Cześć, jest moze ktoś z okolic Krk, żeby mogł ją obejrzeć, może znacie to auto?
http://otomoto.pl/bmw-750-C34351029.html
Wersja do druku
Cześć, jest moze ktoś z okolic Krk, żeby mogł ją obejrzeć, może znacie to auto?
http://otomoto.pl/bmw-750-C34351029.html
Jak po zdjęciach widać że malowany to co będzie na żywo?
Dzuda chyba miał na myśli efekt końcowy lakierowania...
Szkoda, że niewiele pokazał na tych zdjęciach. Do mnie bardziej przemawia ta:
http://otomoto.pl/bmw-750-il-long-19...C34271123.html
Ja szukam przedlifta.
Za te pieniądze, ktore dysponuje to kwota max 15tyś, a wiadomo ze perełki nie wyrwe i na dzień dzisiejszy do wydania będzie na start z 5,000pln.
Czy była malowana tego nie wiem, własciciel mówi że nie... jest pare ********k do ogarnięcia ale po za tym działa wiekszość elektryki.
Jade w piątek, opisze ją a moze kupie? ;)
Trzeba zobaczyć,pomacać i kupować.
Dokładnie tak jak pisze Arturo.
Ehh ten Koszalin...żebym miał bliżej to bym na pewno się nią zainteresowal
I fajny wypas ma. Kurcze baardzo mi się podoba. Ehhh rozsądek walczy z marzeniem...Cytat:
Model description 750iL
Market Europa
Type GC81
E-Code E32 (2)
Chassis Limousine
Steering links
Doors 4
Engine M70B50 - 5,00l (220kW)
Drive Heckantrieb
Transmission automatisch
Body color Diamantschwarz Metallic (181)
Upholstery (0442)
Production date 21.04.1993
Assembled in Dingolfing
Code Sonderausstattung Optional Equipment
S223A Elektronische Dämpfer Control (EDC) Electronic Damper Control (EDC)
S241A Airbag Fahrer und Beifahrer Air bag for driver and passenger
S245A Lenksäulenverstellung elektrisch Steering wheel column adjustment,electr.
S293A BMW LM Rad V-Speiche 54 BMW LA wheel, V spoke 54
S302A Alarmanlage Alarm system
S339A Shadow-Line Shadow-Line
S401A Schiebehebedach elektrisch Lift-up-and-slide-back sunroof, electric
S416A Sonnenschutzrollo hinten/seitlich Roller sun vizor, rear lateral
S423A Fussmatten Velours Floor mats, velours
S428A Warndreieck und Verbandstasche Warning triangle and first aid kit
S431A Innenspiegel automatisch abblendend Interior mirror with automatic-dip
S464A Skisack Ski bag
S488A Lordosenstütze Fahrer u. Beifahrer Lumbar support, driver and passenger
S489A Lordosenstütze Beifahrer elektr. Lumbar support, passenger, electr.
S494A Sitzheizung Fahrer/Beifahrer Seat heating driver/passenger
S496A Sitzheizung hinten Seat heating, rear
S508A Park Distance Control (PDC) Park Distance Control (PDC)
S522A Xenon-Licht Xenon Light
S528A Automatische-Umluft-Control AUTOMATIC AIR FLOW CONTROL
S536A Standheizung Auxiliary heating
S623A Autotelefon D-Netz(GSM) Car telephone D-network (GSM)
S662*
S672A CD-Wechsler 6-fach CD changer for 6 CDs
S676A HiFi Lautsprechersystem HiFi speaker system
S683A Telefonantenne D-Netz Telephone antenna D-network
S690A Cassettenhalterung Cassette holder
L801A Länderausführung Deutschland National Version Germany
Ciekawa propozycja ta poliftowa, zupełnie nie rozumiem dlaczego ją odrzucasz.
Również zgadzam się z Irkiem. Wydaje się zdrowe, czyste I zadbane auto. A to, że połowa silnika nie chodzi to banał, wszystkie M70 przez to kiedyś przechodziły. Nie działa pedał przyspieszenia, nasuwa się analogia, że obie rzeczy są spowodowane przez komputer EML.
I masz jeszcze shadowline, ja nie przepadam, ale może akurat Ty lubisz.
Właśnie finalizuję sprzedaż moich RC w dobrej dla mnie cenie. może dołożę 3 tyś i zamiast nowych felg kupię tą 750 skoro nikt nie chce...
Gdzie jest napisane, że nikt nie chce ;)
Ja się zastanawiam.
Żeby miał bliżej to pewnie była by już moja. Żebym miał czas to bym po nią lecial
Dla mnie tylko jeden minus. Jest czarna... a na forum jest juz ich zbyt wiele :-P
Ta z koszalina, to naprawdę ładna sztuka, nawet gdybyś miał wymienić motor, to i tak koszt nie będzie masakryczny, zdrowe M70 kupisz za 1500zł
Wiesz zawsze się znajdzie jakiś minus. Szkoda, że nie ma kremowego wnętrza, stolików i lodówki ;) Wiesz jak jest. Chromy można wstawić. Ja przede wszystkim stawiam na oryginalność auta :) A to spełnia moje oczekiwania. No i z VINu jest super wyposażona. Brakuje kontroli trakcji do pełni szcześcia. Nawet webasto jest co mnie zdziwiło.
Moim zdaniem nie ma się co zastanawiać...bo Ci ją ktoś sprzed nosa zwinie...nie działająca połowa silnika to problem z EML...mól Kolega miał tak,że czasem połowa się wyłączała i wystarczyło poruszać tym silniczkiem przy przepustnicy i zaskakiwało...Nie masz daleko to leć...Acha...i tak jak tuczi zastanwiam się dlaczego nie chcesz polifta...Pozdrawiam.
Kontrole też ma. Przecież widać wyraźnie trzy guziki (PDC,EDC,ASC). Czy ten trzeci to od czegoś innego?
Całkiem ciekawa ta e32....następna wiosna albo i wcześniej e32 zagości i u mnie ;)
Asc, nie ma w Vinie, bo poliftowe 750 miały je w standardzie :)
Jakoś te z przedliftu bardziej do mnie przemawiają, lepiej trzymają sie kupy że tak powiem niż polift... te starsze do 91r, to budy z przedliftu prawdopodobnie na ocynku.
Jakoś 6 tyś za E32 to nie dobrze wróży, na pierwszy rzut to napewno, przewody, kopulki, swiece nowe,oleje, lakier też nie za świeży...ale trzeba obadać, ciekawe są skrzynie AGS po 92, napewno kolumna ma elektryczną.
to tak jak i Nivo, a tutaj jest ASC+T już raczej bo nie ma szpery.
No to tak jak w E38 jak jest long to automatycznie ma nivo. A jakby miał szpere to nie ma ASC+T?
Jak jest ASC+T szpery wtedy nie ma.
Katapulta to jest na kickdownie :P
Mam ponad 50 fotek tej z Koszalina, do tego numer do goscia ktory ja probowal naprawic. Do tego mam w garazu jedno M70 i jedno M73, ale nie zdecydowalem sie na nia.
jesli ktos chce to pisac, udziele wiecej info.
Aż dziwne, to są relatywnie proste auta w diagnozie. Ale jednak jak ktoś nie siedzi w nich od lat to raczej nie znajdzie bardziej złożonego problemu.
Ja bym ją robił, tylko niech ktoś z okolicy Wawy ją kupi, to zorganizujemy weekendzik i auto będzie śmigało :) 6 tyś to nie jest duże ryzyko, a auto fajne, przynajmniej ze zdjęć.
Kolego Mystic, możesz cos wiecej napisac o tym aucie?
Kuba, moja jest wyjątkiem i nie ma nic oprócz kierownicy, kół i pedałów oraz V12 pod maską :D
Binio, który ma jakieś znajomości w Koszalinie napisał mi tak:Z drugiej strony, jeśli jest tylko tak jak pisze Bartek to w sumie pierdoła. Przydałoby się, żeby Mystic coś więcej opowiedział.Cytat:
Zamieszczone przez BinioLODZ
No i co Mystic888 dowiemy się czegoś? Gdzie te zdjęcia?