Hej!
Nie wiem, czy już było, ale to całkiem fajny egzemplarz:
http://allegro.pl/bmw-750il-idealna-i4630010620.html
Wersja do druku
Hej!
Nie wiem, czy już było, ale to całkiem fajny egzemplarz:
http://allegro.pl/bmw-750il-idealna-i4630010620.html
Jakby tak odchamić lampy i dopieścić wnętrze to piękny klasyk :)
I jakby tak cenę sprowadzić do normalności...
i tak będą zaraz marudzić że poliftowy :P
I jakby kolega się przyznał, że to jego...
Parę zabiegów i fajne auto.
Co do ceny to wiadomo, że każdy chciałby za 5 tysi. Taki kraj, takie samochody.
Gajowy co prawda ostatnio Mario nie przyjeżdża na Nasze Warszawskie Spoty (w sumie nie wiemy dlaczego zaprzestał) ale może da się namówić żebyś na żywo obadał różnice pomiędzy egzemplarzami (w środę jest najbliższy szczegóły w wątku) a co do E 32 bardzo ładnie wygląda, wolałbym chromy ale tak też może być ;-)
Bardzo ładna, kiedyś wpadła mi w oko, trzeba było wtedy się decydować...
http://archiwumallegro.pl/bmw_750il_...083819621.html
Załącznik 7196Załącznik 7197Załącznik 7198
Faktycznie, cena była przyzwoita.
Super furka ale jak mam marudzić to wolabym w GRANITSILBER :abnormal:
Mnie się autko mega podoba
Lampy czy dopieszczenie środka to pierdoły do załatwienia za pare zł
Bardziej mnie interesuje stan blacharki i motor bo to ma znaczenie
Tylko ciekawe skąd się wzięła taka cena....ktoś kupił za 8 koła a sprzedaje za 25 no trochę spora marża, chyba że doinwestował auto hmmm
ładny samochód , fajna cena, cos za coś.....
no prosze tak czułem, skrzynia po przebiegu 80 tys km, był ktoś kto miał problem ze skrzynia ok 2 tyg temu w innym temacie, skrzynia zakupiona u mnie w stanie jak nowym.
No tak tylko że wtedy też była w "super" stanie i poszła za 8 tysi i teraz też jest w "super" stanie a kosztuje jedyne 17 tysięcy więcej.......hmmmm
Dla wyjaśnienia nie kwestionuję tego że zadbane E 32 może kosztować 25 koła tylko chodzi mi o ten konkretny egzemplarz.
Koń jaki jest każdy widzi
Ze zdjęć może być malina a na żywo ruina
Trzeba jechać obejrzeć i podjąc decyzje
wróżenie ze zdjęć nie ma sensu najmniejszego
Dołożenie samych Alpin z oryg. dekielkami, opony to minimum 4tys. Do tego pewnie jakieś poprawki, przez 2,5 roku można włożyć spokojnie kilka tys... Czy cena jest przesadzona czy nie, trzeba ocenić na miejscu.
gwb..." Poprzednia jezdzila bez oleju bo zawadziłem dolem i mechanik po rozebraniu stwierdził ze nie ma tam co naprawiac."
E32 zadbane zawsze były w cenie, więc nie wiem po co ta dyskusja :)
Ceny są tylko umowne.
Jak ktoś chce to może i za 100 tys. wystawić. Więc nie ma co dyskutować o cenie. W naszej ocenie za wysoka, ale jak sprzedający chce to niech wystawia.
Widze ze dyskusja bardzo ozywiona, wiec przyznaje się: to moje. Faktycznie kupiłem dużo taniej, nawet taniej niż w tym archiwlanym ogłoszeniu. Niestety w przypływie emocji i podniecenia ze spelni się moje marzenie o posiadaniu E32 z V12 i w longu... Jak już kupiłem to okazało się ze nie jest tak cudownie jak sobie wymarzylem i tak się zaczelo wkładanie kasy. Na ta chwile jest praktycznie wszystko idealnie i tak jak powinno być. Niestety nawet jakbym sprzedal za 25tys zl , co jest mało realne w naszym kraju, to i tak nie odzyskam wlozonej kasy:)
To może napisz co w niej zrobiłeś poza wymianą skrzyni biegów, to może będzie to dla kogoś przekonujące. Oczywiście poza tym co jest napisane w aukcji, bo to są groszowe sprawy.
gwb realna cena na sprzedaż ładnego E32 w PL to około 15.000pln plus/minus ,jeśli kupiłeś taniej auto to miałeś zapas finansowy na doinwestowanie więc zakładam ,że kupiłeś za mniej niż 8000pln włożyłeś w auto drugie 8000pln i odpowiedz sama się nasuwa za ile można puścić.......no chyba ,że chcesz zarobić...
Ja nie widzę problemu w zarabianiu na aucie.
Równie dobrze można wystawić na mobile.de i kupi Niemiec. Ja bym tak zrobił sprzedając swoją.
Watpie ze ktoś z forum jest zainteresowany, bo wtedy po prostu by zadzwonil, ale pisze to bardziej dla ludzi zastanawiajacych się nad w ogole e32. Doprowadzenie do idealu nie kosztuje 8tys zl, tak jak pisze kolega kubuss, tylko ponad 20tyszl. Racja ze same felgi kosztowaly z odnowieniem , oponami itd. 5tys, ale zrobienie silnika, skrzyni i wiekoszosc dupereli kosztuje naprawdę sporo. Jak ktoś przyjedzie zoabczyc albo chociaż zadzwoni to chętnie wszystko opowiem i pokaze cala liste:) Pozdrawiam