http://www.bimmerpost.com/goodiesforyou/f01catalog.pdf
do pobrania w PDF
Wersja do druku
http://www.bimmerpost.com/goodiesforyou/f01catalog.pdf
do pobrania w PDF
2 razy próbowałem otworzyć i 2 razy się komp. powiesił to coś u Mnie czy link ?
Coś u Ciebie !!
Spróbuj najpierw to zapisać na dysk czyli na linku prawy klawisz mysz i "Zapisz obiekt docelowy jako...". Potem odpal już lokalnie z kompa i powinno być ok :)
Dzieki!
Fajne felasie - szkoda ze do E38, E65/66 nie beda juz pasowaly...
Cytat:
Zamieszczone przez Damias
Poszło ;) dzięki :D
O niezłe osiągi :D Ale słabo wygląda - 740i z 6 cylindrowym silnikiem... Ciekawe może w następnej generacji zrobią 740i - 3 cylindry biturbo :hah:
Będzie 718 - 2 cylindry w układzie V 4turbo, dolne i górne po dwie na strone :)Cytat:
Zamieszczone przez tristeza
A wiesz jak kiepsko brzmi? jak sie jedzie rowno - OK, ale przyspieszanie jest.... glosneCytat:
Zamieszczone przez tristeza
Co by nie było to osiągi są przyzwoite ;)
Pewnie ALPINA , ///M lub AC coś wykombinują żeby zadowolić największe marudy :]
Moim skromnym zdaniem nie ma co narzekać z tymi cylindrami większości z nas v12 nie jest do niczego potrzebne . Karmić 12 ociężałych garów czy naprawdę zwinne 8 przy lepszych osiągach . Dla laika 6-cio cylindrowa ze zblokowanym wiatrakiem brzmi jak v12 ;D . BMW pokazuje klasę do v10 np w nowym ///M5 . osiągi i ekonomia oraz solidne wykonanie utrzyma firmę na rynku.Dane z katalogu wyglądają świetnie na ten segment a co do wyglądu zawsze trzeba się oswoić w przypadku czegoś ponad czasowego :] BMW7 zawsze musiało troszkę dojrzeć ;)
To ludzie do niej dojrzewają :>Cytat:
Zamieszczone przez M POWER;)
spokojnie!
Od pierwszego spojrzenia F01 strasznie mi sie podoba i wykonanie rowniez. Mam oczywiscie uwagi co do mechaniki, ale coz - choroba wieku dzieciecego ;D pewnie sie poprawi
Mam nadzieje ze wnetrze bedzie lepiej znosilo probe czasu niz E65/66 :x
Silniki mocne i silne - oczywiscie ze szybkie, ale szkoda ze takie glosne. Naprawde sa glosne przy przyspieszaniu. Na postoju i podczas rownej jazdy OK, ale wyprzedzanie to jak jazda E36. Powaga :?
z tym dojrzewaniem racja :roll: :D
Tez mam ten problem , musze sie przyzwyczajic tak juak do poprzedniej generacji .
Srodek jest piekny, tylko te przerosniete nerki mi nie pasuja . :/
Ogólnie jest dobrze tylko te nerki :? Nie uważacie że są "troszkę" za duże? Będzie trzeba się przyzwyczajać.
A widziałeś ją na żywo w ruchu?? Jednak mimo wszystko pasują :)
PS. mechanika... po to wypuszczają każdą serię po lifcie :) w końcu jak by czegoś nie psuli to co by mieli udoskonalać i "liftingować"? Gdyby tak nie robili mieli byśmy jak przy oplu co 3 lata nową serię :) (tyle że oni każdą mają do d..y)
ejjj tył max, niesamowicie wyprofilowane fotele ale jeden minus. Pasy znów zapina się od zewnątrz do środka :/ w E38 mam na odwrót co mnie bardzo cieszy. W końcu zapianie dzieciaka nie doprowadza do frustracji i nie wymaga od zapinającego pas umiejętności cyrkowych :D
No właśnie to mnie zdziwiło , że oznacznie :
740i odnosi się do auta z motorem R6 o pojemności 2979cm3
podoba mi się cytat z tego prospektu "For those rare
moments in life
when you get
to sit back and relax." :]
Macie już w domu te katalogi? :]
Panowie gdzie moge znaleść dane techniczne bmw f01 ?
Jakie jest oznakowanie na klapie a jaki jest naprawde silnik ?
Podobno jest tak że 750i a naprawde to silnik 4,4 ? Tak
Gdzie mógłbym znaleść dokładny opis jaki model a jaki silnik ?
Intactus
Na wszystko odpowiedź ma www.bmw.pl
Tak, jest i to nie tylko w tym przypadku. Niestety ale w moim mniemaniu to jest żałosne co robią :/Cytat:
Zamieszczone przez intactus