Widzieliście koledzy taki sprzęt ?
http://otomoto.pl/bmw-740-full-opcja-shadowline-286km-C31862321.html[/URL]
Prawie jak tucziego :flame:
Wersja do druku
Widzieliście koledzy taki sprzęt ?
http://otomoto.pl/bmw-740-full-opcja-shadowline-286km-C31862321.html[/URL]
Prawie jak tucziego :flame:
http://otomoto.pl/bmw-740-full-opcja...C31862321.html
Żeby nie zakładać nowego tematu. Czy jest w stanie ktoś z Radomia obejrzeć to auto ? Głownie chodzi o stan blacharki i silnika..
Edit : Dla mnie nie podoba się zdjęcie tyłu auta, lewa strona jest bardziej ciasna od prawej chyba że zdjęcie po prostu tak wyszło.. :/ Jako że Szwajcar mogło coś tam być, ale wróżyć ze zdjęć można... Trzeba ogarnąć na żywca
Pozdro
Zdjęcia przerabiane cyfrowo ?
Nie wszystko ładne co ładnie wygląda ale na foto no to jest malina i felgi z M5 odrazu widać dobrze to wygląda skóra też wygląda zdrowo
Fakt autko prezentuje się wspaniale,natomiast cena jak za e38 z początku produkcji
Ale jak na moje oko to kierownik styrany ostro
Baza fajna do germana - trochę na dół, lepsze koło i można na syndykacie poszaleć :)
Drifcik przed sesją wjechał ;) Na fotach ładna, szkoda, że nie Long :P
Moja pierwsza myśl fotoshop hehe a dodatkowy akumulator??? hmm pewnie było webasto a został tylko akumulator w bagażiku, chyba że mylę się to mnie naprostujcie jeżeli ktoś się zetknął z czymś takim...
A to sorry zwracam honor :)
Panowie to moje BMW, prosze smialo o wszystko pytac :)
[QUOTE=tuczi77;413293]Widać, że mojej nigdy nie widziałeś na żywo. Obecnie bardzo daleko jej do doskonałości. Baaaaardzo.
A ze zdjęć wyglądała piknie !:wink:
Jaki jest stan lakieru - wgnioty, rysy, rdza ?
Czy pokrywasz koszty przy ewentualnych problemach z policja w trakcie jazdy do domu ?
Masz PW.
Szczery chłopak...
Moja jest w lachsilber a Irka jest granitsilber . Jeśli nikt jej nie obmaca do piątku to chętnie to zrobię i zdam relację.
Piękne autko ;). Jak miał bym tyle wolnych środków to warto było by ją oblookać ;)
I co?
Był ktoś popatrzeć na te e32?
Jutro mogę to zrobić bo będę w radomiu.
Edit
Jutro jedynie można auto zobaczyć do godz 10 rano. Ja będę ok 15 więc nici z tego...
Daj znać jak coś
16 tyś za takiego zdyba, ludzie co Wy .... Kierownice to chyba papierem sciernym matował... Siedzenia malowane, zdjęcia obrobione. Zwyczajne e32 na dość fajnej feldze i tyle w temacie.
Dlatego zapytałem że skoro jest u nas i jest "jednym z nas" to może okaże uczciwość i napisz co i jak
poczekajmy na odpowiedz właściciela
brak odpowiedzi to tez jakaś odpowiedz
PS
nie każdy handlarz to zły człowiek
nie każdy co ma BMW to dresiarz
nie popadajmy w myślenie stereotypowe
Każdy handlarz to cwaniak i nie ma wyjątków....
Czyżby uraziłem kogoś kto jeździ E32?
Nie nie kupuje aut w salonie bo nie chce od razu po zakupie tracić 50% wartości. Ale zawsze kupuje od prywatnego najlepiej pierwszego właściciela. A handlarz zawsze musi kupić sporo taniej , by na tym zarobić. A jak wiadomo za darmo sprawnych samochodów nie dają...
Zakup farbki do swojego kompa w innym kolorku niż czerwony !!
masz chyba jakis uraz do "handlarzy" ja sie za takiego osobiscie nie uwazam, nie kupuje zlomu z zachodu i nie wciskam go ludziom jako igly ktorymi jezdzil dziadek z 1924r do kosciola, tylko od czasu do czasu skocze na szwjacarie jak znajde ciekawe auto i je przyprowadze, takie hobby raczej, jezeli taki masz uraz jedz sam, kup, bedziesz szczesliwy.
cena wysoka?? oczywiscie, moze i wysoka jak na nasze krajowe warunki, ale znam wartosc auta, i jak ktos szuka takiego modelu to kupi, a jak ktos jest niezdecydowany i sam nie wie czego chce, to niech kupuje w tej cenie e38. Rowno rok temu wystawilem 730i tez byla najdrozsza na allegro, i tez dyskusje tu na forum byly prowadzone, prowadzone przez ludzi ktorzy nie widzieli nawet auta, a przyjechal ktos kto szukal takiej sztuki i kupil. Cena za BMW jak najbardziej do negocjacji, dla zdecydowanej osoby.
Co do sprowadzania aut, sciagam wlasnie takie starsze modele, BMW ,AUDI ,MERCEDES, i widze ze na tym forum, albo jest duzo osob ktorzy nacieli sie na nieuczciwych "handlarzy" albo takich ktorzy szukaja auta ktore ma 21lat ale w stanie jak z salonu. Na forum audi nie ma takich dyskusji, i wrozenia ze zdjec, 6-8 sztuk audi jezdzi u ludzi z forum, a kolejni tylko pytaja kiedy moglbym im sprowadzic jakies auto, wiec chyba opinie akurat tam mam wyrobiona :)
sprawa oczywista jest ze handlarz zarabia, w koncu to jego praca, prawda? uwazasz ze handlarze jada kupuja auto i zrobia Ci poprostu prezent sprzedajac auto po kosztach ??
juz prostuje, nie szukam frajera, tylko kogos kto szuka wlasnie takiego BMW . i mowie to co jest faktycznie z autem, ale skoro Ty wiesz ze powiem to co chce uslyszec to gratuluje , jestes pewnie jakims prorokiem :)
konczac zbedne dyskusje, napisze ze sa na allegro, otomoto e32 w cenie 6-9 tys, skoro moja ma cene z kosmosu, to niech sobie ma, moja sprawa, i osoby chetnej do zakupu :)
Edytuj posty !!!!
@ zietek
odparłeś ataki hejterów, a teraz prosimy o szczegóły, co jest do zrobienia na już, co na zaś, a co w ogóle nie wymaga inwestycji???
Aby temat był ostatecznie wyjaśniony od przysłowiowego Ado Z
do wymiany sa tulejki tylne wahaczy przednich, mam nadzieje ze dobrze to okreslilem, wyszlo na badaniu technicznym na szarpakach ze sa do wymiany, pozostale wahacze jak nowe, nie dziala tylna lewa szyba, albo silniczek, albo cos innego, nie wiem, nie otwiera sie ani z drzwi, ani z guzikow srodkowych, pozatym podstawowa wymiana filtrow i olejow. Plyn w chlodnicy wymieniony na nowy, wraz z pompa wody + paski osprzetu( auto kupilem z uszkodzona pompa ) opony letnie, na jeden gora dwa sezony, to tyle co sam na dzien dzisiejszy wiem o aucie. Dla zainteresowanej osoby, nie widze problemu zeby jechac autem na stacje diagnostyczna, ( wybrana przez kupujacego, zeby ktos nie powiedzial ze pojade z autem do zaprzyjaznionej stacji ) i przejrzec auto z kazdej strony.
A to ze nie odpisuje odrazu na pytania , nie oznacza ze unikam odpowiedzi :) poprostu jest weekend, spedzam czas z rodzina, nie siedze caly czas przed komputerem, ;)
DZIĘKUJE zietek :)
Wystarczy zapytać, a wiele się dowiemy a nie każdego nazywać oszustem i krętaczem
No to rzeczywiście pierdółki do zrobienia. A blacharka rzeczywiście w malinowym stanie?
oczywiscie, wystarczy spytac, i normalnie pogadac, a nie jak niektorzy wroza z fusow ( zdjec ) i kazdego kto sprzedaje auto biora pod jedna kreske z innymi nieuczciwymi handlarzami , a doskonale wiem jakie opinie w PL kraza o handlarzach z Radomia ;)
tak blacharka jest w bdb stanie, co prawda, wychodzila ruda spod listewki z przednich drzwi od kierowcy, ale zostalo to naprawde porzadnie zrobione, wymienione zostaly wszystkie listwy dolne drzwi, na nowe z ASO , przed zalozeniem wszystko zabezpieczone zeby nic z drzwiami sie nie dzialo, mam fotki auta, jak wygladalo po zakupie w szwajcarii, ktore chetnie pokaze zainteresowanemu ktory bedzie auto ogladal.
dlatego reasumujac, cena adekwatna dostanu auta, wyposazenia, rocznika, fakt wysoka, ale jak najbardziej do negocjacji, na miejscu , z osoba ktora naprawde bedzie chciala kupic auto a nie poogladac,
Osobiscie sam zachecam potencjalnych kupcow do spradzenia auta na stacji diagnostycznej, podlaczenie do kompa itp, zeby pozniej nie bylo ze cos sie okazalo nie tak, auto jest w takim stanie jak przedstawilem,
Edytuj posty !!!!
Nie zrozumiałeś mnie, gro sprzedających gdy tylko podchwyci pytanie kupującego od razu wyprzedza jego następne i opowiada "x" różnych rzeczy żeby zamydlić obraz, mniejsza o to.
Powiedz mi tylko jedno: po co obrobiłeś zdjęcia ? Nie uważasz że potencjalny kupujący, który to zobaczy nawet nie będzie chciał czytać opisu bo wyjdzie z założenia, że jak zdjęcia kręcone to auto tym bardziej, a po rozmowie tel choćbyś nie wiem jak tłumaczył i zachwalał dalej będzie uważał Cię za "typowego handlarza" no bo przecież foty kręcone.