witam serdecznie i pozdrawiam z Bydgoszczy jako nowy użytkownik e65 745i
Wersja do druku
witam serdecznie i pozdrawiam z Bydgoszczy jako nowy użytkownik e65 745i
Witamy na forum...:untroubled:
Witam, pokaż co nie co tego V8 ;-). Pzdr
Witam. Chetnie oblukam twojego wieloryba.
Pozdro.
Dzieki za powitanie. Narazie nie ma co pokazywac. Zwykla szara myszka, ale i tak ja uwielbiam. Jest to moje siodme bmw i narazie wygrywa pod kazdym wzgledem z poprzednikami. Fotke wstawie jak dostane sie do kompa
W I T A M :bounce:
z szarej myszki można zrobić kocice :)
Pokazuj nie marudź :frog:
http://images70.fotosik.pl/843/e4414c2bacbe82c8med.jpg
plany to zrobić skrzynie na tip top. potem detaling, felga na lato (chyba banany) i delikatna ciemna szyba. więcej na razie do szczęścia nie trzeba :)
Zapewne klasyczne Słoneczka......
styling 95 :) słoneczka vel banany (tak się mawia w moim gronie :P )
niezła nazwa :)
cos w tym jest bo ramiona powyginane ;)
Nom na felunku bedzie znacznie ladniej. Ciekawe czemu potoczna nazwa w twoim gronie to banany :) moze dlatego ze po ich zalozeniu czlowiek ma banana na twarzy :)
Weż kolego załóż coś porządnego do auta ,bo owe słoneczka/banany są okrutnie oklepane i zwykłe po prostu.
albo w portwelu zostaje tylko na banana i bułke po zakupie :P
podobają mi się jeszcze styling 92 oraz boskie alpine dynamic. cos się dobierze ale najpierw mechanika i kosmetyka. przyjemności na koniec :)
spoko mnie się nie da zniechecic. gdyby tak było to bym nigdy nie kupowal zadnego bmw :) alpinka ma dla mnie dwie wady. 1. nie widziałem ich mniejszych niż 20" a chciał bym max 19 bo już się najezdziłem na glebie i niskim profilu. 2 cena nie ukrywam trochę zabija (7 tysi za używane). cale szczęście nie mam ciśnienia i czekam az cos wypłynie w kraju lub na skandynawi, gdzie latam dużym większość czasu.
Hmm ...to co poza styling 128 można jeszcze zaproponować ?
I wada 3 - jest w pyte podrób - i czy dasz za nie 10 tys czy 2 dla laika i tak sa takie same więc po co przepłacać? Jak i tak będą wiedzieli że to podróba :)
Słoneczka pasuja do każdego BMW - zarówno w e32 jak i w e38, tak samo w e65 a i F01 pewnie by uszło
Kto tego nie rozumie ten niech dalej uważa że są oklepane :RpS_biggrin:
Wole oryginaly od podrob bo sa zdecydowanie trwalsze, ale ladna podroba nie pogardze. Byla kiedys stronka ze wszystkimi felami do bmw ale nie moge jej odszukac.
No tak, nie dość że drogi interes to jeszcze nie tak łatwo kupić......ale tak jak piszesz "klasa sama w sobie" ;-)
http://felgenkatalog.auto-treff.com/ -Pomogłem?
dzięki bolo88pl. o to mi wlasnie chodzilo. pozdro