http://otomoto.pl/bmw-750-wersja-rza...C35232875.html
Wersja do druku
Gaz "na śrubkę", linka holownicza w bagażniku i 19 tys. do zapłacenia... :faint:
ojjj ta ale przynajmneij widac, że auto na starszego pana bo nawet zapozował, tylko gust do felgi u pana średni jak już lubił w tym wieku zmieniac felę to mógł choc bbs rc wybrać .....
nie wiem co macie do gazu na śrubkę .... , moja poprzednia e32 chodziła jak żyleta na takim gazie a i spalanie miałem mniejsze niż nie jeden na sekwencji , co do linki zawsze mam w bagażniku linkę , start kable , dwa klucze do kół , saperkę ,karimatę i inne szpargały, nie koniecznie dla siebie ale komuś czasem może się przydać , co do auta zależy jak na żywo mechanicznie i blacharsko , jeśli git to cena nie najwyższa w zasadzie
To nie jest gaz na śrubkę, to biedna sekwencja na 2 wtryskach, Przecież widać że nie ma mixerów ale ja jestem gazownikiem to widzę takie szczegóły, Do V12 bardzo dobry gaz taki jak ten, Zwykły również ale trzeba założyć z głową, Szczerze wolał bym to niż pełną sekwencję. Jak bym miał odłożone więcej to bym urwał trochę i brał koze do siebie : )
Ja zauważyłem dziwnie zafornirowaną deskę pod automat.
I zaś gadka ni z dupy ni z pietruchy o gazie i wyższością jednej gen nad drugą. BTW fenomenalnie położona, komputer to już w ogóle ślicznota - pełen profesjonalizm. Maniac a przepraszam co Ty jesteś? Gazownik? W jakim znaczeniu tego słowa? :D Chyba bąki puszczasz.
Jestem gazownikiem z zainteresowania : ) Mógł bym zrobić sobie certyfikat i kłaść ludziom instalki ale spełnia mnie wymiana opon.
Położona conajmniej źle ale pewnie tylko wizualnie, Ważne że katujemy M70 na gazie a nie na PB To się liczy :D
Takim puszczającym bąki każdy jest : )
To też nie takie banalne można rozerwać oponę porysować felgę,
Robię też mechanike motocyklową. Zavoli Uspokój się.
Ale nie mówię że nie z gazem różnie bywa często klienci mają rozmaite pretensje. Tak to przynajmniej nie muszę przeżywać takich rozterek
Przebieg 177 t km biorę w ciemno :P Możliwe, że na papierze jest tylko starszy pan a jeździł wnuczek ale jak by ktoś powiedział to są tylko domniemania ;) Jak ktoś nie pojedzie, nie obejrzy to sobie można pogadać :)
jak by ktoś chciał to mogę luknąć ale na m70 się zbytnio nie znam
Po zdjęciach wydaje mi sie że to dość uczciwy high line co w polsce to rzadkość i mam tu na mysli jakiego kolwiek high lina, Ale przez to że jest skażona LPG dał bym o wiele mniej niż sprzedający żąda. Do LPG nic nie mam bo sam mam w aucie na codzień, ale nie do E32 to powinny być auta niedzielne więc instalka traci sens pozatym szkoda samochodu psuć. i przerabiać.
maniac sporo czasu minie jak e 32 zostaną tylko bez lpg i bdb stanie,te samochody były stworzone do pokonywania tras a nie stania w garażu pzdr:)
W nd zdam relację... :peaceful: na jeszcze jedną e32 zjadę miejsce hehe
Ulep straszny, ale cos mi tu nie pasuje...auto z 92, kolumna elektryczna a skrzynia bez AGS?
E32 to piękny samochód ale trzeba umieć do niego podejść właściwie inaczej to nie jedzie :-)
20min zajmie mi ustalenie namiaru goscia po blachach czy aby na pewno to starszy pan,(w srodku radyjko na plyki+pilot i pilniczek do paznokci dobre) tez moge postawic dziadka kolo mojego lincolna, a ja nim jezdze i pale gume na zawolanie.W tamtych latach malo kto wiedzial co to tzw sekwencja. Elpi Gaz wprowadzilo cos na bazie ,,polsekwencji,, a koszt 7tys jak na poczatek 2000 roku byl to szok.W ogl jest niby podany nr do wlasciciela,,starszy pan handlarz hehe
Ten przebieg. I wyzerowany licznik przebiegu dziennego. Śmierdzi to ulotką: "korekty liczników, expresowo, dojazd do klienta".
Radio Sony X-Plod, pilot i auto od dziadka :D
Dziadek na zdjęciu to pewnie tylko przykrywka żeby zwiększyć zainteresowanie autem.Wątpie żeby starszy człowiek na emeryturze jeździł 750 tką ,chyba,że wyjeżdża nią raz w miesiącu.
Może się mylę ale czy czasem zderzak przedni nie jest z V8 ? :D
v12 po którymś tam roku też miały takie wloty:)
miałem taką kiedyś 1991r i miała identyczne wloty powietrza,kolumne elektryczną i taką skrzynie biegów.
ooo, a wydawało mi się, że tylko po 1992 roku takie były :D Cały czas się człowiek uczy :D.
Wloty były od czerwca 1990 roku.
od starszego pana hahah a kto zdjecie robil ?? wnuczek 18 letni ktory tylko na weekendy zabiera :> tez poprosze dziadka do zdjec jak bede sprzedawac autko -.^
Ale fakt że cena Ładna ... jak zresztą adres do kontaktu..
Cena poszła w górę :) musi być dużo chętnych :)
albo szpieg na 7erze :)
Dzuda i jak oglądałeś auto?