Fajne ciekawe E65 w dobrych pieniądzach a wyposażenie kosmos :P Jeśli ktoś szuka to może to auto jest dla niego :D
http://www.mobile.de/pl/marka/bmw/mo...202716181.html
Wersja do druku
Fajne ciekawe E65 w dobrych pieniądzach a wyposażenie kosmos :P Jeśli ktoś szuka to może to auto jest dla niego :D
http://www.mobile.de/pl/marka/bmw/mo...202716181.html
Zakochałem się <3 idealny silnik, idealne zastawienie kolorystyczne, przód do delikatnej poprawki i będzie malyyna :D
no po zdjęciach widać parę wad ale wszystko do ogarnięcia gdybym nie miał swojej E65 to już bym był w drodze ajjjjjjjjj
Myślę że głównym problemem jej sprzedaży będzie silnik. Jak by to było 750i to już by jej nie było-tak prawda
Zestawienie rzeczywiście piękne. Jeździłbym! :)
Ale 745d to bezawaryjna konstrukcja, w przeciwieństwie do 740d, problem w tym, że to nie doceniany i przez to mało popularny motor. Gdybym był na etapie kupna e66 lift, to leciałbym po nią :)
Jak wszedłem w temat, to myślałem że zastanę jakiegoś "trupa po tjóningu" - bo tak jak by było napisane wszystko z ironią, ale wchodzę... ale tu taka 745d !
Koledzy wyżej już napisali ale muszę to powtórzyć - przepiękne zestawienie kolorystyczne ! Mój ideał ! W dodatku jest tak "napasiona" że brak słów.
Tylko martwi mnie to że od Turasów/Arabów... w dodatku coś nie tak troszkę*z tym przodem, z lampami. Brakuje zaślepek w zderzaku z tyłu, brakuje zaślepki od spryskiwaczy...
Wiem że każdego stać na te zaślepki za 40zł, to nie o to chodzi - tylko zastanawiam się, dlaczego tego nie ma?
Teoretycznie ktoś tak składał.
Ale KOSA! Zaraz przejmą ją POLACZE. Czekać tylko aż pojawi się na Alledrogo z przebiegiem 140.000km i ceną x2 bo rarytas od lekarza księdza, stan "konerski".
Czy tylko mnie się wydaje,że ona ma za "mięsiste" opony?
Czy ta cena wg Was nie jest zbyt niska? Przyznam szczerze, że jestem zainteresowany tym samochodem, ale.. coś za ładna jest ;)
Fachowcy - jak Wy to widzicie? :) Możliwe jest sprawdzenie jej historii w jakiś sposób?
Jest to samochód 4 osobowy.
Z tylu nie składa się to oparcie na środku.
Wygląda w środku naprawdę przepięknie i w dodatku to wyposażenie ale......nie wiem dlaczego ale mam przeczucie że jej stan techniczny i bez wypadkowość jest przeciwieństwem wyglądu. Tak czy inaczej wygląd miażdży ;-)
Niech ktos w ogole zadzwoni i zapyta o dostepnosc, bo mimo wszystko wydaje mi sie ze to autko bedzie "zabrane"
http://allegro.pl/bmw-760i-e66-v12-i...856257781.html
Modelik też można prawie identyko kupić :D
Naprawde gdybym nie mial jechal bym po to jesli na miejscu bylo by wszystko ok , te wyposazenie kosmos
Ps. Musiala by mnie zona wozic ja tam bym z tylu sie rozsiadal hehe , jesli nikt tego nie wezmie szybko to jakis handlarz poleci po to kupi za 10k euro przebieg zrobi na 180tys km i wystawi za 65000pln :)
Panowie moze trzeba sie postarac o nr vin zobaczymy co tam jest w pelni na wyposazeniu i moze sprawdzimy historie w bmw jesli ktos ma taka mozliwosc to moze ktos z forum bedzie szczesliwym posiadaczem tej "rakiety" :D
Handlarz mówił przez telefon, że auto nie jedzie więcej niż 100 km/h, nie zna przyczyny usterki i sprzedaje tak, jak jest.
Temat zapewne do ogarnięcia ale w de. nieopłacalny...
Wiec dochodza jeszcze koszta lawety :)
Wydaje mi sie ze wychodzi taniej jechac laweta niz autem i pozniej dwoma wracac :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Taniej nie taniej, chyba nikt by nie jechal 100km/h taki dystans autem ktore ma ponad 300 konii, tym bardziej ze moze stanac w kazdej chwili na drodze :)
A ogolnie te silniki to lepsze od 740d ??
No właśnie. To nie jest ten sam silnik co 740d tylko na podwójnej turbinie i stąd oznaczenie 745d tak jak jest w 530d i 535d?
Ale 740d też jest na podwójnej turbinie :) 745d to rozwiercony i poprawiony v8 biturbo diesel, konstrukcja prawie ta sama co 740d, jednak prawie robi dużą różnicę :) auto pewnie w trybie awaryjnym, dlatego nie poleci więcej jak 100km/h, problem może być błachostką, ale może też być poważny... Dwie turbiny, 8 wtrysków...
Najbardziej lubię opinie ludzi o silnikach których nie znają , nie mają (4.0D czy 4.5d) - oba silniki sa identyczne i wcale ten 2 nie jest poprawiony :)) Widzę, że jeździsz v10 ze stajni VW który na forach niesie złą opinie a jak sam pewnie się przekonałeś to nie jest to taki zły motor ??
Co do tematu, nawet problem z zawieszeniem wiąże się z obniżeniem mocy przez komputer. Nie zawsze musi to być turbo / pompa / wtryski.
Uwierz mi, że jestem w temacie. Jeżeli miałbym kupować E65 to byłoby to tylko 740d lub 745d. 745d nie jest niby tak awaryjne jak 740d, tak więc widocznie coś poprawili. Tak obecnie jeżdżę 5.0 V10 TDI, i nie mam z nim absolutnie żadnych problemów, dynamika rewelacyjna, spalanie również, a na forach wieszają psy na tym silniku. A to co napisałeś na temat ludzi, którzy nigdy nawet nie widzieli takiego silnika, to szczera prawda! Najbardziej rozwalają mnie posiadacze 2.0 lub 1.9 TDi. "V10? Przecież to gówno!" :D
Myślę, że Turek jakby wiedział że to coś banalnego do zrobienia, to by to zrobił i sprzedał auto dużo drożej...
Co do silnika... to jakie ogólnie opinie są na jego temat?
Tak jak myślałem jest piękna ale może być ogromną miną.....
Brałbym jakbym miał wolny sosik :) Wiekszosc rzeczy w E65 mozna juz ogarnac w normalnych pieniadzach, tu liczac nawet + 10k na naprawy i 5k na rejestracje to i tak mamy rarytasa na rynku europejskim jakich mało w dalej niezłej cenie.
Rejestrację zrobisz za mniej niż 5000zł, wystarczy rzeczoznawca, opinia mechanika :)
Przed zakupem takiego auta trzeba założyć najgorszą opcje, podliczyć dokłądnie ile by kosztowały np obie turbiny, wszytskie wtryski, cały silnik, naprawa skrzyni. Jeżeli nadal kogoś na to stać to brać, bo kolorostyka śliczna, mimo konieczności dopieszczenia. A jak sie potem okaże że to błachostka no to sie cieszyć pozostanie :)
Przesadzasz, wystarczy dobrze sprawdzić i już... Jeżeli jedzie do 100km/h to znaczy że silnik sprawny a problem występuje w osprzęcie.
Ładna sztuka, cena okazyjna ale dupy nie urywa. widać po niej trochę przeszła, turas cofnął licznik o 100k przynajmniej (stan lamp, halogenów wypiaskowanych).
Ale środek podoba mi się...ale i tak wole czarne środki do utrzymania :-)
Oczywiście ;). Dlatego tam jednak boją się to robić ;)
Indyvidual, a kierownica zwykła?