witam
ktos, cos wie i moze powiedziec na temat tego auta? http://olx.pl/oferta/bmw-seria-7-bmw...tml#c207501070
znajomy chce kupić i nie wierzy ze kosztuje tylko 5tyś...
Wersja do druku
witam
ktos, cos wie i moze powiedziec na temat tego auta? http://olx.pl/oferta/bmw-seria-7-bmw...tml#c207501070
znajomy chce kupić i nie wierzy ze kosztuje tylko 5tyś...
Jechać macać... Na zdjęciach szału nie ma,gaz w V12 to ponoć najgorsze zło :) Zachęcająco sie nie prezentuje chociaż w rzeczywistości może być inaczej. Do kwoty z ogłoszenia myślę że spokojnie dojdzie 3x tyle żeby samochód był dobrą bazą pod youngtimera...
W tej kwocie jeżeli auto jest w stanie jechać o własnych siłach, uznałbym to za sukces.
Kosztuje tylko 5 tysięcy bo to zwykły trup
to by było najgorzej wydaje 5 tyś w życiu. To tak jakby je od razu wyrzucić do studzienki.
W takiej kwocie jako bazę można kupić e30 z silnikiem R4, i to się zdarza bardzo rzadko.
Kolega kupił niedawno 316 i dał 8k. Stan powiedzmy "do odratowania" ale na zdjęciach ogólnie byla nowa :-)
Hehe, zauważyliście, że teraz większość sprzedających E32 pisze w ogłoszeniu "kolekcjonerski" "youngtimer" nawet jak to jest zwykły trup przerobiony jeszcze na gaz :D Ludzie nie bardzo mają pojęcie o czym piszą.. Co do tej 750 to dałbym sobie spokój chyba że masz nie daleko, to podskocz sobie obejrzeć. Zawsze to kolejne ciekawe doświadczenie ;)
Jedź,zobacz,zdaj relacje.
Pewnie jak nie daleko to jechać oglądać jak daleko to ja bym odpuścił.
Znajomy kumpla kupił e38 728iL w automacie i dal za nie 5,5. Oprócz wymiany oleju w silniku i skrzyni, i wymiany oleju w skrzyni oraz założenia z tyłu zwykłych amorow z autem nie robi nic auto jeździ jeździ i zdechnać nie chce. Także to e32 to niekoniecznie total trup.
Wiesz jechałem raz tym autem pognile nie jest ale np kola ma rozkraczone na boki i to z przodu i z tylu cos a'la negatyw. Jak zatrzymasz sie nim np światłach to wibruje (poduszki sa pewnie uwalone), no i zepsuł sie mu gaz lpg (w zeszlym roku działał) a tak poza tym to auto nie najgorsze no i w loooooongu wiec szpan jest :D
edit: wygrzebałem Elvis specjalnie dla Ciebie zdjęcie tego e38, uważam że za ta kase nie ma dramatu, no i sa nawet Twoje ulubione cleary :lol:
https://lh3.googleusercontent.com/yT...=w1000-h800-no
Tak idzie dostać dobre E32 750iL za 5 tys. Ale EURO :RpS_thumbsup:
Chciałbym wierzyć, że komuś (może mi) ;) się poszczęści trafić za 5 tys zł coś godnego uwagi.
Z V12 jest problem taki ze 5 tys to prawie wyjdzie serwis pozakupowy bo przy tym silniku jest on drogi olej w silniku filtry x2 olej w skrzyni 12 kabli 12 swiec itp a do tego zawsze cos dojdzie wiec auto może wyjść na start lacznie z zakupem 9-10 do tego ubezpieczenie hakies fele i juz jest kolo 12 000 Choc ja np w moim m60 nie ruszałem świec
Szpan jest?
Czym?
Kończącym się autem?
Liczyliście kiedykolwiek ile wyjdzie doprowadzenie tego e38 do normalnego stanu?
To jest dycha na początek, nie licząc serwisu ekslpo.
No szpan że long :laugh: :lol:
Myśle że w tym konkretnym przypadku użyszkodnik będzie nim jeździć tak długo aż po prostu auto kiedyś stanie i wtedy zwyczajnie zostanie zabrane na złom
Taki sam zresztą jest jedyny sens zakupu tej E32 z tego tematu, kupić, nic nie robić i jeździć aż po prostu zdechnie, myślicie że nie ma ludzi którzy tak robią? Tylko że tu problemem jest tez spalanie, w 2-3 miesiące można by "przejeździć" cenę zakupu auta ;)
Kupione tanio - zostawia większy budżet do dokładania i dalszych prac.
Kupić drogo i nie utrzymać, bardzo częsty schemat.
Kupić tanio i zgnoić do końca, też jest na to określenie.
Nie śmieszy mnie to i robienie lipy tego rodzaju tymi autami jest dla kmiotów.
Naubliżałem się już sporo przez 7 lat, nie chce mi się pisać bo i tak wieś z chłopa nie wyjdzie.
Zmusiliście właściciela do ruszenia auta,umycia i zrobienia nowych zdjęć(stosowny komentarz w ogłoszeniu) :biggrin-new:
http://www.otomoto.pl/oferta/bmw-ser...-ID4paQCm.html
nie można było tak od razu? :P
Jestem lokalny z Białegostoku i szukam E32, ale jakoś mnie nie przekonuje to auto. Ruda grażyna aż kłuje w oczy. Nawet mi się nie chce dzwonić i oglądać tego sobie, bo auto nie rokuje. Chyba że ktoś chce fajną furę aby sobie tylko trochę pojeździć, to spoko. Ewentualnie na części ją jeśli ma dobre fanty w łądnym stanie.
Sorry ale widząc skrzywiony zderzak z tyłu z daleka oraz obity róg z którego odpada szpachla 2-3mm grubości i rdza pod spodem jest mocno zaawansowana, to jakoś mnie nie przekonuje. Wątpię aby z bliska było lepiej.
No ale dobra. Po to by wyklarować tutejsze opinie jak będzie pogoda i jak się dodzwonię, to obejrzę auto.
Ogłoszenie nieaktualne.