wydaje sie ze auto z usa...to lepiej czy gorzej?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
Wersja do druku
wydaje sie ze auto z usa...to lepiej czy gorzej?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
W środku jakies papiery czy wycieraczki z logo merca :faint:
Ale ogólnie ładne auto :)
Na bank z USA. Ma małe blendy i nr celne.
Ogólnie ta kolorystyka mi się nie podoba. A co do amerykańców to ja bym się w to nie pchał
a czemu nie? problemy z kompem?
fajne auto, wyposarzenie z tego co widać spoko, ale warto było by poszukać w Polsce, za podobną kasę też napewno idzie coś znależć
Ja bym wolal poszukac w DE, bo do polski raczej te auta stamtad przyjezdzaja, i z tego powodu sa na pewno tansze no i moze jeszcze "niekrecone".Cytat:
Zamieszczone przez Michal_8677
Co do BMW z USA slyszalem juz rozne opinie - niketorzy twierdza ze sa po czesci wykonane z gorszych materialow.
no napewno nie bede szukac w Polsce...
czy wyjasni mi ktos czym sie rozni wersja amerykanska? chodzi mi o problemy w razie klopotow...
oczywiscie w tym wypadku nazwa 1 hand mija sie z celem..to tak jak u nas po sprowadzeniu auta ktos napisze "pierwszy wlasciciel"
auto stoii okolo 50km od mojego domu wiec moge obejrzec dokladniej...i mozna skorzystac z serwisu BMW..
co do wypsau to niezle napchana .... ´zobaczcie ile ma przyciskow na podlokietniku plus tylne fotele elektryczne a jest to chyba krotka wersja...
z USA raczej gorsze nie są, ale temu że kolega nie chce kupować 7 z Polski to się wogule nie dziwie i racje przyznam :) mamy tyle magików że naprawde pożądnie trzeba auta sprawdzać bo u nas już nawet E32 na E65 przerabiają...Cytat:
Zamieszczone przez Sebek
znalazlem ciekawsza....
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...l&pageNumber=3
lub taki... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...g=&tabNumber=2
fajne-tańsza chyba z tyłu pusta ale ta za większy pieniążek sporo lepsza, czasami opłaca się dołożyć troche grosza :DCytat:
Zamieszczone przez 7ka
mowiac szczerze to ten Lang jest drozszy ale rok 2004 i wersja mega i to 745Li... a koszt netto niewiele wiekszy..tzn 6000 ojro...
ale znowu 735i moglbym miec o 19% taniej... wiec ciezko powiedziec... w tej 735i nie podoba mi sie nazwa siedziby... "pol.... " :/ czyzby Polskie korzenie :?
no i jesli wziac za i przeciw to Lang jest Lang...
ale miec okolo 10.000 ojro w kieszeni tez jest to cos...
jesteś uprzedzony do rodaków :P a tak szczerze samochód kupujesz może nie na całe życie, ale żeby nim troche się pocieszyć więc lepiej chyba jak 7 to żeby ten znaczek bez powodu tam nie wisiał ;) wypasioną na przyszłość łatwiej sprzedać...
W tej 3,5 to chyba kierka jest coś nie bardzo ..... Albo mam jakiś opluty monitor .... ;D
Że ze Stanów - to widać również po lampach (i chyba licznik - na ile mogę coś dojrzeć :)).
Co do różnic w elektronice - pamiętam że było coś o tym na Forum, chyba chodziło o współpracę z europejskimi nawigacjami (?).
Ze swojego doświadczenia z innymi autami - przypuszczam że radio może nie łapać tutejszych zakresów, ale nie jestem pewien czy dotyczy to też najnowszych BMW.
A plotka o gorszych materiałach mogła wziąć się stąd - że w amerykańskiej fabryce BMW (Spartanburg, South Carolina) - faktycznie były/są produkowane niektóre modele (3er równolegle do Europy, Z3 i SUV-y X5, X6, X3 tylko tam).
Ponoć E36 znacznie różniły się od tych z Europy - jednak 7er ten temat nie dotyczy, wszystkie pochodzą z Niemiec.
Podsumowując - dla mnie fakt posiadania oryginalnej amerykańskiej wersji byłby atutem... :cool: No ale ja mam małe odchylenie w tą stronę ;D
zmieniając temat jesteś z Ursynowa?Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
no mowie ze ta 735i to jakas Polska-Niemiecka wspolpraca :what:Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
Heheheh no to już się nie dziwie ..... ;D
Celowo nie czytałem postów powyżej i powiem Ci, że to nie jest rewelka! Gwarantuje Ci, że sprowadzenie tego auta to koszt ok 70 kpln a to już nie jest atrakcja! Uwierz mi! ;D
qrde a co w tej kierze jest nie tak???sprawdzilem z moja i mam taka sama?jakies szczegoly?
jakos dziwnie pomarszczona...
Rozmawiałem kiedyś z Adamem i powiedział ,że spotkał się w tych autach z tak kiepskim wykonaniem skóry na kierce ,że po "60 tysiach" była jak po "500-set " ..... :faint:
to fakt...
nawet nowe mercedesy po 100tys wygladaja jakby mialy 500tys..
co do skory to ja wam powiem ze chyba wolalbym kupic auto z welurem... za 8 tys obszyje prawdziwa skora
bez roznicy czy welur czy skora jak i tak chcesz obszywac,a z swelurem za to podejrzewam trudniej znalezc,
z tych 7er to kupilbym tylko fotele ikanapy reszte mam git :what:
Jedyne E66 jakie widzialem w welurze to borowikow. Nie za szczesliwe polaczenie long i welur..
A kierka to rzeczywiscie ma jak z 500 tysi przebiegu :hah:
moj typ to ten Lang... ale koszta :razz:
Ale mówiłeś, że na nowo zakochałeś się w swojej siedem!! ;D
I te jej śliczne fikołki z przodu :/
oczywiscie ze ja kocham pomimo ostatnich problemow ;)
ale zawsze bylyby 2x7er w rodzinie ;)
zreszta minie sporo czasu zanim kupie takie cacko ;)
No powiem Ci, że jak mnie posadziłeś za kółkiem na Cargo to tez stwierdziłem, iż moje fotele to jak w polonezie są! :hah:
:what: ja jak kupilem moje 7er to myslalem ze lamane oparcia to tylko w e65...
potem jak sie dowiedzialem ze sa takie to zawsze wmawialem sobie.." e tam nie sa zle..a nawet lepsze bo szybko je ustawisz oraz sie nie ppsuja.." haha grunt to sobie przetlumaczyc :hah:
Też tak sobie tłumaczę :] ;D Ale pewnie przyjdzie ten czas wymiany jak u Ciebie :PCytat:
Zamieszczone przez 7ka
PANOWIE jako ze moje zapytanie dotyczy e65 nie zakladam nowego tematu
\a pytanie brzmi co sadzicie i moze ktos z tamtych okolic kojarzy maszyne??/
tu macie linka
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6761607
dobra opcja,piekny jest lift!! cena takze kuszaca...
Wszystko jak z obrazka poprostu okazja .... Ciekawe czy coś się za tym kryje .... W końcu to jest polska.....
kurde gadalem z klientem no i ok ale cos mi nie pasuje ten lift bo kto normalny robi lift bez powodu?? :? ale nie wiem na pewno gosc zapewnia ze bez dzwonu jest ale kurcze nie mam mozliwosci sprawdzic chyba ze jadac tam
Evan ,Sebek,Greg.... wymieniać dalej ?? ;)Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
hmmm no moze i racja ale cosik mi nie pasuje moze zna ktosik to cudo??
Trafiają sie takie OKAZJE, ale zazwyczaj nie trwaja dłuzej niz tydzień! Jak dłużej będzie aktywne tzn zadna okazja!Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
ale gdzie Evan a gdzie Bydgoscz...
w ogloszeniu napisane jest gwarancja 2 lata na silnik
ogladam te zdjecia i naprawde jest piekna...kolor skor mi sie nie widzi..ale to zaden problem :D
generalnie piekne auto w morde ... :>
Ja ogólnie nie lubie robionych liftów a cena hmm jak dla mnie żadna okazja, wiec bez przesady ... Ja bym tego dla siebie nie chciał, wiem ze niektórzy lecą na takie autka bo fajna felga i inny wygląd, ale wolałbym ori jak na 02r wyglądające E65 ;) No i wolałbym 745/750 :) Co do robienia bez powody lifta to chyba by sie tacy na tym forum znaleźli hehe :) Zresztą czy to musi być dzwon zeby sie np maska uszkodziła ?
maska,zderzak,blotniki,lampy,klapa tyna,lampy... 14 tys zl kosztuje lift..ale raczej nie w BMW..
masz racje ze ori to piekny stan...ale wiadomo ze wszystko mozna sprawdzic... ja i anatol mamy konkretne urzadzenia do pomiaru grubosci lakieru :]
-1 wlasciciel (znajac zycie sprowadzony i w Polsce jest on pierwszym wlascicielem,)
-bezwypadek... ( mozna przerobic na lifta bo jest piekna po lifcie...ale wtedy jesli auto takie och i ach "bezwypadek" to czy cena nie bylyby wieksza?)
oczywiscie sa to przypuszczenia...kolega napisal ze zdarzaja sie okazje wiec wcale nie znaczy ze to muka ... najlepiej pojechac ,zrobic termin w BMW ( w mercedesie taki przeglad auta okolo 500zl..) i wtedy wiadomo