Jestem Ania i możliwe iż za niedługo razem z mężem i synem zostaniemy szczęśliwymi posiadaczami e38 :RpS_love: . Na razie niczego więcej zdradzać nie chcę-nie zapeszajmy :eyebrows:
Wersja do druku
Jestem Ania i możliwe iż za niedługo razem z mężem i synem zostaniemy szczęśliwymi posiadaczami e38 :RpS_love: . Na razie niczego więcej zdradzać nie chcę-nie zapeszajmy :eyebrows:
W I T A M :eyebrows:
no to szybkiego zakupu 7er życzę
PS
serdeczne życzenia imieninowe Aniu :)
Witamy! Powodzenia życzę z zakupem! :-)
Dziekuję za życzenia. Zakup się powiódł.
7er które aktualnie jest juz nasze, gościło już na tym forum, taka niespodzianka.
Wita i ja...:joyous:
Ps. No to pokaż nam tą 7er, którą pewnie niektórzy już znają...:orange:
No ba...widziałem ją w dziale "sprzedam" i wyglądała na zadbany egzemplarz, więc życzę radości z jazdy 7er....:smile:
To ja zapraszam na ogladanie wspólne do Ogrodzieńca
Daleko nie masz :)
Gratki zakupu :)
Na oglądanie to trzeba się umówić jak wszystko będzie zrobione :thumb:
Cieszę się wszystko sie podoba! Mam nadzieję że bedziecie ją szanowali tak samo jak ja szanowałem ją. Pewnie bedzie czas że przyjade do was ją zobaczyć. Pozdrawiam
Jak umowy nie przyjmą w wydziale komunikacji będzie czas :P
Dzieje się tu coś ?
Wtedy co napisałeś mi, że ją sprzedałeś dzień wcześniej - widziałem ją w nocy na BP na Nakielskiej. Musiała już być z nowymi właścicielami wtedy ;)
Kto kupuje samochód po ciemku? :D
Witam i gratuluję zakupu. Czekam na galerię ;) Pozdrawiam i bezawaryjności ;)
Jak na razie chłodnica prosi się o zrobienie, amortyzatory przednie do wymiany. Lampy proszą o zmianę soczewek przy długich. Fotel kierowcy błaga o tapicera.