......................
Wersja do druku
......................
Nikt tu nie chce ubli¿aæ nikomu bo to nie o to chodzi, ale skoro kto¶ wie, zna prawdê na temat jakiego¶ auta to dlaczego ma to ukrywaæ, ty jako kupuj±cy pewnie chcia³by¶ to wiedzieæ. Wy¿ej wklei³em wypowied¼ twojego szefa który zapewnia³ te¿ ¿e masz to auto od 10 lat i je zna na wylot, pisze ¿e stoi na seryjnym zawieszeniu i ko³ach 16, a w nastêpnym po¶cie ¿e jednak na 20 alpiny i wrzuca zdjêcie. Ty teraz pokazujesz jeszcze na innych, w opisie jest, a w rzeczywisto¶ci po czarnym suficie pozosta³o tylko wspomnienie, wiêc gdyby¶ opisa³ rzetelnie auto na aukcji napewno nie by³o by 6stron tematu o twoim aucie. Wcale bym siê nie zdziwi³ gdyby i to zdjêcie nie odzwierciedla³o stanu w jakim jest teraz to auto, pozdrawiam.
....................
problem w tym ze to jest takie forum, a raczej ludzie
wiekszo¶æ osób jak zobacz± jakie¶ auto na aukcji raz dwa zaczyna siê wrzucanie i najezdzanie jakie te auto jest ch... a jest oczywi¶cie o wiele lepsze ni¿ szroty ludzi na forum, wiecej nic nie chce mi siê pisaæ bo recê opadaj± albo jeszcze bana zarwe za parê zdañ prawdy jak kiedy¶... :D
dodam ze ca³kowicie popieram krzywego, a bemka obecnie w mojej opinii jest mega ³adna :) pzdr
a mo¿e ich urazi³y naklejki na samochodzie e38.e39 . Chcia³em je zerwaæ z czasem i przykleiæ 7er przyjechaæ na zlot i pokazaæ jaki to mam brzydki samochód ale mo¿e jednak nie bedê ich zrywaæ bo na tym forum kariera moja z kre¶lona :D
"1. Wiêcej szacunku dla stworzyciela Alpiny i jego portfela" sorry ale bez piwa tego nie ogarniam :D :playball:
chodzi oto ¿e kto¶ sporo wsadzi³ w samochód i po¶wieci³ czasu a tu kto¶ próbowa³ t± osobê obraziæ
ciekawe kiedy napisa³em ze Piotrek ma auto od 10 lat? problemy z czytaniem?
Ja to rozumiem, te¿ sprzedaje swoj± i wiem ¿e ciê¿ko sprzedaæ auto. My¶lê ¿e gdyby krzywy nie dowali³ tych wszystkich g³upot w postach na temat twojego auta, to nie by³o by tych 6 stron, a skoñczy³o by siê na kilku postach "ostrzegaj±cych" o przesz³o¶ci auta i tyle, bo akurat przesz³o¶æ tego auta jest znana. Ka¿dy zdaje sobie sprawê ¿e cudem jest znale¶æ 20letnie auto bezwypadkowe, szczególnie ¿e nie napisa³e¶ ¿e jest bezwypadkowe w aukcji i nikt nie ma do tego pretensji. Co do opisu stanu technicznego to te¿ twoja sprawa tylko pamiêtaj ¿e ludzie potrafi± reagowaæ nerwowo je¿eli kto¶ przyjedzie kilkaset km niepoinformowany o tych wszystkich niedzia³aj±cych rzeczach, i tyle.
Co do Mistrzoo, gdyby¶ nie wypisywa³ takich bzdur pokaza³ by¶ swoj± inteligencjê, a tak tworzysz "TAKIE FORUM"
a ten kto napisa³ artyku³ .UWAGA na alpine z bielska podlaskiego niech przyjedzie obejrzy wtedy bêdzie móg³ opisaæ auto swoim zdaniem na forum
A czy w og³oszeniu pisze auto nowe ??
ty dalej nie rozumiesz, zosta³a opisana przesz³o¶æ auta a nie jego stan na teraz, krzywy faktycznie co¶ prokêci³em napisa³e¶ ¿e w³a¶ciciel jest od 3 lat, za to sorki co¶ tam przeczyta³em o 10-ciu latach i ¼le skojarzy³em.
ok je¶li przesz³o¶æ zosta³a opisana jak mówisz to czemu kto¶ ma uwa¿aæ na to auto jak w tytule postu co z nim nie tak twoim zdaniem ¿e by³o malowane i przerysowany bok ??
Moim zdaniem ma uwa¿aæ ten który szuka auta bezwypadkowego w orginalnym stanie, a nie ma pojêcia o samochodach.
Je¿eli tak bardzo przeszkadza ci taki tytu³ to powiniene¶ napisaæ pw do za³o¿yciela tematu i poprosiæ go o zmianê i pewnie by to zrobi³. Ja te¿ malowa³em swoj± w ca³o¶ci ¿eby od¶wie¿yæ auto i sporo osób na tym forum, ale pewnie chodzi³o o opisanie do¶æ ciekawej przesz³o¶ci auta, sam przyznasz ¿e sporo siê dzia³o i ja akurat wola³ bym wiedzieæ ni¿ nie wiedzieæ :)
odrzucanie fajnej kobiety ze wzglêdu na przesz³o¶æ
No tak, niektórzy s± bardzo konserwatywni :)
My¶lê ¿e kupuj±c to auto wiedzia³e¶ jak± ma przesz³o¶æ wiêc nie powiniene¶ siê irytowaæ na taki temat tylko przyj±æ to na klatê bo nikt tu lipy nie opisa³ ( no mo¿e krzywy chcia³ troche ubarwiæ)
chyba na powa¿nie tego nie bierzecie tylko dla rozrywki :p bo nie wiem czy uda³o by ci siê znale¶æ 5 samochodów na tym forum nie malowanych
Dla pana Burkarda Bovensiepen jestem pe³en szacunku...
:bounce:
Siê zapêdzi³e¶,bo ja nie chcê padliny kupowaæ za 20 tysi,ani twojej "têczy".Skoro opis to dwa zdania to nie dziw siê,¿e ludzie to tak odebrali.Co do szumnej nazwy ALPINA to nast±pi³o lekkie zagalopowanie siê w temacie.¯ywica na zderzaku i teoretycznie sprê¿yny,Alpiny z niej nie czyni±. Look,pakiet by³oby bardziej na miejscu.
co nie zmienia faktu ¿e s± tacy ludzie którzy szukaj± takich rodzynków i je¿eli nie trafi w e38 to bêdzie szuka³ w a8 lub innej marce, tyle w temacie.
Czy pjotrek to ta sama osoba co Neuf?
Bo piszecie, ¿e w³a¶ciciel auta jest na forum 3 lata,
To jak d³ugo obecny w³a¶ciciel j± posiada?
- je¶li obecny w³a¶ciciel to nie Neuf, a chyba nie bo Neuf na innym forum ok 23 lutego 2013 pisa³ o swapie, a 11 wrze¶nia 2014 za³o¿y³ temat o sprzeda¿y auta gdy¿ przeros³a go elektronika po swapie?
dok³adnie samochód zosta³ ogarniêty i siê sprzedaje
pjotrek...nie pogarszaj i tak juz ch.jowej sutuacji...jeszcze kilka takich postów jak do tej pory i kupca nie znajdziesz.
buehhhhhee myslisz ze kazdy co kupuje auta czyta fora??? nawet nie wiesz ilu np wlascicieli e38 ktorych znam nie zna lub nie "korzysta" z 7er.pl, ilu jedzie i oglada a nie czyta wypociny forumowiczów, naprawde humor mi poprawi³e¶ na wieczór, heheheh
Kolejny OT...
Jak widaæ pjotrek nie czyta...
poprostu ju¿ wiem dlaczego powsta³o e38.e39 bo na tym forum ka¿dy widzia³ samochód na ¿ywo i ka¿dy wszystko wie po zdjêciach
W takim wypadku id¼ tam wciskaæ kit o przebiegu. Mo¿e ci "o¶wieceni" bêd± mieli wiêcej tolerancji dla krêtactwa.
Powodzenia
:closed_2: