-
Powitanie
Witam!
Zarejestrowałem się już kilka dni temu ale dopiero dziś się przedstawiam. Jest to spowodowane tym że chciałem się przedstawi razem ze zdjęciami swojej e32 750 ale aura nie sprzyja fotografowaniu i autko jest trochę brudne i przez to trochę mało fotogeniczne ;)
Pozdrawiam wszystkich i z góry przepraszam jeżeli coś pokręciłem przy rejestracji oraz przedstawianiu się. Pozdro z KrK.
-
Witam serdecznie ;D nic się nie stalo że jeszcze nie dolaczyłeś fotek bo aura :P ale my cierpliwie czekamy abyś się z nami podzielił swoją radością z nowego nabytku.Ps napisz cos więcej o sobie ;) i jak możesz dołącz fote do awiatara to ciebie poznamy ;D
-
-
Witam kolegę :) Autko może być brudne nawet bardzo - to w niczym nie przeszkadza :)
-
Witam kolejnego forumowicza! Zawsze można zrobić zdjęcia po umyciu auta :) Fotografie podczas opadów śniegu bardzo ciekawie wychodzą :D Czekamy :P
-
-
-
Witam :D
i czekam na te fotki :D
-
-
-
-
Siemka ! Co do aury to chyba musimy jakies podanie złożyć o pare dni ciepła zeby umyć autka i porobic jakies dobre fotki, bo od zakupu mojej 7 caly czas na to czekam i nic...
-
-
-
Dzięki za powitanie
Fotki zrobię jutro. dziś zmieniałem pierścienie uszczelniające między wydechami, mimo mrozy fajna zabawa. Zaznaczam że z mechaniką samochodową nie mam nic wspólnego, bardziej hobbistycznie z miłości do mojej 7-mki wolę drobne naprawy wykonywac sam. Teraz to dopiero silniczek pięknie pracuje. Szkoda że w zasadzie tylko w weekendy mam czas pożądnie sobie pojeżdzic :sad: A tak z innej beczki (nie wiem czy to na tym forum wypada pytac) wyświetla mi się co jakiś czas napis NIVEAREGULUNG czyli auto przeciążone ale nic się nie dzieje i wszystko pięknie chodzi. Czy może ktoś mi coś poradzic? Z góry dzięki!!!!!
-
Witam,
i ze tak mam prosbe, jesli masz pytania na temat auta, to napisz jednak w dziale do tego przeznaczonym a kazdy z nas bedzie cos z tego mial, nie zrobi sie balagan a i szybciej moze odpowiedz otrzymasz ;) :D
-
Dzięki Greg38 i sorki za zamieszanie
Pozdr. :)