Czy wiecie może , czy chrom na przed. zderzaku występował tylko w wersja "L" ?
Wersja do druku
Czy wiecie może , czy chrom na przed. zderzaku występował tylko w wersja "L" ?
Wydaje mi się że nie. Konfigurator na stronie BMW jest już zrobiony pod F01, więc nie da się tego niestety sprawdzić, ale patrząc po allegro to dość sporo E65 ma chrom na zderzaku, zwłaszcza te po lifcie. Dla longów zarezerwowana była na pewno ta listwa biegnąca od słupka A przez dach, ale to już omawialiśmy kiedyś :)
a wczoraj u mnie sprawdziles?
Bezi sprawdziłem ... Ty tej listwy nie masz chromowanej.
A dokładnie chodzi o tą listwę :
http://photos03.otomoto.pl/photos/or...C6410898_1.jpg
Jeżeli ktoś znajdzie tą listwę w wersji "normal" proszę o posta :)
a taka listwa...no nie mam...ale jakos taka mi sie nie podoba...co innego ta wzdluz autka :P
ta w zdłuz auta jesty tylko w wersjach "L"
Ktoś tu na poważnie planuje zakup E65 :DCytat:
Zamieszczone przez olejus
jeszcze nie kupuje :) człowiek troszkę nauczył się pokory ... i mając E38 można na spokojnie szukać okazyjnej mega sztuki
ponowym roku ceny poleca jeszcze bardziej :P ;D ,napewno jak masz czas to jakas ladna sztuke wylapiesz :cool: ....jakby co to dzwon
Oj mozna można.. ;)Cytat:
Zamieszczone przez olejus
Sądząc po zmianach w dziale z e32 na e38, to relatywnie będzie w e38--->e65 ....
;D Sam się "tylko " rozglądam .... :evil:
tutaj masz taka listwe...
http://moto.allegro.pl/item494655501...65_grubas.html
widzę , że Bezi się zainteresował ... :D
hmmm....moze male modyfikacje hihi :hah:
i dalej nie wiem czy chromowana listwa na zderzaku była tylko w longach???
bo tu:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11025911
mamy 760i czyli wersja krótka a ma te listwy
więc albo przeróbka albo 760 miały je seryjnie??
i albo ja mam złudzenia albo on ma jakąś włochatą ;D podsufitke
Z tylu tez jest chrom?
Podsufitka wyglada OK, gorzej z fotelem kierowcy... w 20 letnim e32 zdarzają sie w lepszym stanie...
I ta klamerka od pasa po stronie kierowcy?
no jest - przecież widaćCytat:
Zamieszczone przez sz4l0ny
podejrzewam że to zaślepka by pasów nie musiał zapinać a auto by nie piszczało że ma niezapięte pasyCytat:
Zamieszczone przez sz4l0ny
A zaślepka to na pewno żeby auto nie wydawało z siebie głosów że się ktoś nie zapiął.
Ale żeś Adasio temat odgrzebał... Podsufitka pewnie jakaś alcantara czy cuś takiego. Wygląda kusząco :D
A co do listew, to na 100% pamiętam, że jak bawiłem się konfiguratorem za czasów sprzedaży E65/66 to przy E66 było zaznaczone że standardowo listwa dachowa jest chromowana, a na życzenie może być w kolorze nadwozia (dopłata 0zł). Nie było nic na temat listew zderzakowych ani żadnych innych, więc chyba było po prostu do wyboru zderzaki i ramki wokół okien shadow albo chrome i long nie ma tu nic do rzeczy. Chyba... tzn tak mi się wydaje.
a ja właśnie mam inne zdanieCytat:
Zamieszczone przez Jey
wg mnie listwy chromowane na zderzakach i te dachowe w chromie miały tylko wersje long i sądząc po załaczonym linku 760
dlaczego??
bo żadna krótka wersja takich nie posiada (mowa oczywiście o oryginale) a nie po przeróbkach - przynajmniej ja takiej nie widziałem - stąd moje zapytanie
Nie no przepatrzyłem teraz allegro i jest masę krótkich z chromami na zderzakach Nie sądzę aby były przerabiane. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7541431
Jednego jestem w 100% pewien. W konfiguratorze dla longa była mowa tylko o listwach dachowych.
Mogło być tak:
E65 seryjnie miało chromowane tylko ramki wokół szyb, zderzaki w chromie były opcją, tak samo jak pełen shadow
E66 zderzaki i ramki na szyby chrom (bo seryjnie dawali listwę dachową w chromie), tak żeby się to ładnie komponowało, że long to dużo chromu itd, chyba że ktoś sobie zażyczył mieć longa shadow
E65 sprzed i po lifcie to dwa rozne tematy jesli o chrom idzie.
I tak przed liftem:
- listwy dachowe miały longi chromowane standardowo, ale mozna bylo wziac sobie w kolorze nadwozia,
- listwy na zderzakach mialy tylko longi i V12 w dowolnej konfiguracji,
- grill gruby mial tylko V12, ja u siebie taki zalozylem, duzo lepszy niz standard ale zachodu mialem sporo, wydatek calosciowo był ogromny, a nerwy po robicie naszych "specjalistow" zszargane ;)
Musicie pamietac, ze byla jeszcze wersja shadow line, gdzie niezaleznie czy to był long czy zwykla wersja, listwy na zderzaku i na dachu (przy oknach to jasne) byly czarne.
E65 po lifcie miało już listwy chromowane standardowo na zderzakach.
Jeśli chodzi o listwy chromowane to jak Zodiac wspomniał w wer. przed liftem tylko long, można dostać takie kpl. na przedni zderzak ok. 800 zł na tył również w tej samej cenie.
Towar do lakierowania, dostępny w przeciągu 2 dni w ASO.
Być może się skuszę, samochód nabierze nieco innego charakteru, niestety prawdopodobnie nieco mniej sportowego, ale lubię chromiki i co zrobić...;)
A wg. Was jakie lepsze z chromem czy bez?
Weźmy pod uwagę nietypowo -wersje krótką samochodu.
ceny za chrom jak i za tysiąc innych pierdół powalają ;(Cytat:
Jeśli chodzi o listwy chromowane to jak Zodiac wspomniał w wer. przed liftem tylko long, można dostać takie kpl. na przedni zderzak ok. 800 zł na tył również w tej samej cenie.
Towar do lakierowania, dostępny w przeciągu 2 dni w ASO.
Być może się skuszę, samochód nabierze nieco innego charakteru, niestety prawdopodobnie nieco mniej sportowego, ale lubię chromiki i co zrobić...;)
A wg. Was jakie lepsze z chromem czy bez?
Weźmy pod uwagę nietypowo -wersje krótką samochodu.
bez chromu jak dla mnie jest bez smaku te listewki na dachu i na zderzakach nadają autku charakteru
mnie osobiście e65/66 bez chromu wogóle sie nie podoba