Witam to moj Long w trakcie modernizacji naglosnienia http://www.pro-audio.pl/index.php?s=3;159 wiecej zdjec wkleje pod koniec tygodnia ;)
Wersja do druku
Witam to moj Long w trakcie modernizacji naglosnienia http://www.pro-audio.pl/index.php?s=3;159 wiecej zdjec wkleje pod koniec tygodnia ;)
ło matko jaki długi ... haha mega ... wpadnij na zlocik 18 sierpnia ... muszę to zobaczyć na własne oczy
tak na marginesie to witam :hah:
No czekamy na pierwsze foty L7.Witam.
Witam
prosimy o więcej zdjęć L7
ello
kolejna niezła perełka..
pzdr
Witamy!
Mam nadzieje że to nie kolejny "ślepak"
Więcej fotek i info.
ładna bestia... z jaki silniczek tam jest?
Witam,witam.Beta,sonka i absolut-to lubie...
Silnik 5,4 V12 rok produkcji 99 jezeli beda jeszcze jakies pytania to chetnie odpowiem ;) Z tego co wiem to jedyna sztuka w kraju przynajmiej jedyna oficjalnie sprzedana przez polskiego dealera BMW.Postaram sie pojawic na zlocie chociaz na chwilke. Pozdrawiam ;)
nie no nie chcę nic mówić ale fotkę muszę mieć przy L7
Spoko damy rade :D mam nadzieje ze odbiore ja do weekendu z serwisu :roll:
To ja w takim razie chce W L7 zdjęcia :DCytat:
Zamieszczone przez olejus
To ja chetnie przejade sie jako pasazer w L7 :D :D :D
Witam! Jak to miło że z Tychów:) :D :D
Witam,
niezle niezle ! Jestem pod ciezkim wrazeniem :D
no ogladajac fotki to masakra ... jestem w szoku i pod ogromnym wrażeniem .... z czasem jak troszke wypłat odłoze to zasypię cie pytaniami co i jak tam siedzi
a już myślałem ,ze mi się pomysły pokończą na to co mogę wepchnąć do środka :)
ale za auto to respect i to ogromny
pozdrawiam
Trzeba było ja widzieć na żywo na zlocie :D bajkaCytat:
Zamieszczone przez Neuf
BMW L7 ... Widzialem i podziwialem szkoda ze tak krotko !
Zdjecia napewno ktos z nas ma to powrzuca sie :)
Fotek troszkę będzie ;)
W to nie watpie hahah ty tajniaku jeden :D :D :DCytat:
Zamieszczone przez Anatol
poprostu szok --- L7 zrobił największe wrażenie na zlocie szkoda że nie dojechał do Kocierza.
Witam ;) Milo bylo poznac Forumowiczow, sorki ze tak krotko i ze nie dotarlem do Kocierza, nastepnym razem sie poprawie ;) Jak macie jakies fotki to wrzuccie gdzies, chetnie bym poogladal :D
fotki będą za 2 dni czekamy aż wszyscy wrzucą na serwer !! tyle że Twoja tam na co drugim jest :D
Załuje ze nie było mi dane zobaczyc L7 live..
pzdr
Napewno jeszcze bedzie niejedna okazja zeby oblookac live L-a ;)
racja, ja widziałem w sobotę pod Pasażem Europejskim na Budowlanych. Mam nadzieje że kiedyś mi też będzie pisane przyjrzeć się jej wnętrzu :roll:
JEZUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Spoko:) tylko gratulować... :)
Witam, popraw link bo nie działa.. albo wrzuć nowe foty bo chce zobaczyć to cudo ;)
no popraw ten link bo też bym rzucił okiem na te L7.
Obudziliście się - po 2 latach :evil: :evil:
Nawet niedźwiedzie śpią krócej ;)
Swoją drogą to link nie działa :/
To L7 zmienilo jakis czas temu wlasciciela ktory nie jest u nas zarejestrowany .... a szkoda.