a oto taka mi wpadła w oko .....co WY tu Panowie widzicie :)
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...tml#c19445cd08
warto się nią zaintresować ? :)
Wersja do druku
a oto taka mi wpadła w oko .....co WY tu Panowie widzicie :)
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...tml#c19445cd08
warto się nią zaintresować ? :)
1. Malowana. I to ostro bo z tego co widać na foto nie dość że zamalowali progi i doły zderzaków które powinny być czarne to jeszcze o ile dobrze widzę listwy drzwiowe i listwy plastikowe zderzaków...
2. Ksenon oczywiście dokładany a na zderzaku nie ma nawet spryskiwaczy (sam nie wiedziałem że takie wersje były ale to początek produkcji więc może dlatego)
3. W środku też grzebany - założone ramki zegarów.
4. Na kablu od telefonu ktoś wiązał psa przy budzie taki powyciągany :D
5. Wydechy... (chociaż to kwestia gustu).
6. Co ciekawe jak na ten rocznik widać, że ma składane lusterka, warto by sprawdzić po vinie jak wyszła z fabryki i czy sporo było dołożone.
Musisz się zastanowić jakie auto chcesz bo tutaj na pierwszy rzut oka widać że było grzebane, pytanie dlaczego (szczególnie jeżeli chodzi o malowanie), aczkolwiek cena jest dość niska jak za sprawne relatywnie bezwkładowe e38 już z gazem, więc albo to okazja z kilokoma minusami albo klejony kasztan... Myślę, że o tym decydować raczej podczas porządnych oględzin a nie po foto.
Chociaż jak dla mnie każde auto z chromowanymi ramkami zegarów jest zdyskwalifikowane :P
Na GermanFest wszystkie najładniejsze samochody są w oryginalnym lakierze (nie malowane ) :RpS_biggrin:
To nasz forumowe auto, przynajmniej kiedyś. W ogłoszeniu pisze od 2006r w jednych rękach więc powinno należeć do Arka nick Arekland- dawno go tu nie widziałem. Felgi z tego co pamiętam to Zender. Xenon dokładany ale spryski są. Sam oglądałem ten patent- na foto widać wycięty kawałek listwy chrom.
dzięki panowie :)
auto niby miało malowaną maskę przednią ......korozja wychodzi na wewnętrznej stronie drzwi ...dzisiaj jadę ogląać :)
Źle się nie prezentuje jak na 20-letnie auto...ale przebieg to trzeba doliczyć minimum 150 tys...Pozdrawiam.
Mam taki sam srodek jesli chodzi o kolory. Nalot znacznie wiekszy a skory o wiele ladniejsze. Obstawiam przebieg z licznika plus 180tys.
To ze malowane to raczej wiadomo. Byle drzewo w nim nie roslo a malunki robione profesjonalnie.
Wydechy mi sie bardzo nie podobaja tak samo kuchenka tym bardziej w 2.8 ale jak wiadomo dla kazdego cos innego.
Ogladac.
Pozdrawiam
Widzimy fajne e38 z fajnym bo ekonomicznym motorem
Niezły kolorek
fajna skórka - co prawda do odświeżenia ale zawsze
Dla mnie minusy są 3
- LPG
- za wysoko stoi jak dla mnie albo te felgi tak dziwnie wyglądają - ja bym ja troszkę obniżył
- te kominy z tyłu to istna masakra - wywalone jak język mojego psa po 20 min gonieniu za piłką - zdecydowanie wsunąć albo całkowicie zlikwidować
poza tym fajna bryka - inna niż black 7er więc dla niektórych ma większą wartość :)
Też się zastanawiam na jaki grzyb gazować 2.8...no ale każdy ma inne zdanie na ten temat...
A ja się zastanawiam co dziwnego w gazowaniu 2.8. Mam takie, również z gazem. Silnik na tym paliwie jeździ bardzo dobrze, nie mam żadnych uwag co do lpg. Natomiast koszta podróży są zdecydowanie niższe...
Spoko dlatego piszemy ze kazdy woli co innego.
Ja bym nie zakladal kuchenki do 2.8 bo:
1. Nie lubie lpg
2. Koszty paliwa jak na 7er w silniku 2.8 nie zabijaja
3. Do oszczedzania kupilbym inne auto
4. Silnik 2.8 jest slaby a na lpg tej mocy napewno mu nie przybedzie.
Dlatego nie mam 2.8 w gazie. Natomiast wszystko zalezy od wlasciciela i jesli takowemu to nie przeszkadza to wszystko gra i nic mi do tego :)
Pozdro.
dzięki wszystkim za podpowiedzi ...przydały się .
w ogłoszeniu nie jest napisana prawda do końca bo np nowy właściciel ma auto dopiero od 2 lat a kupił go właśnie od szwagra który był na forum i go miał od 2006 ....tak tylko pisze bo takie rzeczy mnie rażą ............
co do auta.... to tak jak pisaliście to auto było malowane .....ale to że było to mnie nie zraża ,ale zraziło mnie jak i że na drzwiach i tylnych błotnikach był po prostu szpachel ......od środka drzwi lakier się łuszczy bo jest pomalowana jak pomalowana
przednia szyba była wymieniana
korozja wychodzi na progach i okolicy nadkoli z przodu
przodek słabo spasowany ,szczególnie lewa strona gdzie jest najwiecej szpachli
do wnętrza nie mam zastrzeżeń ..auto ma swoje lata i doskonale nie morze być w tej kasie ..jedynie cvo mnie zraziło to wysiedzony fotel kierowcy ...
w zawieszeniu w miarę ok .......na pewno kolumna była skręcana a przy skręcie coś tak pukłó
to na tyle :)
wielkie dzieki za zainteresowanie
Znowu bezsensowne dyskusje na temat gazu.
Co kogo obchodzi co Wy lubicie/preferujecie?
Człowiek pyta o auto, stan techniczny, ewentualne "bąki" w aucie...
Kolega ostatnio sprzedał MK za 3800 gdzie były bez deklów i wszystkie do malowania. Stały na allegro kilka H
Komisu nie mam ale nie jestem tak wybredny jak co po niektórzy że szukają lalki za 15tys nie malowanej itp itd. Malowane dla mnie może być całe a to czy miała dzwona czy nie da się ocenić na mijescu
Dziuda, przecież ja dokładnie to napisałem, a Ty się spinasz o malowanie.
Nie mam ambicji szukania igiełek za tą kasę, ale jak ktoś maluje wszystkie zderzaki dookoła auta z listwami razem w kolor w modelu w którym tego nie było to jest to dla mnie zwyczajnie podejrzane i zalecam ostrożność.
Oooo....faktycznie...nie zauważyłem,że listwy pomalowane w kolor...nawet te dolne na rantach drzwi...jednym słowem...TRUP...Pozdrawiam
Z tego co pamiętam to listwy drzwi po d słońce były strasznie pofalowane. To że szyba była wymieniana to tez tragedia nie jest- jak ją oglądałem to miała odprysk od kamienia i tam właśnie szła konkretna rysa która się powiększała ;).
Ja bym się cieszył jak ktoś przede mną zainwestował w dobre malowanie auta ( o ile nie było bite z każdej strony ) mojej też by się wreszcie przydało odświeżenie. Jedyne co mnie zastanawia to przebieg 260 tyś to jednak mało jak na ten rok. Mojej stuknęło 400tyś przy codziennej normalnej jeździe. Osobiście mi się podoba, kwestia gustu. Jedź oglądaj na żywo i tyle jeśli jest mechanicznie ok to bierz bo nic lepszego za te pieniądze nie kupisz.
To jest czytanie ze zrozumieniem.
Następnym razem jak ktoś zada pytanie o auto, to napisz co jadłeś na obiad i czy bardzo to lubisz.
Oczywiście nie zapomnij o porownaniu go do obiadu sąsiada...
Co sądzicie o tym aucie... "ja bym gazu nie zakładał" ... Ja pierdziele :) A ja myję tylko jedną rękę, bo druga z zasady się przewietrzy :) Nie zauważyłem żeby w temacie padło pytanie co sądzicie o tej instalacji gazowej zamontowanej w tym egzemplarzu :D
Anatol nie bede sie odnosil do twojej wypowiedz bo szkoda czasu.
@zavoli wymienilem tylko jako minus instalacje gazowa. Bo dla mnie to minus. Dzieki takim wypowiedzia zainteresowany tematem moze sie zastanowic czy faktycznie warto kupic auto z kuchenka bo koszty eksploatacji wcale nie sa kosmiczne w przypadku tego silnika na pb.
Jesli ktos pyta o dane auto to zwykle wymieniam minusy jakie widze lukajac swoimi oczami.
Twoj cytat jest wyrwany z kontekstu ale luz :)
Koniec tematu.
a to narobiłem bałaganu :)