Może ktoś ma ochotę na nowe e 65 za śmieszne pieniądze:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...eatures=EXPORT
Wersja do druku
Może ktoś ma ochotę na nowe e 65 za śmieszne pieniądze:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...eatures=EXPORT
może to przebieg samych felg..
Po prostu właściciel przejrzał na oczy po zakupie i wstydził się tym jeździć.
Jeśli przebieg ori to wyposażenie nie miało by dla mnie znaczenia. Wolałbym golasa z takim przebiegiem niż zmęczona "fól" opcje a potem bujać się po warsztatach i dokładać tysiącami
dokładnie dzuda
zwłaszcza, że w e65 nawet golas ma wszystko co do wygodnej jazdy jest potrzebne to nie fiat punto żeby klimy nie było a szyby w korbotroniku
jeżeli taki przebieg to cena zajebista
Jedynym minusem jak dla mnie który oczywiście nie skreśla tego auta to brak komfortow ale można je dołożyć za nie wielkie pieniadze
Jeśli się komuś podoba QPA e65 przedlifowa ,to wg mnie jest to superr propozycja.
Auto po 79 letnim dziadku,a nie poobijane z każdej strony.Auto przyjedzie do PL i jeszcze ktoś kopnie licznik z 3700 na 37 km i sprzeda się za 100 tyś jako fabrycznie nowe :)
Ja tez rozumiem :P
Gwarancji nie ma, ale na zdrowy rozum + statystykę, są o wiele większe szanse że takie auto będize bezproblemowe. Tak samo jak sa duże szanse że było garażowane przez ten czas. No i 13 lat to wcale nie za długo, a plastik rozkłada się jak wiemy bardzo wolno :D
Osobiście nie podoba mi się ten model wybitnie, ale gdybym szukał auta w tej cenie to dla przebiegu bym się chyba skusił.
No fakt faktem że cena nie była przesadzona i sądząc po tym, że ogłoszenie już zniknęło ktoś już ją sprzątnął
Jak w przedszkolu :cool:
Auto, jeśli ma faktyczny przebieg - moim zdaniem jest w bardzo dobrej cenie.
Jak by nie było, auto sprzedało się w jeden dzień więc warte było swojej ceny. Ktoś kto kupił te auto tak szybko na pewno wiedział co kupuję i "wywęszył" dobry interes.
teraz trzeba jej szukać na allegro z przebiegiem 93700 km - pewnie handlarzyny z rozpędu ją też skręcą poniżej 100 tys :D
Elivis i Dzuda - posprzątałem i chciałbym żeby tu czysto pozostało.
Przy najbliższej okazji wypłaćcie sobie po koleżeńskim liściu i będziecie kwita ;)
Znam przypadek z giełdy gdzie klient nie kupił auta bo powiedział, że przebieg za niski i na bank cofany, kumpel stwierdził, że ma takie samo ale z przbiegiem większym (bardziej allegrowy :D) - no i popchną go do przodu w tym samym aucie i sprzedał temu gościowi :D