wkońcu udało mi sie kupić wymazone bmw 7 , wybór padł na mocny motor 5.4 l :excitement:
Wersja do druku
wkońcu udało mi sie kupić wymazone bmw 7 , wybór padł na mocny motor 5.4 l :excitement:
W I T A M :israel:
no to wstawiaj zdjęcia 750
wstawie wstawie , tylko musze kurcze ogarnąć jakiś aparat ;-)
rób na tle zimowym jak masz :) będzie do kalendarza za rok jak znalazł :)
narazie mam tylko takie, z aukcji jeszcze . jak wam sie podoba ? maskę musze pomalować w najbliższym czasie tylko. poza tym wszystko super , i full opcja jest , wszystko co było dostepne ;-) wiec komforcik jest
http://images61.fotosik.pl/592/6026e58013d6bf52med.jpg
Witaj, 750 kawał Buni :-). Pzdr.
no witam ladna a powiedz mi bmw 750 , nie grzeje sie ona ? bo ona miala problemy z uszczelka pod glowica
no właśnie grzeje sie ale to tylko waż do wymiany bo uszkodził sie przy małym pożarze pod maska, ale poza tym to śmiga aż miło
oby tak bylo bo jakos latem moglem sie wlasnie zamienic za e32 lub poprostu kupic ja wiec temu wiem , ale mozliwe ze od tamtego czasu moglo to zostac usuniete , wiec zycze bez awaryjnosci :)
Witaj na forum :)
A co z tym wężem, ze powoduje grzanie?
Daj pozostałe fotki z aukcji.
witaj ! od czego ten pożar był pod maska ?
Witaj:) Życze doprowadzenia jej do stanu "super+",a przy tym tu szukaj konsultacji w sprawach jej(750i) dotyczących;)
waż został nadpalony i jest czesciowo zagiety i temu gotuje wode . a pożar był spowodowany zwarciem w przetwornicy hid i temu pare zeczy jest spalonych pod maska i maska była zmieniana
Ostro. Czyli zapaliła się przetwornica czy żarnik też?
nie wiem bo taką już kupiłem , czesciowo już ja naprawili tylko tego weża musze zmienić bo nie chce głowic uszkodzić
Witam. Chińskie przetwornice są do kitu... Ja w poprzedniej e38 miałem jakieś chinole to zmieniałem co jakiś czas ( miałem kilka w zapasie w schowku ;) ;) . Dobrze że mi zwarcia nie zrobiły...
zmien ten waz koszt bedzie niewielki , a lepszy waz niz potem zmieniac uszczelke itd...
teraz wogóle nie ma ksenonów i bardzo dobrze , przynajmniej bezpieczniej sie czuje
Z xenonami to jest tak, że albo się ma fabryczne albo nie i nie ma co kombinować z przetwornicami HID.
a były fabryczne w tych modelach ??
jednak nie mam full wersji ;-( fuck
byly , ja mam w vin sprawdz czy u ciebie byly czy ktos dolozyl
pojecie FULL WERSJA wedlug mnie moze ktos sie nie zgodzic ze mna ale w BMW NIGDY NIE MA FULL , BO SA robione pod wybrane czesci i nigdy nie bedzie full tak jak to pisza sprzedajac auto mam "FULL WERSJE"
Witam. Jestem bardzo ciekaw tych aktualnych fotek, bo z tego co wiem to akurat to auto stoi u mnie w garażu - no chyba że w autach też są sobowtóry, ale zdjęcie z ogłoszenia się zgadza. Wyprodukowali dwa takie same z białą maską i motorem 5.4? hmmm ciekawe. pozdrawiam
O o zaczyna robić się ciekawie......
Tylko mi nie mówcie że NORBI atakuje ;) w sumie on miał ciągotki do 750 -tek ;)
Menagerek prawa autorskie do zdjęć musisz zgłosić ;)
Ja to jak już miałbym takie numery robić to napisałbym o F02 albo jakie lambo a nie e38
W zależności jaki jest cel działania... bmw750
Jaki kraj tacy terroryści :eyebrows: :peace:
A jeśli zdjęcia nie są kolegi bmw750 a powiedział że to jego autko to albo :
1 jest to jego auto i "był łaskaw zapomnieć" że jest u kolegi w naprawie
2 jest to ewidentny FAKE i powinien być nagrodzony :ban:
poczekajmy może na kolegę bmw750 i na jego wersje bo oceniać i oczerniać najłatwiej
Czad - też jestem ciekaw o co tutaj chodzi. Ale akcja ciekawa :)
:) Gute gute
ah sooo;))
Jak to mówią auf Wiedersehen :)
O co tak właściwie chodziło w tym wątku, bo nie rozumiem? :)
Coś mi tu zalatuje tematem kondona z którym Kubosh się męczył......i nie chcę tu nikogo obrażać oprócz kondona z którym męczył się Kubosh.....
Dostałem PW. To chyba wszystko wyjaśnia:
Koleś zgarnia bana, a temat pozostawię jeszcze na 1 dzień. Informacyjnie.Cytat:
Zamieszczone przez bmw750