przegladając części trafiłem na kopię Sebkowej śliweczki , co prawda stan bez porównania ale cena nie duża , a nóż będą bliźniaki na forum :D
http://olx.pl/oferta/bmw-e32-730i-v8...tml#584fbeff67
Wersja do druku
przegladając części trafiłem na kopię Sebkowej śliweczki , co prawda stan bez porównania ale cena nie duża , a nóż będą bliźniaki na forum :D
http://olx.pl/oferta/bmw-e32-730i-v8...tml#584fbeff67
Autko może i do odratowania, środek -jak kto lubi ;)
nono środek naprawdę czadowy boczki chyba szyte a fotele manual ; | Kasa dobra fajna furka ale kolor karo sie gryzie z wnętrzem.
Rzeczywiście Sonderserie Individual Mexico.
Szkoda ze tak zapuszczona.
Tyly siedzeń zmienione na czarne, brak żaluzji lewego trójkąta, oryginalne listwy w chromie malowane pędzlem :D
Ta seria wychodziła w częściowym shadowline z chromowanymi ramówkami szyb drzwi.
W moim aucie ktos to przekonfigurowal przy zamówieniu i wyszedł cały shadow.
Ktoś chyba czyta forum bo cena wzrosła ;) Gazownik chyba myślał że to v10 ;)
No to przyznawać się kto to auto ma ;)???
Jakie zgliszcza? Równie dobrze 90% E32 tutaj to zgliszcza. Bo najmłodsza może mieć już i tak 21 lat.
Każda E32 wymaga uwagi napraw i inwestycji tak już jest z wiekowymi autami. Nie jedno młodsze trafiło pod prasę a tu mamy klasę premium i te fury trzymają się jeszcze calkiem nieźle mimo że nie jedno jest już męczone gazem zwykłym od 15 lat
20cia tak dla ścisłości ;)
Widze zdjęcia tylko. Jeśli elementy wymienne karoseri są uszpachlowane a szkielet nie to co to za problem można je wymienić. Chyba że cały samochód to wielki kwiatek no to cóż. .. Ja od E32 w cenie poniżej 10k nie mam jakiś wielkich wymagań bo albo cena wynika z jakiś nietypowych okolicznosci a samochod jest ok albo samochod jest kupą i wymaga tak na szybko drugich 10k ale czy jest w tym coś dziwnego? Według mnie nie. E32 jest samochodem drogim w utrzymaniu jak i zazwyczaj jesli sie chce miec je żeby jako tako było wizualnie i technicznie to też trzeba sporo zrobic i dolozyć. Więc to musi kosztować za dobrą sztukę albo nie kosztować jeśli jest jeżdzącą Agonią.
Co mam powiedzieć ? Widać że rupieć ale czy jedyny czy gorszy niż inne? Nie. I cena Adekwatna do v8 z gazem na skórze z jakims alusem i jakims wypo. Jeśli jeździ i pojedzie 400 czy 500 km i sie nie zepsuje to nie wiem o czym rozmawiać.
Zakładając że produkowano model E32 do 31.12.1994 ;) A nie wiem kiedy zakończono produkcję i czy produkowano do końca roku 94" Bo sprzedawano napewno jeszcze po roku 94"
Cena super jak na taki rarytas, nawet w takim stanie, dużo do ratowania ale też dużo do odzyskania :)
Według mnie ona powinna kosztować conajmniej 10 tysięcy złotych i to cena słuszna istotnie nie wiele takich rarytasów zostało na sprzedaż w Polsce.
Dla mnie ta zielona skóra nie jest aż takim rarytasem żeby kupić tak zapuszczy samochód i robić wszystko po kolei.
a ja bym obejrzał , ( jak bym szukał ) i zdecydował , jak piszecie są auta warte ratowania lub nie warte , bez oględzin nie ma tematu czy warto czy nie , tak czy owak pewnie w takich pienądzach szybko się nie pojawi podobny egzemplarz
* faktycznie koleś podgląda nas na forum , cenka poszybowała na 6500 zł , dodał też cenne informacje o których nie wiedział ;) czyli serii sonderlack , kolego jak czytasz to wstaw rozkodowany vin bo chętnie zobaczę co jeszcze tam ma
Doprowadzać takie autko do stanu-igła- pomijając to że pochłonęła by kupę kasy , to musiało by być zaje...ste uczucie ;)
Dzuda zwracam honor auto kibel, nie mniej jednak jakbym miał wolny garaż to bym kupił i może kiedyś próbował uratować.
Nie ma się przecież o co kłócić ;
- jedym, taka konfiguracja się podoba bardzo i uważają ja za rarytas i wszelkie środki i czas władowali by w jej ratowanie
- innym (w tym mnie) kompletnie nie leży taka konfiguracja koloru nadwozia wraz z kolorem tapicerki i uważaja auto takie za przecietne
Natomiast porównanie tego auta do auta Sebka poza kolorem nadwozia i tapicerki ma niewiele wspólnego bo dzieli je przepaść tak ogromna że szkoda sie rozpisywać
Adasio 100 % racji....... aczkolwiek jakby władować tyle kasy co Seba włożył w swoją to kto wie czy by nie były dwie piękne siostry ;-)
Kombinacja kolorów jest na pewno kontrowersyjna - także ja potrzebowałem trochę czasu żeby do tego dojrzeć :thumb:
Szukałem e32 od długiego czasu i ta sztuka pod względem braku rdzy i stanem technicznym była numerem 1 a do tego limitowana seria.
Bylo by grzechem nie wziasc jej tylko z powodu połączenia kolorów ...
http://i.imgur.com/pWS4Jhh.jpg
http://i.imgur.com/qGhSTsm.jpg
Sebek , mi ona leży i chętnie bym taką śmigał , panowie nie chodzi tu o porównywanie tej z ogłoszenia do śliwki od Sebka bo przecież nie da się :) chodzi o to że to kopia koloru budy i środka ( nie wiem jak z wyposażeniem ) i to jest ciekawe jak dla mnie
Adasio przy zakupie klasyka w celu restaurowania lub / i trzymania go jako zabytek kolor lakieru jak i wnetrza nie ma zadnego wiekszego znaczenia, najwazniejszy jest stan ogolny czyt brak rdzy i w jak najwiekszym stopniu zachowana oryginalnosc.
Oryginal nawet pomalowany w "biedronke" ze sraczkowatym wnetrzem ale 100% oryginal bedzie wiecej warty jak zalozmy czarny ze stonowanym i dopasowanym kolorystycznie wnetrzem
Cóż...
ja tam wole stonowane wnętrza niż to połaczenie
każdy ma inny gust
Auto z mojego rejonu a konkretnie z lubina, wolow jest 40 km dalej, jakis handlarz ja lyknal
Co nie zmienia faktu że ma ja nasz czytelnik albo i użytkownik..
Cena spadła i zainteresowania brak http://allegro.pl/samochod-bmw-e32-7...812399764.html
Kombinacja kolorów mi się podoba.
Ale poza tym to gruz. Nie wiem czym tu się podniecać.
Nikt się nie podnieca oprócz wł który wystawił auto kilka tyg temu za 7klocków :)
Daj ta spokoj ludziska,czasem ludzie wystawiaja buble po 20 co jest kompromitacja samego wlasciciela tzw taniego handlarzyny, ktory tez czasem nie mysli co pisze cytuje: auto ma org przebieg 320 tys co potwierdza ksiazka a na liczniku 530,albo na odwrot.Wszystko zalezy co sie chce kupic za kwote 4800. kazdy chce kupic ,,perelke lub igielke,, a prawda jest taka ze coraz mniej tego jest bo tak jak pisalem nawet to tzw cudo za 20tysi bedzie wymagalo wkladu.Prawda jest taka: jak dbasz tak masz,niech sie inny ch.. z tym czy nim meczy.
Kolejna siostrzyczka:
http://www.mobile.de/pl/Samochod/BMW...208016240.html
Auto jest wystawione już dosyć długo a karoseria jest w dosyć kiepskim stanie.
Także ze spraw technicznych jest mnóstwo do zrobienia.