Jak ktoś szuka to myślę ze ładny stan.
http://allegro.pl/735-211-km-klasyk-...823768851.html
a brązowe ciemne skóry coś pięknego :)
Wersja do druku
Jak ktoś szuka to myślę ze ładny stan.
http://allegro.pl/735-211-km-klasyk-...823768851.html
a brązowe ciemne skóry coś pięknego :)
Szkoda, że nie long
bardzo ciekawy egzemplarz , gdyby pojawiła się parę m-cy wcześniej pojechał bym obejrzeć ;) szkoda że nie jest w pełnej skórce i takie tam.....ale ciekawa propozycja w przyzwoitej cenie :)
Bardzo ładne auto, cena śmieszna.
Sam bym ją oblookał jak bym miał bliżej...
Dziwne,że ma niemieckie blachy,skoro nadal jest zarejestrowane w DE nie da się go zarejestrować w Polsce.Auto super.
Te "niemieckie" blachy są patykiem pisane. Brak naklejki przeglądu na tylnej rejestracji. Poza tym znaki nie są wypukłe.
Tablice robione i wykorzystywane na potrzeby przejechania z DE do PL. Naturalnie działają do pierwszej kontroli u niemieckich miśków.
A co z tym rocznikiem 2001?Autko ładne i M30B35 robi robotę...silnik słoń...vramzes...o jaką pełną skórę Ci chodzi...o konsolę i boczki z uchwytami w skórze?Nie ma co się czepiać...takie rzeczy to ekstras...Pozdrawiam.
A z rocznikiem jakaś pomyłka bo przecież w tekście jest napisane " ROK PRODUKCJI 12.05.1991"
Też mi wpadła w oko wygląda bardzo fajnie i wygląda na dobry stan. Taka mniejsza siostra gabarytem i silnikiem 750tki qby ;p
ładna sztuka 'ze zdjęć' w dobrej cenie.
Fajna sztuka! Patrząc tylko na zdjęcia, nie ma się do czego przyczepić, szczególnie w tych pieniądzach :smile:
Ciekawe jakim cudem wyrwał taki rarytas,że turek z komisu go nie uprzedził:),w autohausach takie rarytasy kosztują lekko z 5 tyś euro.
Okazje się zdarzają. Ja swoją e28 wytargałem od dziadka z szopy z przebiegiem 180 tys.
Albo już na starość wzrok nie ten, albo za dużo popiłem - ale to od razu odpada :tongue-new:
Gdzie tam widzisz brązowe skóry ?? Poza tym, jak jest dany kolor skóry w aucie to wszystkie plastiki, deska, boczki, itd są w kolorze skóry - a tutaj ja widzę wszystko w czerni.
Autko ogólnie ładniutkie, jeżeli faktycznie bez rudej to cena okazyjna.
Tequila, zmień monitor albo nie pij. Środek jest brązowy :)
Monitor pierwszej młodości nie jest, z % sam wiesz jak jest ;)
Nie dawało mi to spokoju i zadzwoniłem do właściciela, brąz. Zwracam honor. Dostałem też info, że: mechanicznie jest cacy, a blacharka została zrobiona przed sprzedażą, czyli: doły drzwi,pas tylny, klapa tył, reszta nie wymagała ingerencji. Dokumenty serwisowe gdzieś są ale obecny właściciel sam nie może się o nie doprosić poprzedniego.
VIN dla potomnych:
https://www.parts.bmwgroup.com/webetk/images/minus.gif Dane pojazdu
Art. WartośćNumer podwozia WBAGB41020******* Kod typu GB41 Typ 735I (EUR) Typoszereg E E32 () Seria 7 Rodzaj konstrukcji LIM Układ kierowniczy LL Drzwi 4 Silnik M30 Pojemność skokowa 3.50 Moc 155 Napęd HECK Skrzynia biegów AUT Kolor ISLANDGRUEN METALLIC (273) Tapicerka (0441) Data prod. 1991-03-19
https://www.parts.bmwgroup.com/webetk/images/minus.gif Wyposażenie
Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)S209A SPERRDIFFERENTIAL 25% Blokada dyrefencjału S213A HILL DESCENT CONTROL (HDC) Automatyczna ukł. przeciwpoślizgowy S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu S401A SCHIEBE-HEBEDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny elektryczny S416A SONNENSCHUTZROLLOS Roleta przeciwsłoneczna tylna /boczna S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego S458A SITZVERSTELLUNG ELEKTR.FAHRER/BEIF. Regulacja fotela przedn. elektryczna S464A SKISACK Worek na narty S472A MITTELARMLEHNEN VORN FAHRER/BEIF. Podłokietnik przedni kierowcy/pasażera S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT Regulator zasięgu świateł S528A AUTOMATISCHE UMLUFT CONTROLL (AUC) Autom. kontrola obiegu powietrza S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)S560A LESELEUCHTEN IM FOND Lamki do czytania w tylnym siedzeniu S571A STAERKERE STROMVERSORGUNG PLUS Silniejsze zasilanie prądem S655A BMW BAVARIA C BUSINESS Radio Bavaria C Business S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM System głośników HiFi S690A CASSETTENHALTERUNG Uchwyt kasety L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria
Brązowe na 100%...mam takie same w swojej E32...jak kupowałem to byłem tak napalony na to autko,że nawet nie zauważyłem,że to bardzo ciemny brąz...muszę kupić takie jakie były ori czarne i wymienić...
Jedzie ktoś zobaczyć to auto po świętach???
Nie no widać że to auto jest ładnie nie jakiś zalezieniec, ładne szczeliny i lakier, środek też super, napewno wyjdą przy oględzinach jakieś niewielkie skazy lakieru lub wnętrza ale to tylko szczegół, Za tą cene napewno warto bo to dobra baza do inwestowania :) gdzie nie będzie to jakieś bezcelowe. Jak by to był long to bym pogonił swoje zojdy i nie ciągnął dalej tego szaleństwa ze swoją tylko wymienił na normalną w dobrym stanie.
A wiec prawie 400 km w 2 strony i rozczarowanie - tak w telegraficznym skrócie można opisać moją dzisiejszą wycieczkę :)
"Nie wymaga wkładu finansowego" każdy różnie interpretuje to stwierdzenie dla mnie oznacza to auto w 100% technicznie sprawne które kupujemy robimy pakiet startowy (oleje filtry i inne takie) i jeździmy.
Zaczynając od blachówy to auto zostało podszykowane do sprzedaży i na pierwszy rzut oka (i na fotkach) wygląda ok ale zwrócicie uwagę na dolne krawędzie przednich drzwi, nie ma na nich listew, ponieważ są bardzo skorodowane (oczywiście rdza została pomalowana w kolor:) i wg mnie nie da się tego już uratować, tak samo z klapą bagażnika dolna krawędź skorodowana czyli te 3 elementy mamy już do wymiany. Błotnik lewy jak i prawy też podszpachlowane i pomalowane jedna zima góra dwie i wymiana na 100%
Przed wyjazdem dzwoniłem i pytałem sie czy wszystko działa. Okazało się, że klima się nie załącza, wentylator w kabinie działa tylko na ostatnim biegu a nawiewy po stronie kierowcy dają tylko gorące powietrze nawet po przekręceniu na pozycje w której powinno lecieć zimne
Jeżeli spojrzymy pod auto to okaże się że dyfer jest oblany tak jak i belka pod silnikiem a układ wydechowy przypomina ser szwajcarski
Największe rozczarowanie czeka pod maską, pomijając cieknący układ wspomagania naszym oczom ukaże się napis na kolektorze dolotowym 3.0 (nazwa aukcji została dzisiaj zmieniona, kolega wyżej wstawił rozkodowany vin z którego wynika że powinno być 3.5) Chyba że kolektor z 3.0 pasuje do 3.5 ?? nie wiem.
Słowem podsumowania to e32 nie jest takie ostatnie przy pewnym nakładzie finansowym i sporej liczbie roboczogodzin da sie doprowadzić do jako takiego stanu, ale nie jest warte tej ceny. Wszystko co napisałem powyżej nie ma na celu oczernienia sprzedawcy a jedynie opisanie stanu faktycznego auta, trzeba się liczyć z tym że to co jest napisane w ogłoszeniu i jest mówione przez telefon nie musi zgadzać się ze stanem faktycznym auta, ja to rozumiem, poniosłem koszta związane z wyjazdem, niesmak pozostał i tyle :D
Mam nadzieje że ta która jutro będę oglądał będzie lepsza:)
ps.
Teraz jeszcze mi się przypomniało że auto miało 3 właścicieli w tym jednym była jakaś firma a nie tylko jednego doktora:)
Ciesz się, że tylko niesmak pozostał, u mnie po zrobieniu 400 km w jedna stronę po auto w świetnym stanie nadające się do jazdy obudziła się agresja gdy stan rzeczywisty się minął z opisem.
A jak wygląda wnętrze ?? Skóry ładne ??
Ta skóry ładne ale to marne pocieszenie chyba że chcesz zrobić sobie np. jakieś nowe fotele ala top gear do domu czy cuś. Dawno temu już przestałem się na cokolwiek denerwować i nic mnie już nie ruszy:RpS_thumbsup:
NO to ładnie sprzedawca ściemnił opis tej e32 ,oglądałem zdięcia i wygladała ładnie....ale co na żywo to na żywo ....silnik pewnie wymieniony skoro jest 3.0...lakier poprawiony a za dwa lata wyjdą dziury.....
Żeby tylko za dwa lata
Wiara w okazje u handlarzy prowadzi zawsze w to samo miejsce.
Sto razy bardziej wolałbym takie auto:
http://tablica.pl/oferta/bmw-730i-e3...tml#c8b7dc981e
Jeżdżone i sprawdzone w trasach, serwisowane i ogarnięte to co zużyte, a nie przypudrowane na siłę.
Bez napinki na 3.5, bez udawania że jest czymś czym nie jest, cena podobna.
calkiem ciekawa oferta szalonego. Wnetrze calkiem zacne i manual z gazownia.
3,5 w automacie wiele nie pojdzie do przodu z 3.0 w manualu, skrzynie niestety dosc mocno zamulaja te silniki.
bardzo ładna ta bordowa http://tablica.pl/oferta/bmw-730i-e3...tml#c8b7dc981e
dużo bardziej wolałbym taką same elemety zapłonu ,które są drogie kable i kopułka są wymienione ,a pozatym duzo innych częsci
Żeby nie było ze sciema to na wszystko mogę pokazać faktury :)
Tak jest :)