koledzy mamy z³oto siedzê i wznoszê toast za sukces Kamila Stocha kto siê POD£¡CZA :becky:
Wersja do druku
koledzy mamy z³oto siedzê i wznoszê toast za sukces Kamila Stocha kto siê POD£¡CZA :becky:
No my juz jeste¶my umówieni kruger hahaha
Kamil jest wielki to zdrówko za ten medeal
szachownica na kasku królowa³a na Rosyjskim niebie :D GRATULOWAÆ Kamil
Wiêcej takich sportowców jak Stoch! :] Extra ¿e mamy z³oto !
Jednak szachownica polskiego lotnictwa przynios³a szcze¶cie :]
Szacun!
Teraz trzeba kupiæ te naklejki na furacza ;)
Bêdzie drugie z³oto? :)
Kruger przy Tobie chyba padnê z powodu Soczi :pout:
Potwierdza siê ¿e Górale to twarde ch³opaki!! brawo!
Kamil kontynuuje dzie³o Adama.
Dla mnie bohaterem tych igrzysk jest BRÓDKA :nod:
po 1 nie mamy JEDNEGO podkre¶lam JEDNEGO nawet ch... toru do treningu a kole¶ wygra³ z takimi tuzami jak Holandia, wiêc jak dla mnie to MISTRZOSTWO ¦WIATA i okolic
po 2 kole¶ z zawodu jest ... stra¿akiem i pracuje zawodowo :)
po 3 nie sztuka mieæ szanse medalowe i ich nie wykorzystaæ ale nie mieæ szans praktycznie ¿adnych i zdobyæ mistrzostwo
Co do Kamila - dal rade w konkursie indywidualnym na ma³ej i du¿ej skoczni ale da³ d... w zespo³owym,
Co jednak nie zmienia faktu ¿e 2 Z£OTA ma a Ma³ysz przez parê igrzysk z³ota nie zdoby³ :)
natomiast pamiêtajmy ile lat wcze¶niej zacz±³ Ma³ysz z Tajnerem i spó³ka promowaæ ten sport czego w przypadku takiego Bródki nikt nie robi od ... zawsze :)
O tym b³a¼nie i pijoku ¯yle nie wspomnê, bo Kruczek powinien go tam zostawiæ by piecht± wraca³ do domu za postawê i zaanga¿owanie, i zgadzam siê z Fortun± ¿e powinien zamiast tego palanta jechaæ Murañka, bo i m³odszy i bardziej perspektywiczny ni¿ ten Celebryta za 5 z³, bo sportowcem jak dla mnie on nie jest
Nale¿y pamiêtaæ tez o Justynie która ze z³aman± stopa wygra³a bieg i zdoby³a z³oto - to jest dla mnie zaanga¿owanie i si³a woli i chart ducha jak by polska reprezentacja w pi³ke kopana mia³a o po³owê mniejsze jaja ni¿ Kowalczyk dzi¶ byliby¶my nie na 70 miejscu ale na 10 pewnie i nie cieszyliby¶my siê jak debile ¿e mamy w grupie na 2016 Gibraltar i Szkocje bo jak by sie ch³opaki ze ¦lesina z dru¿yny spiêli to by tez nie zb³a¼nili siê i mo¿e i wygrali :)
Tak ¿e zakoñczon± w Soczi olimpiadê uwa¿am za udana natomiast czas wg mnie niektórych ludzi zdecydowanie przemin±³ :)