Hej,
http://allegro.pl/bmw-e34-525ia-r6-1...921514217.html
co sądzicie o tym ogłoszeniu? Warta tych pieniedzy? (13500 plus oplaty)
Pozdro
Wersja do druku
Hej,
http://allegro.pl/bmw-e34-525ia-r6-1...921514217.html
co sądzicie o tym ogłoszeniu? Warta tych pieniedzy? (13500 plus oplaty)
Pozdro
Fajna ,ale troche golas.
jaki golas ? jak na e34 calkiem dobre wyposazenie ;d
I troche chyba cena przesadzona. Rant drzwi od pasażera zaprawiony pędzlem, przedni błotnik prawy podobnie, do tego opłaty jeszcze... za E34 chyba bym nie zapłacił tyle, w takim stanie
Dobra baza, ale zaś takiego szału nie ma. No i golas :) Jak ktoś lubi grzebać, to wygrzebie, ale to kolejne 5 tys.
Eee tam golas,jak w e34 jest jest klima i skóra to już jest wypas.Większość e34 jest w szarym welurze i bez klimy.
Z tym golasem to Was ponosi. Wystarczy, fajne wyposażenie, po cholere wiecej - no ok tempomat, ale to łatwo można dołożyć. A reszta git. klima, grzane siedzonka i tyle! W e34 to klima nwet nie jest żadnym standardem, wręcz mało kiedy a jak jest to i tak nie działa :) :)
Auko takie hmm pociągające ale nie za tą kase, ale to tylko moje zdanie, jak ktoś ją chce na kolejne 10 lat to razej nie ma znaczenia pare tyś w te czy w tamte.
wedlug mnie wyposazenie też jest ok...jeżeli dziala w 100% - chociazby wspomniana klima...
A jakies zle spasowania blachy itp - widac cos niepokojącego?
Mialem kiedys E34 i mam ogromny sentyment..przeglądalem rozne portale i znalezc obecnie ladne E34 to porazka. W de to samo za 3000 euro nie kupi sie ladnego, zadbanego E34 powyzej 2.0l wg mnie...
Wersja NAKED, nie ujmuje jej bo jest ładna ale cena nie jest do wytłumaczenia dlaczego i za co.
fajna kolorystyka , taką lubię , sam ostatnio rozglądam się za e34 , spodobały mi się turingi , patrzę na ix-y albo 2,4 TD :D ta przyjemna cena troszkę nie mała ale jak stan ok to może i warto
Ja dodam że stoi już ładnych kilka dni, żeby nie powiedzieć tygodni, możliwe że to kwestia ceny ale tak obiecujące auta raczej schodzą szybciej więc byłbym szczególnie podejrzliwy przy oględzinach.
ważny jest stan a nie wypas, ogolnie auto bardzo ładne, a czy warte tej kasy, warte jest tyle ile ktos zapłaci i tyle, inaczej, napewno tansze juz nie bedzie, jak ci sie podoba to kupuj, w czym problem? dziewczynę chyba tez sam wybierałes? ty bedziesz tym jezdzil a nie "fachowe" oczy z forum
Info dla potencjalnego zainteresowanego:
ostatnia odnotowana wizyta w ASO 1.09.2009 przy przebiegu 214 662 km.
Wczesniej auto robiło okolo 1000,2000 czasami 5 000 rocznie wiec przebieg 228 000 wydaje sie jak najbardziej realny.
Rozumiem że masz te info z ASO? Autko ma potencjał , ciekawe czy znajdzie sie amator...
tak z ASO dane.
była tez jedna akcja serwisowa, na ktora auto nigdy nie dotarło.
wg mnie fajna baza ale trzeba oblukac nażywo jak z ruda bo dużo jest pierdołów to listwa krzywo to pelknięta pod takimi rzeczami często jest ruda
co do wypsau darucvjie to e34 w wersji 525 a nie 540 i tak jest nieźle ale wg mnie cena powinna być z 3 tysie niższa i wtedy jest ok
Mnie to wygląda jakby ten próg był pryśniety spray'em i stąd na zdjęciu tak to wyglada. Może był juz taki szary brzydki..