Witam wszystkich. To moje pierwsze logowanie na formum dlatego chciałem się przywitać.
Miłej jazdy 7er:)
Wersja do druku
Witam wszystkich. To moje pierwsze logowanie na formum dlatego chciałem się przywitać.
Miłej jazdy 7er:)
Może coś więcej ?? Auto posiadasz jakieś ??
Krótszego przywitania chyba nie było ;D
Może kolega się troszku rozpisze?
Witam Serdecznie! ;)
Witka :)
Witam, ale kogo to nie wiem, napisz coś więcej jak masz na imię chociaż :P
Witam :)
Napisz choć jedno, dwa zdania czemu się zalogowałeś na to forum.
Chcąc naprawić błąd z przywitania napisze kilka zdań.Cytat:
Zamieszczone przez wojtekd
Nazywam się Wiktor, jeżdzę od półtora roku E38 740iA 1995r. Na forum trafiłem przypadkiem. Nwet nie wiedziałem że jest forum siódemki ale bardzo się ucieszyłem jak odkryłem że jest aż tylu pasjonatów tego samochodu. Będę miał chwilę czasu to wrzucę chociaz jakieś zdjęcie mojego auta.
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że mi wybaczycie pierwszy, skromny występ na forum.
Wiktor.
W takim razie witam serdecznie raz jeszcze i od razu zapraszam na warszawski spocik przedsylwestrowy.Cytat:
Zamieszczone przez wikstorm
Witeczka :)
Przeprosiny przyjete WITAMY ;D
strzaleczka czekamy na fotki !!!
cześć Wiktor :) wrzuć jakieś fotki :D
Piąteczka Wiktor :D Napisz coś o swojej 7 !
Załączę fotki tylko muszę je najpierw zrobić. Ciągle tak się składa że jak już mam chwilę czasu to jest ciemno i ze zdjęć nici:) Poza tym co tu pokazywać. Zwykła fabryczna E38.
A nasze to niezwykłe sa ... ?? ;)Cytat:
Zamieszczone przez wikstorm
Rób foty :D
Jak patrzę na zdjęcia w galerii to niektóre 7 się wyróżniają. Moja jest z 1995r. 3982cm3. kolor oxford grun. Wersja indywidual z zieloną skórą pod kolor nadwozia. Moja przygoda z 7 zaczęła sie niefartownie ponieważ niedługo po kupnie zatarłem silnik przez własną głupotę i musiałem wymienić. Na szczęście od ponad roku tylko biezące sprawy. W chwili obecnej muszę dać do obszycia kierownicę bo mi sie przetarła i wygląda jak by ją szczury wygryzły.
Doprowadza mnie to do szału ale oczywiście brak czasu nie pozwala na demontaż.
Tak przy okazji może macie kogoś sprawdzonego kto obszywa kierownice?