http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...f=last-visited co możecie o niej powiedzieć
Wersja do druku
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...f=last-visited co możecie o niej powiedzieć
PLUSY:
- motor
- drewno w połysku
- białe kierunki - nadają auto świeżości
MINUSY:
- podrapany zderzak przód
- kolor - wg mnie najbrzydszy do e65
- 3 pokrętła od klimy - dla mnie minus dla innych pewnie bez znaczenia
- rocznik przed upgrade elektroniki
- brak miejsca na napoje - bardzo przydatna rzecz na tel,butelki,kubki,drobne itd
- słaby wypas siedzeń przód/tył
OCENA KOŃCOWA
jak na cenę 25 tys zł (pewnie jeszcze do negocjacji) to autko ładnie wygląda
Nie zachwyca wypasem, ani pewnie stanem technicznym - bezapelacyjnie wszystko do posprawdzania (silnik,skrzynia,lakier,elektronika,rurka,uszczeln iacze itd itp)
No i auto od handlarza co zawsze niesie nutę czujności przy oględzinach
Daje jej w skali od 1 do 10 mocne 4
A wymiana tej słynnej rurki i uszczelniaczy to jakie koszta
Tylko kilka tysiecy ;) Poczytaj na forum bo sporo jest o tym tematów.
Ciekawa opcja dla kogoś, kto koniecznie chce mieć E65 za niedużą kwotę.
A nawet jak trzeba będzie coś naprawić, to kiedyś tam się naprawi, jeździć raczej będzie :)
Słuchaj tomcad teraz mam e46 wszystkie części wymieniane w swojej bmw mam firmy lemforder i sachs gówna nie wkładam mam kolegę gdzie rzadko płacę za naprawy a za wymianę słynnej rurki w e65 wziąłby zemnie 1000zł szukam coś innego bo już moje e46 znudziło a i tak przeważnie jeżdzi zona bo ja mam sam. służbowy
Ale koszt wymiany rurki to żadne "kilka tysięcy" całość pewnie (części plus robocizna) to nie wiem może z 1500-2000 zł max - strasza niektórzty tą rurka jak kiedyś "czarna Wołgą"
Poza tym wcale nie ma pewności że rurkę trzeba wymienić - przecież jak auto śmiga dobrze nikt nie będzie jej na siłę wymieniał
Trzeba pamiętać że auta tanieją, ale jednocześnie zadbane egzemplarze trzymają cenę - za 25t zł nie spodziewał bym się bezawaryjnej jazdy na kilka lat,
ale może się okazać że naprawy "na już" nie będą aż takie drastyczne, ale to się weryfikuje na żywo a nie ze zdjęć bo tak to tylko gadanie
Warto na pewno jechać z czujnikiem lakieru z programem typu INPA i kimś kto w miarę ogarnia 7er jakim jest e65
prawa strona , lampa , błotnik , maska lekko się nie schodzą
Kazdy zawsze narzeka na wypas, wszyscy twierdza ze malo i malo, gdzie wiekszosc z was polowy rzeczy nie uzywa a u czesci polowa nawet nie dziala i nikt sie oficjalnie nie przyzna. Prawda jest taka ze dla zwyklego kowalskiego podstawowa wersja e65 bedzie miala to co potrzebne bo na ciul mi klapa hudrauliczna ktora sie nie otwiera i opada albo elektryczne rolety skoro mam czarne szyby itd... Mialem juz bogata wersje kilka lat temu i teraz wychodze z zalozenia, im mniej zbednych pierdol tym mniej awarii. Wiadomo ze w tych pieniadzach fulla nie bedzie ale moze chociasz technicznie ok. Rurka w tych czasach to zaden wydatek, uszczelniacze hmm no coz mozna zweryfikowac w 5 min a reszta wyjdzie w trakcie. To moje zdanie i kazdy ktos moze miec inne
Jak ogarniasz temat napraw, bo niestety napewno jakieś będą, to myślę ciekawa opcja, jeżeli nie chcesz dużo wydać na samochód...
Dokładnie tak, jesli zdecydował bys sie na wymianę uszczelniaczy to przy okazji mogą wymienić rurkę na ori , czyli uszczelniacze około 3000 zł i rurka myślę że max 800zł. Oczywiście nie wszędzie są takie ceny. Wszystko zależy od samego klienta, bo jeśli zdecyduje się na zrzucanie głowic itp. to już możesz liczyć kolejne tysiące zł +.
No więc własnie
nawet jak wsadzimy w to auto 5t zł to i tak cena będzie 30 tys zł
Natomiast co w niej siedzi to już tylko dowie się oglądający i uważny obserwator
Auto sprowadzone więc pewnie cena + opłaty a nie są wcale takie małe .Jeżeli jeszcze do tego umowa "na Niemca" to już by dla mnie odpadł. Samochód z DE a tam są tanie tylko z pewnymi defektami albo sporym przebiegiem - ja bym ostro prześwietlił :) Jak dla mnie wyposażenie i kolor do przyjęcia bo i tak wszystko co trzeba to ma :) Oczywiście do "mega fula" sporo mu brakuje hehe.
Wedlug mnie im wiekszy przebieg w e65 tym lepiej dla potencjalnego kupca, wieksza szansa na to iz wszystko co pada w kazdej to w tej juz zostalo dawno zrobione.
http://otomoto.pl/bmw-745-biala-perl...C35659327.html a co powiecie o tym egzemplarzu
Limitowane to ona ma szpary pomiędzy poszczególnymi elementami... każda innej szerokości.
Wyglada jak gowno szczegolnie z tymi zaszpachlowanymi emblematami.
A mnie z zewnątrz się biała podoba - nawet brak emblematów bym ścierpiał ale w środku bieda aż piszczy - jak na 7er to wypas jak w Trabancie
Autko pod remizę może i dobre... Można zepsuć e65- można...
Tak jak Adasio pisze jeszcze z zewnątrz by uszła (chociaż bez znaczków jak dla mnie tragedia) to w środku jest dramat z wyposażeniem.......
i nie dociera do mnie taki argument że przesiadając się z golfa 3 do 7er i tak ludzie są w szoku jak dużo mają bajerów.....7er to luxusowa limuzyna i ma mieć dużo ponad przeciętność.
Ta srebrna - wg was to mało? 25k plus opłaty (2000 to to nie są), akcyza, ubezpieczenie, pakiet startowy, opony pewnie gładkie, oleje, filtry, pierdoły... przecież do tych 25 to LEKKIM ch*jem jest dycha do dołożenia. W środku bieda, kolor i koła tragedia, auto ogólnie ohydne z zewnątrz, a i w środku nie urzeka. Oj poszukałbym innej :)
Handlarzyna pewnie położył za nią z 4-4,5k euro. Musi być laleczka ;-)
Niemiec tanio dobrego auta nie sprzeda. Za igłę trza w Niemczech ładnie zapłacić -Niestety.