Już nie pamiętam, ale raczej nie było:
http://allegro.pl/bmw-740i-e32-z-nie...045411371.html
Wersja do druku
Już nie pamiętam, ale raczej nie było:
http://allegro.pl/bmw-740i-e32-z-nie...045411371.html
Śliczna, w normalnej cenie.
Pierwsze zdjęcia sugerują, że ma coś z nivo nie tak, chyba, że tylko mi auto trochę siedzi, no i ciekawe jak długo pożyje ta pompa odpalana na litrze benzyny w baku.
Jakub tak uważa każdy kto miał e32 a nie tylko chce je mieć i wie, że utrzymanie yongtimera w dobrym stanie po prostu sporo kosztuje
zresztą pokaż mi kto ostatnio przez np rok kupił ładne bez rdzy ( zero kompletne ma być ) i w pełni sprawne e32 w wersji 740/750 za poniżej 15???? bo ja nie znam takiego
zresztą niby skąd skoro na mobilu ładna sztuka to koło 4k ero
a znajomek z rawicza ostatnio szkał bo podniecił się moim zabytkiem i objechał sporo niemeic mając 2,5k euro w kieszeni i mówi, że same strupy niestety
Ale to tyczy sie każdego auta...kupując e65 za 30 tys po roku i tak wsadzisz +10k więc to tyczy się większości aut których utrzymanie po prostu kosztuje, to nie lanos czy seicento gdzie części są w cenie połówki. Ta z linka nie powiedziane że nie była już po 'odrestaurowaniu' czyt. likwidowaniu rdzy itp. Każdy daje tyle na ile cenę uważa za stosowną- dla mnie za wysoka jak za e32...nikt z tym zgadzać się nie musi ;) zresztą nie o tym temat ;)
Bardzo ładna 7er...lepszy golas, niż napchany w ''fuuul opcje'' rdzewiak.
Niestety, takie realia...jest fuuul opcja, jest gadka. ;)
dywanik gumowy zniszczony mocno jak na ten przebieg.... :P
Myślę, że za taką cenę powinna znaleźć nabywcę. Kwestia amatora na taki model, silnik itp. I zgodzę się z kolegami, że u Niemca coraz trudniej o zadbaną e32. A jak już jest, to również ją sobie dobrze cenią. A nas, przy ewentualnym zakupie, dobija jeszcze niemała akcyza :-/
Bardzo fajna e32 i cena normalna , oczywiście jest to opinia tylko wg fotek.
Porównywanie e32 do e65 :RpS_w00t:
Fajne numery ma KARM 740 :cool-new:
Ja mam lepsze STAJE18
Radze przestrzegac takich rejestracji, nie ma homologacji na rejestracji, jak swoja kupywalem sprowadzona z DE miala blache AB HB 728 i mialem z tym "lekki" problem.
Jezeli ktos bedzie chcial ja kupic niech poprosi najpierw o wyslanie zdjecia tej naklejki na szybie czy zgadza sie z rejestracja
Ale ciągle staje jakbym miał wciąż 18
Hahaha, przed wami chyba się nic nie ukryje ;)
Masz rację nie powinienem porównywać tych aut bo to przepaść technologiczna na korzyść dla mnie e65- Ty się nie musisz z tym zgadzać ;).Odnosiłem się do kosztów utrzymania a myślę że są podobne jak chcesz robić wszystko wg. oryginału. Ostatnio wielu użytkowników ma problem z przełykaniem tego co piszą inni... Nie ma juz czegoś takiego jak luźna rozmowa...;)?
Jeśli występuje taka przepaść technologiczna ,a wg mnie występuje ,to nie ma sensu tak porównywać.:yo:
Jeśli już takie porównanie padło, to powiem Ci ,że wg mnie niedługo dobre E32 będzie w cenie przedliftowego E65 , wspomnisz moje słowa. Odbierz to co pisze na luzie bo nie ma żadnego drugiego dna.
sprawdz pw Jakub
ELVIS na dzień dzisiejszy są już e32 droższe od e65...Pamiętajmy tylko że zawsze zadbane auto będzie miało swoją cenę...Zadbane e65 TEŻ ;)
to fakt łądne e65 kosztuje sporo z tym się zgodzę
natomiast ma wadę nawet ładne e65 będzie przez najbliższe 10 lat przynajmniej tanieć o ile w ogóle kiedyś dojdzie do miana klasyka a e32 z roku na rok będzie coraz mniej i coraz droższe tego się nie niknie bo trupy wymierają a zdrowych aut jest na lekarstwo w zasadzie nie pamiętam kiedy jakieś e32 na drodze widziałem
Bo z autami typu e32 nie liczy się wiek ale stan. Im się już lat nie liczy.