Jak dobrze pamiętam jakieś półroku temu była do kupienia za 3500pln
http://otomoto.pl/bmw-730-na-polskic...C33684796.html
Wersja do druku
Jak dobrze pamiętam jakieś półroku temu była do kupienia za 3500pln
http://otomoto.pl/bmw-730-na-polskic...C33684796.html
Ale za to masz gwarancję 36 miesięcy czyli można się spodziewać że albo auto w dobrym stanie, albo coś przy nim robili.
3 lata gwarancji...takich rzeczy to nawet era nie wymyśliła.
Gdzie widzicie, że to auto ma gwarancję 36 miesięcy? To z opisu nie wynika, tylko template komisu tam widzę, który nie odnosi się konkretnie do tego auta.
pytanie co obejmuje gwarancja remont kapitalny silnika pewnie i nic więcej przeciez heble zawias itp to normalnie zużywające się rzeczy...... czyli wsadzisz w auto 10k a potem usłyszysz, że to przeciez opony amortyzatory heble a to się zużywa a nie psuje
3-miesięczną gwarancją VIP GWARANT, która obejmuje:
- wszystkie usterki techniczne ZWIAZANE Z GWARANCJA PO NABYCIU POJAZDU
- jednostkę napędową - silnik,
- koła dwumasowe zamachowe
- skrzynię biegów manualną
- skrzynię biegów automatyczną,
- przednie i tylne zawieszenie - amortyzatory, sprężyny itp.
- mechanizmy różnicowe,
- paski rozrządu,
- wały pędne,
- obudowy - skrzyni biegów, silników, mostów, miski olejowej itd.
- diagnostykę komputerową,
- naprawa i wszystkie części w okresie gwarancji usuwane będą bezpłatnie.
Jak była do kupienia pół roku temu za 3500 zł trzeba było kupić.
czy tablica nie jest malowana litery jak pomalowane markerem jakieś dziwne
jedno zdjęcie takie lipne
Wybrzydzacie że drogo a za dwa czy trzy lata za tyle to będą niejeżdżące zarośnięte krzakami chodziły :)
Blacha z przodu widać że po jakimś incydencie. Co do ceny faktycznie była niższa. Jak dzwoniłem do gościa w Pleszewie to już była sprzedana.
Po 1 tam pisze że gwarancji komis udziela DO 36 miesięcy
I może się okazac ze te 36 miesięcy to na nową F01 dają, a na to e32 to mogą co najwyżej dać 2 tygodnie na rozruch - trzeba się konkretnie zapytac co i jak :)
Auto takie sobie, na mnie szału żadnego nie zrobiło
I po raz kolejny ten mit "czarnych blach" który tak naprawde NIC nie daje, poza tym że auto od X lat jest zarejestrowane w tym samym województwie i u tego samego właściciela
Po 2 niby tapicerka bez przetarć i uszkodzeń a nawet 1 marnego zdjęci środka nei ma - dla mnie nieporozumienie
Jak ktos pojedzie oglądać niech potem napisze co i jak bo jak dla mnie to bedzie niezła mina :)
Widziałem ją dziś przejazdem. Stoi w komisie, zaraz przy bramie, idealnie wyeksponowana. Blachy o ile pamiętam ma KPC lub KPF. Zza płota wygląda niegłupio, jedyne co od razu rzuca się w oczy, to poklejone srebrną taśmą klejącą (tą z włóknami) listwy lewych tylnych drzwi (widoczne na foto). Co więcej w trawie piszczy nie wiem.