witam wszystkich. poniżej kilka zdjęć mojej siódemki. Prosze o komentarze, niestety nie mogłem się bawić z Wami na zlocie, ale następnym razem na 100 % będę. Nie jest wypucowana, ale i takie zdjęcia z czasem sie znajdą !
xxx
Wersja do druku
witam wszystkich. poniżej kilka zdjęć mojej siódemki. Prosze o komentarze, niestety nie mogłem się bawić z Wami na zlocie, ale następnym razem na 100 % będę. Nie jest wypucowana, ale i takie zdjęcia z czasem sie znajdą !
xxx
witam
powiedz czy masz xenon ?? ładna E32
pozdrawiam zapraszam do postowania
Witamy!!
nastepnych kilka fotek:
witam,witam :]
Witam, witam ziomala :)
czesc Olejus,
tak, mam xenony. Chwila szalenstwa i slabosci.. ale sie oplacalo. jest duuuza roznica, jak sie jedzie po zmroku. zwlaszcza na wymalowanych odblaskami trasach. jest git, polecam!
rozumiem ... ważne że oświetlenie jest dobre ... pozdrawiam i do zobaczenia na zlotach
witam
przywitanko :)
Cześć Woyteck ;)
Słuszny wybór kolorystyczny ale felg do barwy nadwozia nie dopasowałeś , gubi dla mnie cały urok E32 :>
Serdecznie pozdrawiam
Witam. ładna
witaj Zielony,
te zdjęcia są troche ponure, postram się dorobic cos jeszcze w innych warunkach oświetleniowych, ale generalnie na żywo nie jest taka ponura. Fele nie są calkiem czarne, mam nadzieję, ze kiedyś zobaczysz na żywo i sam ocenisz. Niemniej dzieki za uwage :cool:
do tych felg były jeszcze takie niby - kołpaki, ale po piewrsze ich nie mam, a po drugie, taka surówka jest super.
pozdro
Ello
Felgi z M-ki..mm pisze o nich przy kazdej okazji bo to dla mnie ciekawa koncepcja jest takie "2 w 1" ;)
pzdr
Witam ładne e32 ,ale felgi wg mnie od eMki nie podchodzą .Pozdrawiam.
Witam kolejna e32 .Pozdrowionka
czesc Panowe.
to sa na pewno ze starej M5.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3160974
te sa z kolei inaczej pomalowane i tez bez "kołpaków"
czesc MiBhell
chyba jako jedyny wiesz o co chodzi z tymi felami...
te kołpaki są w sumie chyba niedo zodobycia.. ale zgadzam sie, dwa w jednym. moze byc tez grzecznie...
http://www.bmw-klub-lodz.com.pl/model/e34/17
powyze caly prospekt M5 e34
a ponizej zdjecia tych samych felg z rzeczonymi kołpakami. Podobno mialy być zaprojektowane tak, aby kręcąc sie wietrzyly skuteczniej tarcze hamulcowe
hehe, to jest nas trzech :)Cytat:
Zamieszczone przez woyteck
hehe..
dzieki Jeztom!
ale to do M5 a nie M7 :]