http://motogielda.interia.pl/index.p...ow&id=C7480844
No to teraz pamiętajcie , mamy xenony , jesteśmy gangsta i żadne TDCI nam nie podskoczy.
:hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:
pozdrawiam
bosman
Wersja do druku
http://motogielda.interia.pl/index.p...ow&id=C7480844
No to teraz pamiętajcie , mamy xenony , jesteśmy gangsta i żadne TDCI nam nie podskoczy.
:hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:
pozdrawiam
bosman
Wiesz, teraz jest kryzys gospodarczy i bez dobrego marketingu ciężko cokolwiek sprzedać :D
Tak , zgadza się , też o tym przez chwilę pomyślałem. To ogłoszenie rozbawiło mnie do łez :hihi:
pozdrawiam
bosman
Mega :faint: :faint: :faint:
94' rok i 79tyś :faint: :faint: :faint:
xenony okazyjnie itd :D :D :D
Dawno takiego ogłoszenia nie widziałem ;D ;D ;D
Magnetyzery z Niemiec pewnie podniosły moc do 150 PS :) :) :)
pozdrawiam
bosman
Na prawdę dobre. Do kolekcji ze słynnym ogłoszeniem Omegi vel "czarne ropożerne ku***szcze"
Swoją pierwszą E30 sprzedałem pewnym... hmm. Romom. Długa historia, ponoć przez 2 lata jeździli jeszcze na moich tablicach. Niedawno kolega znalazł ogłoszenie mojego ex BMW w jakimś sklepie spożywczym: BMW 316i, lusterka chrom m3, spoiler na klapie, stożek, magnetyzer i sportowy tłumik. Moc: 160KM :hah:
A jakiego była koloru ?Cytat:
Zamieszczone przez Gasper
Ciemny granat, prawie czarny. W słońcu pojawiała się zieleń metalik. Przed sprzedażą zdążyłem polakierować auto...
Łeeeeeeetam chłopie , to ona miała przynajmniej 180 koni .Cytat:
Zamieszczone przez Gasper
:evil: :evil: :evil: :evil:
-nowe oryginalne z allegro!
-oczywiscie mineralny!
-pełen szpan!
:faint: :faint: :razz:
HAHAHA magnetyzery :evil: .316M 150kM no i te spalanie.DOBRE NAPRAWE DOBRE :evil: ;D :hah: :faint:
brak mi slow 8/ pelna gangsta od czeciego wlasciciela :hah: a mi jakos nikt nie zjezdza a tez mam xenony ;) wlasnie przez takich czeresniakow ludzie jezdzacy bmw maja opinie wiesniakow. wczoraj bylem w urzedzie celnym zalatwic sprawe z samochodem ktory sprezentowalem zonie stoje w kolejce (ogolnie nuda) az tu nagle wpada trzech typow alf na glowie kolczyk w uchu zaloba za paznokciami (styl wiejski macho) i zaczela sie zabawa jeden z nich sprowadzil sobie czarne e39 w kompletnym golasie (akurat ustawili sie obok mojej 7ki wiec moglem przez chwile podziwiac ta full opcje) ja wszystko rozumiem ale prawie usiadlem rozumialem co trzecie slowo bo przestanta poczekajta stojta jeszcze rozumialem. tego sie nie da opisac jak chlopaki planowali podryw (gadka byla o tym ze jak teraz koles sprowadzil beemkie piatkie ;D to panny sa ich bo czarne bmw to mafia) rece opadaja
Tekst porażka, ale zauważyłem ze jak jadą xenony to ludzie szybciej zjeżdżają, jest to juz coraz rzadsze bo kiedyś to szok, jednak te swiatło kowalskiemu kojarzy sie z szybkim i drogim autem....
Ehhh Ciekawe czy reszta rodziny jest zdrowa ...
Chyba se to kupie ;D ;D ;D
nieomoge:TEN TEKST JEST LEPSZY NIZ NIEJEDEN KAWL. :evil:
Panowie to chyba prowokacja jest - nie wierzę że taki cymbał mógłby chodzić po ziemi :?
po dzisiejszym dniu stwierdzam ze sa jeszcze glupsi od tego typaCytat:
Zamieszczone przez tristeza
Może on rzeczywiście w to wszystko wierzy i jemu podobny, kupujacy to auto też sie nabierze na teksty sprzedawcy z Alledrogo, że sprzedał ori tarcze za poldarmo...Cytat:
Auto nie wymaga żadnego wkładu finansowego, ostatnio wymieniłem tarcze klocki na nowe oryginalne
z allegro, ale bez znaczka BMW ponieważ w sprzedaży internetowej takowe znaczki są usówane ponieważ nie wolno ich miec.
Olej wymieniony 5 tyś km temu oczywiście na MOBIL 1 oczywiście mineralny bo wtedy jest lepsza kompresjia
I może wierzy. ze mineralny jest po to by zwiekszyc moc silnika przez lepsza kompresję...
Ale do jasnej anielki.. dlaczego on jezdzi akurat BMW?! :o WHY...!! :razz:
Jest boski...nie mam pytan :d :D
on tak na serio? ;D
Łoł aż usiadłem kurcze dużo zmian przede mną muszę kupić ori tarcze i klocki ale bez logo BMW zmienić olej na mineralny no i magnetyzery kurcze a jak kupie ich 25 to nic mi nie będzie palić moje jakże oszczędne autko ech ludzie są naprawdę mocni ;D
1.6 150KM bardzo ciekawe, do tego wszystkiego w opisie jeszcze brakuje że napęd 4x4 hehe
Wiesz że właśnie wymyslileś perpetum mobile? Zakładasz 25 magnetyzerów i auto samo jeździ, nie trzeba tankować <lol>Cytat:
Zamieszczone przez damian23zgc
Perpetum mobile :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:
Dobre hahahahaha :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:
pozdrawiam
bosman
Tak, tak.. Lekarz kazal przytakiwac.... :evil: :evil: :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Pacanow na swiecie nie brakuje. I dlatego TYLKO 7er :cool:
Az sie popłakałem! Dlaczego on ma BMW!?
to wszystko nic a doczytaliście opis???
cytuje;
""... piękne BMW M-power z silnikiem 1,6..."
Easy
"XENONY pieknie mocną świecą, ale je sam załozyłem, okazyjnie je kupiłem za 300zł i wsadziłem, teraz wygląda auto bardzo kozacko."
;D ;D ;D ;D ;D
nie mam pytań
opis powala :faint: ale z tego wszystkiego kapitalne są wasze komentarze :hah: :hah: :hah:
Ehh a ilu ja takich widze w komisie - przyjeżdża trupem, chce za niego jakieś niewyobrażalne pieniadze i opowiadam nam HANDLARZOM jakieś bajki ze On ma filtr sportowy i auto ma 8sekund do setki itd itp - w żywe oczy - przeciez to jest max głupota, czy On mysli ze gada z debilami co kupują pierwsze auto w życiu?! Czasami to juz nie jest śmieszne, uwierzcie...
Najlepszy motyw mialem jak w październiku kupiłem jedno auto - ku..a prałem je dwa dni, bagażnik rozpuszczalnikiem musiałem potraktować (litrem ! ), a potem przypadkiem patrze a w ogłoszeniu poprzedniego własciciela "na bieżąco dbałem o czystość auta" itp - no szok...
http://poboczem.pl/news/sprzedam-bmw...er-316,1246775
nawet na poboczem.pl sie znalazł koleś
Myślę że ktoś sobie jaja zrobił.Przecież to nie możliwe że są tacy idioci :faint:
Gangsta hahahahah
Uwierzcie że czasem tacy sie znajdą :cool: