http://www.youtube.com/watch?v=uL3d3lvdBfo
Film baaardzo ciekawy :highly_amused:
Wersja do druku
http://www.youtube.com/watch?v=uL3d3lvdBfo
Film baaardzo ciekawy :highly_amused:
Dopiero na końcu zauważyłem 7er :D haha
Filmik znany, wrzucałem go osobiście do SB na dobranoc, do pooglądania, bo owszem, jest na co popatrzeć :smokin:
Było tam jakieś 7er?...Cholera,nie zauważyłem...muszę jeszcze raz obejrzeć....EDIT....Oooo...faktycznie...jest :)
Jakie 7er.......;)?????
A ja się zastanawiam skąd się biorą takie tępe dziewczyny.... szok
Przeglądając neta nie ciężko co jakiś czas trafić na coś podobnego więc jest ich sporo...a skąd sie biorą... zewsząd ;)
ADASIO dla mnie żadna szanująca się dziewczyna nie poszła by do tak taniej produkcji , wypinając tyłek przy drodze i to nie oszukujmy się na starej bryce.... W tańcu tez nic ciekawego nie prezentują..
Ale to jest taniec na potrzeby teledysku, czyli co w PL jak laska tańczy to tez jest nieszanująca się tak?
Jak np pracuje jako tancerka to co też kur...??
Poza tym nasze polskie kobiety nie są lepsze, wybaczcie ale jakoś nie przemawaija do mnie wasze argumenty
ADASIO nie będę tłumaczył bo każdy ma swoje jakieś tam przekonania , myślę że Dzuda wie o co mi chodzi...
Gdyby mi tak na maskę wlazły to bym przegonił :)
Panowie : jeden jest strażakiem,kelnerem,złodziejem czy ministrem . Te dziewczyny jak zwał tak zwał ( tańczą ) na potrzeby teledysku jak już ktoś wcześniej pisał. Pracuje w branży TV i wkurza mnie jak ktoś się wypowiada nie znając osoby : Tej czy Tego nie lubię !!! Zawsze to powtarzam : Jak znasz osobę medialną ze szkiełka bądź z plotków itd. To nie masz prawa głosu :)
Są ludzie i ludziska więc nie ma co oceniać panienek :) Nie znam więc się nie odzywam,choreografem też nie jestem wiec milczę . Lecz jako Facet przykuwają wzrok i nie chodzi mi tu o taniec czy oryginalne stroje :)
Ciekawe czy ktoś z Was chciał by aby jedna z nich była waszą zoną ;). Ogólnie tamatu chyba nie warto drążyć bo każdy ma inne zdanie ;).
A mnie się wydaje że to kwestia podejścia i tolerancji
Bo nadal nie rozumiem, co ma taniec w takim teledysku do bycia dobrym człowiekiem,kobieta,matka czy żona?
czy to że taka dziewczyna zatańczyła skreśla ja z tego żeby nie wiem się z nią umówić, spotykać ożenić?
Jak dla mnie absolutnie nie bo powodów dla których zatańczyła może być milion,
a ocenianie kogoś po tym że wziął udział w teledysku, jest tym samym co ocenianie kogoś jako chama i buraka bo jeździ BMW nawet go nie znając - dla mnie kompletna paranoja
A a propos żon, to powiem Ci Jakubie, że reguły nie ma bo znam takich, co brali wielkie dziewice i niedotykalskie a okazywało się że te wielce cnotliwe robiły takie rogi mężusią,że osiedlowe bloki były porysowane porożem :hat:
Tak że reguły nie ma i przepisu na dobra kandydatkę na żonę bo wszystko zalezy od nas samych a myślenie stereotypami i ocenianie bez znajomości osobistej jest co najmniej nie na miejscu
Zgadzam się ale akurat mi się to tak kojarzy ;)
Też mi się wydaje że te dziewczyny nie muszą być od razu ku.....mi i stwierdzanie tego jest nie na miejscu. Może to tancerki i to była ich kolejna zwykła fucha. Przypomnę że Demi Moore w "Stripteasie" czy Salma Hajek też się nieźle gięły w filmach a chyba nie uważacie że to "złe kobiety" :-).
Akurat z mojej strony stwierdzenie 'ku..y' nie padło... Produkcje z Halmą cz Demi to inna bajka ;)
A tam pierdzielicie. Jest buma jest dupeczka bit jest, kolo pali gume. Dobry podklad disco polo i jest mega teledysk. Gibaja sie ukrainki niezle lepiej jak te strazniczki lesne przy krajowkach. Bit podaje kapa miele :-)
7er widać :)