-
Czy wart kupić to e38 ?
Witam miłośników i znawców e38 !!!
Proszę o opinie o tym egzemplarzu:
http://allegro.pl/bmw-728i-egzemplar...391918278.html
Od 9 lat jestem szczęśliwym użytkownikiem e38 ale w domu jest dwóch kierowców i myślę, że
dwie '7' razem czuły by się raźniej:RpS_biggrin::RpS_biggrin:
Może ktoś z Was już widział ten samochód albo coś o nim wie ?
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
-
Chwila... Nie jest to e38 od tego handlarza, który kupuje e38-ki za 2tys. euro i sprzedaje za 20-30 tys PLN ? Bo ten podjazd skądś kojarzę. Był gdzieś temat na forum ze zdjęciami jak ktoś kupił od niego e38 740 za prawie 30 tys. i się okazało, że była złożona z chyba trzech samochodów... Nie mam pewności, że to on ( nie potrafię znaleźć tego tematu na forum ) jednak ten podjazd i zdjęcia są bliźniaczo podobne do "projektów" tamtego handlarza. Gdyby ktoś mógł niech wklei link do tamtego tematu, było sporo wypowiedzi.
edit: Jeżeli się mylę to poprawcie mnie.
-
tak samo coś kojarzę tymbardziej bo tle zdjęć, wypicowana wycackana a jak jest naprawde to nikt nie wie
-
Mapa mi znajduje jakieś Marcinowice w dolnośląskim, a tamten handlarzyna jest z Nowego Dworu Gdańskiego. Co do auta, to nie ma na kielichu nalepki z nazwą lakieru - chyba że polifty gdzie indziej ją miały, nie wiem.
-
W mojej poliwcie numer koloru był wybity na tabliczce znamionowej od wewnętrznej strony prawego błotnika. Obok kielicha.
-
Czy warto nikt nie odpowie a jak już to subiektywnie. 2,8 niezawodny silnik + manual, golas jak moja 728, 2 przyciski na listwie opcji kurtyna+trakcja :) i dodatkowo czego nie mam dwustrefowa klimatyzacja. Zdjęcia są ładne ale nie duże, mankamentów nie widać, auto wygląda na bardzo zadbane, mówię o środku bo na lakierze na fotach nic nie zobaczysz. Niedroga w utrzymaniu i nie ma się co z brakujących wypasów popsuć, zatem jak ktoś liczy złotówki to warto by było to zobaczyć, choć cena wysoka, jednak z drugiej strony może być połową rzeczywistej wartości tego auta. Trzeba jechać i oglądać, koniecznie z dobrym mechanikiem, bo aukcja nie jest przypadkowa, tzn przypadkowy gość nie robi takiej aukcji, tak poukładanej ze zdjęciami na serwerze.
-
-
czarna aukcja, kolorowe, czerwono żółte teksty, to chyba ten lub podobny mu :) ...
-
to jest ten sam koleś ale fama poszło, że handlarz z nowego dworu gdańskiego wali w uja, więc sobie w opisie zmienił na Gdańsk-okolice
-
Dzięki za reakcję i odpowiedzi.
Mam zamiar jechać w poniedziałek obejrzeć to auto.
Jeżeli ktoś z Was mieszka blisko Świdnicy i miał by chęć sprawdzić tą ofertę to będę wdzięczny.
Pozdrawiam.
-
Zawsze miał wpisane Gdańsk- okolice, a poza tym to już dłuższy czas te same 7er goszczą na jego stronie. Być może nie ma amatora na te sztuki bądź cena nie jest adekwatna do stanu.
Ja bym na niego uważał
-
Jeżeli to jest ten sam koleś z Nowy dwór Gdański - Okolice Gdańska a na to wygląda to odradzam. Sam się wkopałem. Nawet do domu nie dojechałem.
Auto autem ale koleś niezły magik. Więc auto masz odpicowane pod foty a realia są już inne.