http://allegro.pl/bmw-e38-740-indivi...274246870.html
Co myślicie? Dużo zdjęć i filmik, warta oględzin?
Wersja do druku
http://allegro.pl/bmw-e38-740-indivi...274246870.html
Co myślicie? Dużo zdjęć i filmik, warta oględzin?
no no chyba warto ;)
Hmm... no wydaje mi się ze dosyć tanio jeśli to taki zadbany egzemplarz .
Auto ładne i dobrze wyposażone a do tego tanie więc warte oględzin. Widać ,że zadbane choć u mnie jest czyściej w środku hehe :) Jak jesteś na kupnie takiego wozu to jedź i oglądaj .
Ktoś był oglądać bo też myślałem nad tą 7er. Lecz po rozmowie z właścicielem dowiedziałem się, że ktoś wpłacił zaliczkę żeby pierwszy oglądać na weekend.
7-ka jakich wiele, nic specjalnego no może ktoś się pocił nad opisem, aby ładnie wyszło ale, przeczytaj kilka razy. Tłumaczyć nie będę. LPG? i pasjonat MOIM zdaniem te opcje się wzajemnie wykluczają, paski klinowe:), naciąg łańcucha - poprawiony? hmm.
Jak dla mnie jedyna rzecz na nie to LPG ale warta obejrzenia i sprawdzenia na żywo :)
Nie chce siać plotek bo nie oglądałem, ale rozmawiałem z osobą co była zobaczyć te auto. Podobno cała malowana niechlujnie i problem z rozrządem po rozgrzaniu. Może ktoś jeszcze był zobaczyć auto i się wypowie?
Mam wrażenie, że tylne lampy są inne jedna od drugiej...
Pasjonat ale:
Tylne lampy tanie zamienniki z allegro
Przednie reflektory chyba z dwóch różnych wersji
Kierunki tez jakieś zamienniki
Kratka w zderzaku zwichrowana jak po tornadzie
porysowana skóra na tylnej kanapie
całość ładnie wyplakowane :)
A mnie się autko podoba choć ma LPG :uncomfortableness:
Lampy można zamienić to nie problem - i koszt też nie wielki - założyć ładne kryształki poliftowe na tył i będzie nieżle
Bardziej bym popatrzył na ten rozrząd i malowanie bo jak dla mnie widać z daleka że nie bardzo wszystko jest super
To jest auto z początku tego wątku:
http://7er.pl/showthread.php?t=37591
Z tego co wiem to wtedy została sprzedana za 8k.
O ja pier......jeżeli to to samo auto to można się nieźle naciąć. Ciekawe bo obecny właściciel tak jakby nic nie chciał ukrywać......hmmm
To naprawdę chyba może być te same auto. Pierwszy post o 7er z gogolina pojawił się 03.06.14r a obecny właściciel kupił te auto 20.06.14r. Jeśli naprawdę kupił za 8tys a teraz chce 15tys to ciekawe czy sporo przy niej porobił. Też odniosłem wrażenie, że właściciel nic nie chce ukrywać.
Jak czytam takie opisy to od razu czerwona lampka się zapala...taki z niego pasjonat jak ze mnie biskup...jeżeli masz daleko to sobie odpuść bo się tylko wku.wisz pewnie.Komory silnika nie pokazał ani jak pracuje silnik na zimnym i rozgrzanym oleju a to jest ważne...skoro już zadał sobie trud z tym filmikiem to mógł to zrobić...Opis och i ach jaka to laleczka a skóra porysowana jakby tam jeże woził...no ale 351 tys. km przecież najechane i może plus...wydaje mi się,że te przeciwmgielne to takie po 40 zł bo na ori mi nie wyglądają...ori nie są takie przezroczyste,że widać całe bebechy...Pozdrawiam.
Nie zrobił za wiele. Drzwi od dołu brała rdza i to jest zrobione, był błąd modułu ABS i to też zrobione. Pompa wody i termostat były wymieniane jeszcze przez poprzedniego właściciela. Felgi nie są oryginalne. Co do instalacji gazowej to siedział tam kiedyś sterownik KME Diego 1.3, ale został wymieniony na Stag 300 (to akurat na +). Kierownica obszywana na nowo. Jest to na 100% to BMW z Gogolina, bo znam, a raczej znałem ten samochód doskonale. Wszystko co wypisałem robione było jeszcze przez poprzedniego właściciela.
Auto z wyglądu mi się podoba, ale po tym co się dowiedziałem odpuszczam ten egzemplarz. Nawet nie jadę go zobaczyć na żywo. Dodaje nr VIN auta żeby w przyszłości łatwiej było znaleźć historie auta. WBAGF81030DK67262
Czytaj dokładnie. W tamtym wątku jest mowa o kilku autach, ten vin który podałeś to nie jest vin pierwszego auta z tamtego tematu.
Ok będę czytał dokładnie :pop2:
Sprzedający potwierdził, że auto nabył w Gogolinie:) I przy okazji przytoczył ciekawy fakt. Pewnie nikt z forum się z tym nie zgodzi:)
"Tak auto kupiłem od maniaka BMW z Gogolina w super stanie a teraz kontynuje jego prace włożoną w ten samochód bo to jest już klasyk motoryzacji i szkoda by było bo drugiej takiej w Polsce nie ma."
Auto kupione w super stanie?:)
Pytanie co dla kogo jest "SUPER STANEM" jest tu kluczowe :)
Znam ja takich maniaków marki co upalają do wystrzału a potem pic pic i na allegro i następna
Chłopaki ale tak upalają siódemki czy trójki.......;-) bo to robi różnicę w maniakach :bounce:
Maniacy marki
https://www.youtube.com/watch?v=LfsN...ature=youtu.be