oczywiscie e36, tz jutro klient przyjezdza z kasa i umową, teraz mam zagwostke co kupic dla baby w kwocie do 15tys zl?? a jest strasznie wybredna,
Wersja do druku
oczywiscie e36, tz jutro klient przyjezdza z kasa i umową, teraz mam zagwostke co kupic dla baby w kwocie do 15tys zl?? a jest strasznie wybredna,
Nie kupuj na pewno drugiego E36 :x :P
Jakiej klasy ma to być auto ?
3 drzwiowe , kombi , sedan, jakieś konkretnie założone wymagania , typu diesel, lpg, wyposażenie, czy po prostu coś do max 15 tys żeby było zadowalające :)
pozdrawiam
bosman
auto z klasą, nietuzinkowe, moja stara jest wybredna, kiedys sie napalila na alfe 166 i chyba taką kupie, co do awaryjnosci???? mam wlasny zaklad wiec sie nieboje, oczywiscie e39 tez moze byc, ja chcem kupic preludke ale niestety sie jej niepodoba
Może e38 z początku produkcji :D
juz jedna jest i zostaje, ja zbieram aktulane na marudera 800 a zona??? pewnie musze cos dolozyc, gdybym mial wiecej kasy kupil bym IS200 ale to od 20 sie zaczyna,
Może właśnie lepiej dołożyć i kupić coś co spełni jej wymagania w 100% :cool:
pozdrawiam
bosman
Może kultowego Mustanga V8 :D
No ja proponuje fiata 126p - kupisz za 250-350pln
klasyk , kultowy klasyk, tani w utrzymaniu, świetny w mieście (mały, łatwy do parkowania), a po roku jak potniesz na blachy, to w skupie złomu zarobisz jakieś 500pln - więc znów będzie na następnego 126p + opłaty + tankowanie :hah: :hah: :hah:
ja powiem ta k ..musiałem oddać moją &er do lakierni, wymiana maski i robota z przodu a ze nie moge być bez autka..kupiłem Chevroleta blazera ..i powiem wam tak no kurne BMW to nie jest ale jest cacy, skórka , klima , grzane foteliki...wygodne i powiem wam tak...auto typowo dla kobiety bezpieczne duże i wogóle...może droższe jak te 15,000 w założeniu ale warto było:)
Easy
a moze jakies ladne E23 ;)
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7694699 moze cos takiego? :) na pewno nietuzinkowy samochod :)
edit
albo to http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7695477 :)
nic z amerykana ani "pedlaskiego" ;) eclipsa, kupie takie cos, co bedzie to bedzie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7674583
ale mialo byc nic pedalskiego ;D
Alfa fajna, ładna, można znaleść z fajnym wyposażeniem, ale mielismy taką przez ok 1,5-2lat i jak sobie przypomne jak to sie psuło to mnie szlak trafia, ciągle do mechanika, ciągle coś się psuło, części kosmicznie drogie i niczego łatwo sie nie dało naprawić - plastikowe śróbki itp... szkoda gadać, niestety włoska tandeta :(Cytat:
Zamieszczone przez krzywy191
Nie ma co przekreślać Alf :D Znam jednego użytkownika Alfy 166, znane mi są jeszcze 2 przypadki Alfy 156 z innego forum. I jak się kupi zadbane auo, to nie będzie się psuć ;) (bynajmniej nie powinno)Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
mój brat ma 156 alfe, czasami sie zamieniamy samochodami, z tym ze jego alfa nowsza "troche" i dobra wyścigóweczka, fajnei sie jeździ, genialnie skręca. ale mała popierdółka troche :)
właśnie powiedzialem dla zony ze jest gejem, popatrzyla i odeszła........Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
bo co ja innego kupie mlodego, duzego i z jajem
a moze cos takiego bede podbieral... bo to takie kawalerskie auto
piekna bestia!!
kiedys to bylo moje marzenie!!
Mam kumpla w klubie Alfy, byłem kilka razy na spotach i nie było innego tematu jak "co komu się zepsuło od ostatniego spotkania" Z alfami to jest tak, że psują się wszystkie, a nieliczne wyjątki które są w miarę bezawaryjne potwierdzają tą regułę. Z BMW jest na odwrót :D
a moze cos takiego bede podbieral... bo to takie kawalerskie auto[/quote]
Kozak auto Krzywy, ale najpierw rozkręć dobrze ten warsztat, bo nie wyrobisz na graty do niego... ;D
A poważnie, ja tam brałbym 166 ;) Piękne auto, super się prowadzi, no i jaka cena....
Uwierz mi była igla jak kupiliśmy, to "cholerstwo" miało nawet ori lakier i takie tam a i tak sie psuła, jak ją sprzedaliśmy w koncu, to po za chyba niesprawnym tempomatem który tak se nagle przestał działać to wszystko było sprawne, a po paru miesiacach ukazała się na otomoto i w opisie gośc napisał "dużo nowych części" ehh, ja myśle ze jak ktos ma Alfe i mu sie nie psuje to albo tylko tak gada aby zmienic image marki bo jest fanem albo ma duuże szczęście... Zresztą dłuzej odkręcałem plastikowe śróby jak zmieniałem żarówki D2S nizeli w bmw wyjmowanie i wkładanie z czyszczeniem obydwu lamp... W tym aucie wszystko jest max tandetne uwierz mi, w bmw wszsystko odkręcisz, wszystko jest na miejscy a w Alfie ehh... wybaczcie fani Alf ale jak pomyśle o majatku jaki popłynąl na to auto i o nerwach to mnie trafia.... ehh i o du.pe roszczać mi była ze kupiłem od 1wł i s książką i ori przebiegiem 160tys (w bmw to nówka w Alfie stary trup)...Cytat:
Zamieszczone przez KubicaPL
brat ma 156, przebieg 190 k km, i wszystko działa jak należy, nie psuje się nawet.
pewnie od modelu zależy, albo ma farta.
BMW drogie czesci, BMW bedzie mial wydatki itp, skad ja to znam??? jak trafisz na zajechane auto tak bedzie,
ale czy mi sie wydaje czy porownujesz Alfe do BMW ?
porownuje ze i na bmw sie "gada" ze sie psuje i ze duzo kosztuje, tak jak i na alfe, kupie zobacze, jak cos nie tak to sprzedam, proste
Jak już kupiłeś to niech służy bezawaryjnie jak najdłużej. Każde auto jest na tyle bezawaryjne na ile mu pozwolimy ;)
pozdrawiam
bosman
nie jeszcze nic niekupilem, narazie mam inny pomysl, moze 7 oddam dla zony ;) a sobie...
Uuuu coś się święci ;) Może jak się uda to pojawi się kolejne e38 ;) Czy może jakieś inne e?
chyba kiedys juz pisalem jakie jeszcze BMW mi sie podoba :D
Chyba wszyscy wiedzą ,że e31 ;D ;D ;D ;D ;D
Będzie kozak i kupi Hummera :)