Witam w sobotę chciałem się wybrać obejrzeć to auto, może ktoś z Klubowiczów miał okazje oglądać to auto i coś wie na jego temat. Na allegro wisi już około miesiąca.
http://allegro.pl/mega-long-bmw-740i...852328945.html
Wersja do druku
Witam w sobotę chciałem się wybrać obejrzeć to auto, może ktoś z Klubowiczów miał okazje oglądać to auto i coś wie na jego temat. Na allegro wisi już około miesiąca.
http://allegro.pl/mega-long-bmw-740i...852328945.html
Tył auta musiał być dość intensywnie używany:love: bo chyba jakaś panna podnóżki obcasami "zdemolowała" :pound:
Autko ciekawe ale fotki z umazanymi asfaltem czy cholera wie czym podnóżki to sobie mógł darować...
pomyśl ile on musiał za nią dać i ile na niej zarabia jeśli samych opłat których dokonał jest 4 tysiące :)
do mnie to auto nie przemawia....
chyba ma założone xenony w halogenach....bynajmniej tak to na fotkach wygląda ,przebieg może być autentyczny są zbliżenia kierownicy po lewej i prawej stronie jescze widać
fakturę " gęsiej skórki" dlamnie ładna taka orginala, po założeniu większych kól lepiej by się prezentowała..
Fajna, tylko czy na prawdę potrzebny Ci long, bo mnie akurat takie nie przypadają do gustu.Jeśli o mnie chodzi to ja wole być kierowcą niż być pasażerem.
long sie duze lepiej prowadzi...przynajmniej dla mnie, a mialem 3szt krotkiej
Maciej, bierz longa nie pożałujesz :eyebrows:
Hmm...kolejna ładna sztuka w której świeci skarbnik!
Jak auto będzie ok to biorę
longa. Jutro jadę oglądać.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Wiadomo że z pełnym nikt nie sprzeda...natomiast wracając do mojej wypowiedzi, miałem na myśli to że wiele osób jeździ prawie z pustym bakiem, a potem pompa paliwa przez to siada (musi być cały czas chłodzona cieczą). Wiem to z własnego doświadczenia i doświadczenia innych użytkowników e38. Mimo że swoją zalewam LPG to i tak mam zawsze minimum 30 litrów benzyny w baku. Pozdrawiam
Niski stan wpływa nie tylko na pompkę ale również na stan naszego baku....
nie no faktycznie auto mina bo gosc miał rezerwe, ja tak czytam i czytam i normalnie nie wierze co polakowi przeszkadza przy kupnie czy ogledzinach auta.... szok!!! nic innego nie robicie a tylko marudzicie.
Faktycznie może to tak wyglądac ale mi tylko chodziło o to że jak ktoś ma mało paliwa przez cały czas to na 100% nie wpływa to pozytywnie czy to na pompkę czy sam bak ;). A to czy podczas kupna jest coś w baku to mam akurat gdzieś...
Auto kupione.
Jest parę pierdołek do zrobienia ale stan ogólny dobry jestem zadowolony.
Dziękuję Koledzy za pomoc.
Super. Gratulacje zakupu długiejjj wersji ;)
No w każdej e38 z obszyciem drzwi skórą po pewnym przebiegu jest przytarte od użytkowania ....natomist kierownice powinna być ok jesli to auto ma 233kkm sprawdz u siebie czy masz kierownice jeszcze z fakturą czy już bez (pod warunkiem ,że jest to czteroramienna ) w sport jest gładka
Ty już dawno kupiłeś a sztuka ciągle wisi http://allegro.pl/mega-long-bmw-740i...864210716.html (stan na teraz - 8h do końca) :)
Nie skasowali ogłoszenia.
Gratuluje zakupy :) coraz wiecej 7er z Bydgoszczy :)