Będą nowe zdjęcia wkrotce
Wersja do druku
Będą nowe zdjęcia wkrotce
Prezentuje się nieźle. Kolor 0k. Nie ma zdjęć środka.
Na jasnych felgach bardziej mi się podoba. Nie przepadam za kominami na wierzchu. Poza tym mnie się podoba.
Pod maską czysto, tylko brakuje korka wlewu płynu hamulcowego...
W I T A M :wave:
autko ok ale felgi jasne bo na ciemnych traci urok
kominy kwestia gustu - mnie się nie widzą
pokaż środeczek
Tjw. Na srebrnym kole lepiej. Bardzo ladny kolor :))
Kominy tez mi sie nie widza.
Pokaz fotki srodka.
ogolnie mi sie podoba.
Pzdr
Ja bym wywalił te napisy V12.Kominy jak kominy,jeden woli drugi nie.Jak chcesz ich mieć to zrób coś na wzór M czyli jedne trochę skróć.Będzie lepiej to wyglądało.Mowa oczywiście o zewnętrznych rurkach a nie środkowych.Kolorek fajny.Ringi do wywalenia wg.mnie.Nie pasują do tych klasyków.
Wytnij te oznaczenia raz cak cak, kominy kozak, gleba piękna, jeszcze jakieś 20 calowe Alpiny albo BBS :P.
A to chyba są BBS... albo podróben :)
tak jak wyżej piszą - jasna felga zrobi duzo lepsza robote . lampy tył masz na swiatłowodzie ?
Fajnie się prezentuje, dobry motor, felga niezła, a i wydech mi osobiście się podoba :)
Tylko czy to na pewno jest dobry dział? :p
ringi fuj, rurki fajne, a kola z ciemnymi szybami jak na pierwszych zjeciach nawet spoko ;] tylko nie wiem dlaczego ale jakbym szukal i bylaby na sprzedaz to nawet bym nie dzwonil...
brak korka to sprawa chwilowa,koreczek był ale coś tam robię i podczas foto niezakręcony :) ALE JEST!
Lampy tył to ledy :)
Felgi są po renowacji, poprzedni kolor był fajny jedynie wizualnie, felgi to BELLINI STRADA 19" były juz do odnowienia,zatem wybrałem opcje,e czarny rotor i akcent na zewnątrz, powiem tyle ze to wyjątkowo zadbany egzemplarz i nie do sprzedania, mam nadzieję ze uda mi się za kilka lat doprowadzić do stanu absolutnej perfekcji ,choć to nie będzie łatwe, kilku chłopaków widziało na żywo moje auto ,min, BAJA, Krzywy mogą powiedzieć więcej pozdrawiam ich serdecznie . Wrzucę Wam środeczek i czekam na komentarze ,może w tym roku uda mi się wraz z moim synem , a propos pasjonatem tego auta wpasc na jakiś zlot, jestem tutaj codzienni , i korzystam rad kolegów. Bardzo proszę piszcie ,doradzajcie ,bo ja pomimo ze jest to moje 3 BMW ( 1 sze e34 520, 2 gie e34 -525 TDS kombi no i te obecnie.W tym aucie jestem ZIELONY!! O innym szrocie oczywiście nie BMW nawet nie wspomnę związałem się na zawsze z tymi autami i tak już pozostanie, na wieki,wieków, hehe
Edytuj posty!
Zacznijmy od tego że to nie ten dział na takie rozmowy
Bardzo dziękuje a komentarze będę co rusz wrzucał fotki, mam nadzieje ze uda mi się osiągnąć perfekcję w utrzymaniu auta ,wszystkie Wasze wkazowki są dla mnie bardzo cenne -dziękuję koledzy
Jak zmienisz lampy tylne, usuniesz ringi, znaczki V12, zmienisz obudowe chłodnicy to jako tako bedzie sie prezentowac.Wydech też wywaliłbym, ale zrobisz jak chcesz.Najgorzej te ringi wyglądaja, w E38 to wygląda typowo jak gówno.
i popraw przepływki,bo są inaczej założone
FELGI TO ORI BELLINI STRADA 19" MADE IN ITALY TYL 9,5 CAL, przód 8.5 cala koszt nowych 6500 zl ,opony tył 275/40/19 przód 255/40/19 koszt używek 1 rocznych dot 1214 1000 zl,
o żadnym drutowaniu ,podróbkach nawet mowy nie ma :) poszukaj ile kosztują na e-bay te felgi :) to nie tak jak myślisz nie chwale się ale nie znoszę tandety i podróbek, i żadnych zamienników tylko ori
pzdr
jak powinny być założone przeplywki?
Wtyczki jednakowo.Od strony pasarzera jest ok.Przekręć poprostu o 180°
Ladna bo kazda z E38 jest ladna cos jest w tej serii 7 ER pozdrawiam
Prezentuje się fajnie ja bym osobiście wywalił tylko te cygara z tyłu i został na srebrnych felgach a reszta OK .
Wywalić cygara? Każdy kto tak pisze niech sobie wąsa dokleji i zamieni siódemera na puchatka.
Sam na takie choruje Eisenmann "Emre daj mu po kapie":
https://www.youtube.com/watch?v=swGXw_AMc54
cygara + tylko ktos tam napisal ciete pod katem:]
Zdjęcia nie umytego auta nie nadają się do pokazywania ludziom.
A poza tym fajne auto. Zadbane, rozsądnie zrobione.
Pogratulować :)
nie podoba mi sie ta antena na tylnej szybie i felgi ... ale to kwestia gustu
no i te błędy na kompie ... fujjj :)
jeszcze nikt nie skomentowal tego kondona na kierownicy ;D
Antena to ori tak ma być :)
z błędami już sie uporałem ufffffffffffff jet nie źle
Jakie Twoim zdaniem powinny być felgi? było ju styling 29, Styling 32 obecnie Bellini 19 cali ,wkrótce Alpina 20cali
To ori Belini Strada 19 cali made in italy
Ja bym przywrócił od oryginału. Wyalić napis V12, te wydechy, felgi albo ori 16 albo 18 z M (jak miał bond :D), zapaszek w środku na śmieci, dywaniki ori gumowe szare (były !?), albo welur szare.
Jako pierwszy krok skasowalbym ta "harmonie" co jest na prawym progu... skoro to tak jak pisales ma byc taaaaki miod ze w BMW maja sie nim zachwcac to nie moze byc takich baboli.
No zapomniałem o pokrowcu - fakt, masakra.
A co w nich jest takiego fajnego? Zresztą w tym pokrowcu też?
albo robisz auto na klasyk i oryginał albo właśnie dokładasz takie " fajne " gadzety . lampy led czy jakie kolwiek inne niż oryginał w e38 ( jak i chyba w kazdym aucie) to dodatki kojazace sie z calibrami i e36 316i z niebieskimi swiatełkami i plomieniami z pod remizy.. do tego własnie pokrowiec który ma ukryć przetarta kierownice od przebiegu 600 tyś... (nie,nie sugereruje ze twoja tyle ma)
e38 jest klasa sama w sobie ale TYLKO w oryginale, te samochody sa klasyczne i tak wygladaja najlepiej. a wszelkie unowocześnienia produkcji made in china zanizaja klase tego samochodu do calibry i wiejskich tuningów.
ps. napisałeś ze chcesz z niej zrobić perełkę i NA ORYGINAŁ ,dostałeś mase wskazówek co według nas , klubowiczów powinienieś zmienić , a dalej nie rozumiesz chyba o co nam chodzi i co razi ;-)
Kupuje czasami takie auta na handel (BEZ OBRAZY KOLEGO ZA MOJE SŁOWA), znajomi handlarze często mi przywożą przeróżne do prania itp. Nazywamy to zawsze odszczyrzaniem - gdzie własnie wszelkie wieśniackie (nie obrażająć ludzi ze wsi - tam jest piękniem, spędziłem tam dzieciństwo :D ) dodatki lądują od razu na śmietniku, pokrowce, naklejki, halogeniki, ciemne szyby itd itp. Co trzeba to sie maluje, ładny kołpak czy felga, pranie, polerowanie i zaraz auto inaczej wygląda.
O gustach się nie dyskutuje, ale rozumiem że autor posta zadał nam pytanie co zrobić aby jego auto było piękne - więc odpowiadamy, nic wiekielko - po prostu wywal to co ktoś(ty) zepsuł :)
bardzo cenie Wasze opinie, kiera w mojej była zmieniana nie jest od tego auta :(,jest przytarta po ten kondon ale to nie ori,przebieg 180 tys,wszystko powoli zrobię na ori
To bardo cenne wskazówki,mieszkam w mieście od zawsze, nie podobają mi się JANUSZE TUNINGU, daleko mi do nich, choć auto kupiłem bardzo zaniedbane, powoli zrzucam cały ten syf, kompletuje części, pytam, uczę się tego auta, jet to moja 3 BMW ale najtrudniejsza która najwięcej wymaga :) Kocham to auto mam wiele do zrobienia. Wasze rady i sugestie są nieocenione na pewno wszystkie wykorzystam -dzięki :wave: