Cześć właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem e 65 i już w tej serii 7 zostanę :-) pozdrowionka dla wszystkich pedros
Wersja do druku
Cześć właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem e 65 i już w tej serii 7 zostanę :-) pozdrowionka dla wszystkich pedros
W I T A M :yo:
No no mocne postanowienie "wierności" - zobaczymy czy pisane palcem w kałuży czy coś bardziej trwałego :caked:
pochwal się 7er
Witamy i trzymamy za postanowienie
Witam, poczekamy zobaczymy co się zdarzy......pokaż zdjęcia tej "miłości";-). Pzdr
oto moja nowa miłość na lato ładniejsze felgi :-) Załącznik 7327
No i dziś padł cień na moja miłość , pojechałem na wymianę olejów itd . a tu wsio na dole zalane olejem kapie gdzie tylko się da ................. intercooler, turbina itp . Musze policzyć koszta czy się opłaca robic , ale tak łatwo się nie poddam jest warta walki o nią :-)
Edytuj posty!
wyciek byłby dla mnie normalką przy przebiegu 270 tyś :-) , ale całe podwozie w oleju ............ spoko nie podam się , ważne aby nie było [przedmuchów na silniku reszta do zrobienia . auto , które mnie zauroczyło i w miarę możliwości finansowych będę starał się naprawić :-) . Włożyłem zbyt wiele serca w Nią :-). URATUJE JĄ !!!
I tak trzymaj :)
Jak kupowalem e65 to nie bylem swiadomy co mnie puzniej czeka ale kupilem samochod ktory wzglednie ladnie wygladal a technicznie byl wrakiem... po usunieciu typowych usterek ktore kosztowaly nie malo zaczelem doprowadzac autko do ladu i powiem ci ze pomimo ze wlozylem mnustwo kasy nie zaluje bo puzniej jezdzilo sie super.
Pzdr.
Ja zrobiłem całą blacharkę i lakier na błysk , środek oraz wszystkie elementy tapicerki ręcznie prałem , wszystkie brakujące elementy uzupełniłem , wszystko oprócz navi dział ( pracuje nad tym ) pachnie błyszczy i wygląda . Miałem wiele aut , ale to .........to nie jest zwykłe auto i nie zamierzam się poddać . Wsio już mam na perfekt zrobione tera tylko silnik .........wiec zaczyna reanimację :-)
siema pedros:) looknij w regulamin (warto)
elvis zrobione :-) kiedy wspólne foty
Ładne auto i gratuluję :) ale obawiam się ze to bardziej zauroczenia lub miłość platoniczna, nie wróżę Wam długiej przyszłości ale tfu, obym się mylił :D zapodawaj więcej zdjęć i środek środek prosimy !
biemdablju7 ja już myślę o lifcie dla mnie ten dla żony :-)
To ładnie żone chcesz urządzić z tymi wyciekami :D hehe
fotki jak porobię teraz szukam brakujących zalepk itp ............ma być na cacy
he jak się uda naprawić to wtedy , aj już na zawsze zostene w tej marce :-)
żona na 1 auto dostała citroena C4 grand picasso .................no coment jak wsiadła do e 65 he he ..... tylko muszę ją uratowac , a potem kupuje do siebie po lifcie
C4 vs e65 heh nie dziwie sie ze jej sie podoba :)
edytuj postu bo cie opierdziela :)
przede mną 500 km prawdy , aż się boje co będzie ................
No i tyle z miłości. ....e65 sprzedana. ....to tak jakby się w dziwce zakochac dziś ja chcemy, a gdy już przyjdzie nam zdecydować o wspólnej przyszłości to się jej chcemy pozbyć. ..7er jest dla dojrzałych mężczyzn.
To co pora na e36??