e65 zakup do 30tyś czy jest sens ?
witam , to mój pierwszy post w dziiale e65 ;-) zastanawiam się nad kupnem e65 w cenie do ok. 30 tyś. czy jednak w tych pieniadzach uda sie kupic przedlifta sensownego? bo jak mam dac 40 tyś za przed lifta to wole dozbierac jeszcze 10 i za 50 tysi kupic 750 w polifcie . interesuje mnie najlepiej silnik 4.4 z lpg lub 3.0d który bedzie lepszy ( tańszy) w utrzymaniu? w benzynie , zwłaszcza w tych pieniadzach obawiam sie rurki i uszczelniaczy ze beda do roboty..
No właśnie. Ja jeżdzę audi i mam w stanie ładnym. A tak czy siak sam z siebie wrzuciłem kilka tysięcy. Nie bo musiałem a chciałem.
Czy na same części w e65 zadbanym mozna się zmieścić w kilku tys?
Chciałem e38 ale sa troszkę juz za stare :/
Swoją drogą jakie rzeczy mogą zaskoczyć i jakie są przykładowe ceny części ?
Nie ukrywam ze jestem jeszcze młodym człowiekiem, zafascynowanym serią 7 i jest to jedyne moje hobby na które przeznaczam wszystkie pieniądze, bo na nic innego ich nie wydaje.(poza życiem :p)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tez miałem mondeo mk3 i części w dieslu 2.2 tdci były wcale nie tak tanie jak się ludziom wydaje. W audi to samo. Niby duzo wspólnego z vw ale swoje kosztuje.
W 7er e65 się płynie zapewne :)
Z reszta mowię. Po 1 środek transportu, po 2 pasja. A dla pasji nie ma ograniczeń :D
BMW 5 ostatnio miałem przyjemność oglądać po pożarze w warsztacie znajomego. Cóż, stwierdził ze e60 ma sporo wad, które poprawiali, ale i tak ciagle coś się dzieje.
Czy w 7 tez tak jest, e65?
Dla przykładu. Samochód bezwypadkowy, pewny, ludzie go maja prawie od nowości zapalił się na stacji, po czym drugi raz w warsztacie !!!!
Akumulator stoi w wodzie bo ciagle przecieka dach panoramiczny, czy szyberdach pomimo napraw. I innych grzechów nie pamietam ale trochę tego było...
I racja 3 i 5 są piłowane...
Dla przykładu. Moja kuzynka kupiła e90 z przebiegiem 250tys km. 2007 rok cena prawie 30koła. Samochód w dieslu wiec wydatki się szykują. W tej cenie jesli mozna mieć e65 to wole 100razy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk