszą Kivi - to nigdy więcej :)
Tak że co kto lubi - ja lubię jeździć autem a nie trenować off road na leżącym policjancie przy wtórze kurw i c***ów ze wszystkich możliwych aut w około
Ta druga ma chyba źle ustawioną zbieżność z tyłu...
:laugh:
Jeśli chodzi o tą drugą fioletową i tego co pisał Adasio - jak to jeździ, to macie przykład
film znaleziony na yt, praw nie mam ale jest ogólnodostępny
https://www.youtube.com/watch?v=7T7ECx_hDF0
Idealny na nasze drogi.
Adasia teoria legła w gruzach, bo na lawetę też nie wjedzie :)
Podobnie wyglądało moje 320Ci :) Pod progi wchodziła paczka fajek - koszmar :)
Niestety w komplecie z wozem nie było desek ani lawety :)
Taki styl życia, taki styl tuningu, nie wasze auta, więc co was to obchodzi?
Ty Anatolu nigdy nie słyszałeś: "Trzy i pół litra??? Łomatko... Po co Ci taki wielki silnik???!!! Przecież to pewnie pali 100/100..." A jednak nadal masz takie auto i nie zastanawiasz się nawet nad zakupem Chevroleta Spark a.k.a Daewoo Matiz ;)
A co do kół to proszę, >>OTO TEN WĄTEK<< o kołach i niech tam toczy się o nich dyskusja.
To kiedy jakiś spot?
Ja to już nieraz słyszałem i jedyne co niektórych dziwi to ze nie mam jeszcze gazu, a ja po prostu wole dozbierać i założyć porzadną
Co do filmiku to jest komedia po prostu, poprawiliście mi humor :laugh: :laugh: :laugh:
Komentować też jak najbardziej,od tego są fora.
.
I zawsze jak to w sklepie słyszę odpowiadam,tak trzy i pół litra... i dwa litry "sprajta" do tego. :eagerness:
Ostatnio kupiliśmy FSO Matiza czerwonego... :bounce:
Na marginesie,skoro autor tych felg wypowiedział takie słowa :
Oczekiwałem na wypowiedzi na poziomie... skoro padło pytanie od laika.
Rzekłbym dziewczyny - Cisza co wy ..Strzelacie do Siebie po co na Co ??? Czemu tak nisko..Jeden lubi koze..2 jeździ na springach -40 inny na Gwincie inny tak jak na Na Air
2 auta tu przedstawione to znane fury ale nie wam widzę.Musk król driftu Zrobił sobie zabawkę.
2 auto to kolega Haidi także leci w styl Stance. tak ma poszerzone na 13J tył No i co ??( Znam gościa osobiście - auto zlotowe)
Nie wiem czemu taka dyskusja że po co że na co ?? Jedni wolą jazdę na Amorach SASch i się jarają tym ..A inni jak np ja jarają się jazdą na gwincie..Czy Powietrzu.
Ludzie nie bądźcie tacy ograniczeni żę auto to auto...Dla innych auto to pasja.. Pchają kupe szmalcu by auto w gronie na zlocie wyglądało..Świat tuninngu się zmienia !! pamiętacie Film Tokio Drift ??
Tak z 8 lat wstecz co 2 BMW miała plastiki spoilery lotki.( takie czasy -plastik fantastik ) ..Trendy się zmieniają !! jak w oby 2 autach I moje zakładają OEM+ czyli Gleba felga ..Pewna część z was tego nie rozumie..
Ktoś powie na chu*** Ci 4 litry jak można 1.1 śmigać i też dobrze...Więc nie bądźcie tacy prostolinijni - ludzie mają pasje..wĘDKARZE też kupują lepsze żyłki lepsze gumki wędki- Ja się pytam na co po co..
Bo to PASJA!!! Właśnie Nie wasze auto - Jak mówią - ŻODYN nie jeździ a GODO ...
ja marzyłem zawsze by zrobić swój projekt na powietrzu..I zrobiłem..jeżdżę po zlotach / imprezach Tuningowych..gdzie Ludzie mają felgi za 5 tysięcy w górę. TAKA PASJA..
Nie zawężajcie swojej logiki auto to wsiądz jedz / zatankuj napraw/ zaparkuj.!
Każda pasja rządzi się swoimi prawami. Jedni kupują znaczki po 10 tysięcy ..inny chleją inni ćpają.
Nie plujcie zaraz odrazą jak na większości for- Kultura panowie - szanujcie Pasje innych - w tym moją.A Czy mi się czyjeś auto podoba czy nei to jest inna kwestia.